Alles wat we weten over 'RHOBH' Star Kyle Richards's dagen als kinderster

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'RHOBH' Star Kyle Richards's dagen als kinderster
Alles wat we weten over 'RHOBH' Star Kyle Richards's dagen als kinderster
Anonim

Kyle Richards speelt sinds de eerste dag in de Real Housewives van Beverly Hills en fans zeggen dat ze soms een slechte vriendin is geweest. Ze heeft zeker ruzie gekregen en Kyle en Lisa Vanderpump hadden een enorme vete.

Tientallen jaren voordat Kyle bij RHOBH kwam werken, was ze een kinderactrice en een beroemde actrice. Laten we eens kijken naar alles wat we weten over deze tijd in het leven van de realityster.

Een jonge actrice

Fans hebben veel vragen over Kyle Richards, waaronder ze willen weten of ze het goed kan vinden met haar nichtje Paris Hilton, en mensen willen ook meer weten over haar tijd als kindsterretje.

Kyle Richards is vooral bekend van haar rol in de klassieke horrorfilm Halloween uit 1978 als Lindsey en Alicia in Little House On The Prairie. Ze is zo beroemd geworden als realityster dat het fascinerend is om terug te denken aan haar dagen als kindsterretje.

Kathy Hilton en Kim Richards acteerden voordat Kyle begon, en Kyle wist niet zeker of acteren iets voor haar was, volgens The List. Kyle was verlegen en voelde zich niet erg op haar gemak bij het doen van audities.

In een interview met de LA Times deelde Kyle dat ze, terwijl ze aan het acteren was, niet zo zeker wist hoe het zou zijn om betrokken te raken bij een reality-tv-show. Ze legde uit: "Ik heb mijn hele leven voor de camera gestaan. Het is natuurlijk heel anders als je achter de schermen zit. Ik wist niet alle details die erin kwamen."

'Little House On The Prairie' en 'Halloween'

In een interview met NBC New York ging Kyle de geschiedenis in toen ze op Little House On The Prairie was en zei: "Het was een erg leuke en liefdevolle sfeer." Ze vergeleek het werken aan de show ook met "op kamp gaan" en zei dat het een "ongelooflijke ervaring" was omdat ze in het water kon stappen en paard kon rijden.

Het is verbazingwekkend om te bedenken dat Kyle Richards speelde in de originele Halloween-film, en ze keert ook terug voor de aankomende film Halloween Kills. Kyle speelde Lindsey, een kind op wie Laurie's vriendin Annie aan het babysitten was.

In een interview met Entertainment Tonight spraken Kyle en Jamie Lee Curtis over de ervaring, en Kyle zei dat de actrice haar op de laatste dag van de opnames daadwerkelijk naar haar kleedkamer droeg, wat klinkt als een lief moment en geheugen.

Kyle zei dat ze zich helemaal op haar gemak voelde als een kind dat in een horrorfilm speelde, maar dat ze bang was tijdens het kijken naar de film, wat interessant is om te horen.

Kyle deelde in 2013 waarom ze zo bang was voor Halloween en ze vertelde Halloween Daily News dat omdat ze op zo'n jonge leeftijd in de film zat, ze niet kon zeggen wat voor soort film ze aan het maken waren of wat de plot was.

Ze ging met haar moeder en een vriend naar de première van de film, en ze wisten niet dat het een horrorfilm was. Ze zei: "Ik had geen idee waar ik aan toe was. Toen ik het voor het eerst zag, was het een heel, heel andere film. Het was gewoon heel eng, en ik heb echt met mijn moeder geslapen tot ik 15 jaar oud was. Ik was doodsbang."

Kyle vertelde de publicatie dat mensen de neiging hebben om meer over Halloween te praten dan over enig ander project waar ze aan heeft meegewerkt en dat het een enorme fanbase heeft.

Kyle vertelde dat haar dochter Portia ook wilde acteren en dat ze Portia meenam naar audities en een trip down memory lane maakte.

Toen Kyle in 2018 op de 92nd Street Y verscheen, sprak ze over deze ervaring en zei: "Portia is de enige die wil acteren en het is heel raar voor mij om haar mee te nemen naar audities. Het brengt me terug in de tijd, ineens, ik ben mijn moeder en zij is mij", aldus Page Six.

Kyle heeft ook teruggekeken op haar dagen als kindsterretje via haar tv-programma American Woman, waar ze als uitvoerend producent bij was. In een interview met de LA Times deelde Kyle dat ze haar moeder wilde eren met de show.

Kyle zei dat ze "die extra waardering" had voor haar moeder toen ze volwassen werd. Ze vertelde: "ze voedde deze kinderen alleen op. Ze was gestrest. Ze wilde het beste voor ons, en weet je, ze deed haar best zoals we allemaal proberen te doen. En ik wilde dat verhaal gewoon echt delen ooit verloor ik mijn moeder als een, denk ik, een soort liefdesbrief aan haar, en inspireerde ik gewoon andere vrouwen."

Aanbevolen: