Alles wat we weten over de kinderen van 90 dagen verloofde stellen

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de kinderen van 90 dagen verloofde stellen
Alles wat we weten over de kinderen van 90 dagen verloofde stellen
Anonim

90 Day Fiancé is een van de populaire shows op TLC, die begon in 2014. Hoewel het huidige seizoen nog loopt, hebben de kijkers de afgelopen zeven seizoenen veel koppels gezien.

De op langeafstandsrelatie gebaseerde show heeft soulmates verenigd die oceanen uit elkaar leven en een aantal van die koppels zijn nog steeds gelukkig samen. De fans hebben gezien hoe koppels zwanger raakten terwijl ze op de show waren. Laten we een duik nemen in het leven van zo'n 90 dagen verloofde stellen en alles wat je moet weten over hun kinderen.

10 Amy en Danny Frishmuth

Amy Danny en baby
Amy Danny en baby

Amy en Danny maakten deel uit van 90 Day Fiancé, met de hoofdrol in seizoen twee van de show. Danny, een inwoner van Pennsylvania, ontmoette de Zuid-Afrikaanse Amy in Australië. Het duurde niet lang voordat ik verliefd werd en in het huwelijksbootje stapte.

Het stel woont in de Verenigde Staten en ze zijn gelukkig samen. Ze hebben samen twee kinderen, maar verwachten dit jaar nog een baby. Terwijl hun zoon Jedidiah John werd geboren in 2015, werd hun dochter Anna Elise geboren in 2017.

9 Josh Strobel en Aleksandra Iarovikova

alexandra josh 90 dagen verloofde
alexandra josh 90 dagen verloofde

Absoluut een van de schattige en minder dramatische koppels van de show, Josh en Aleksandra hadden een lief liefdesverhaal. Josh en Aleksandra ontmoetten elkaar in Praag, Tsjechië, hoewel de laatste uit Rusland kwam. Later bezocht Josh Rusland om zich te verloven en ze trouwden in 2015.

Kaya, hun dochter werd geboren in 2016. Het paar kreeg echter te maken met kritiek na de geboorte van Kaya omdat ze werd geboren met een donkerdere huidskleur, in tegenstelling tot hun ouders. Als gevolg hiervan werd ze beschuldigd van het bedriegen van Josh. Uitgeput door de controverse besloot het paar uiteindelijk een privéleven te leiden, weg van de schijnwerpers. Ze kregen hun tweede kind in 2019.

8 Olga Koshimbetova en Steven Frend

olga steven 90 dagen verloofde
olga steven 90 dagen verloofde

Olga en Steven kruisten elkaar toen de eerste een paar jaar geleden in de Verenigde Staten was. Hoewel Olga uit Rusland kwam, namen ze het pad van een langeafstandsrelatie. Ze raakte binnen een paar maanden zwanger en de baby werd in Rusland geboren.

Hun zoontje, Richie, werd eerder dit jaar twee. Nadat Richie was geboren, moest Olga wachten om samen met Steven in de Verenigde Staten te zijn. Nu woont het gezin in Maryland.

7 Loren Goldstone en Alexi Brovarnik

Loren Alexi 90 dagen verloofde
Loren Alexi 90 dagen verloofde

Loren en Alexi waren te zien in seizoen 3 van 90 Day Fiance, nadat ze elkaar in Israël hadden ontmoet. Alexi, geboren in Israël, begon Loren te ontmoeten toen ze het land bezocht. Behalve dat ze in de Verenigde Staten trouwden, legden ze ook de knoop in het thuisland van Alexis, Israël.

Het echtpaar, dat in Florida woont, heeft dit jaar een zoon verwelkomd. De naam van de baby is Shai, wat zich verta alt naar 'cadeau'. Het gelukkige paar is te zien terwijl ze kostbare foto's maken met Shai op Instagram.

6 Emily Larina en Sasha

emily sasha
emily sasha

Het liefdesverhaal van Emily en Sasha begon in Rusland, waar ze verhuisde voor een baan in het onderwijs. Toch leerden ze elkaar kennen in een sportschool. Nadat ze verliefd was geworden, raakte Emily zwanger van Sasha's kind. Ondertussen kreeg het paar te maken met obstakels van Emily's familie vanwege Sasha's vorige twee mislukte huwelijken.

Emily is in 2018 bevallen van hun zoon, David. Het stel heeft het geweldig gedaan tijdens hun verblijf in Portland, en Sasha lijkt een liefhebbende vader te zijn.

5 Asuelu Pulaa en Kalani Faagata

asuele kalani 90 dagen verloofde
asuele kalani 90 dagen verloofde

Asuelu en Kalani, als eerste in seizoen zes, waren een van de populaire koppels van de show. Hoewel ze een moeilijke relatie hebben gehad, zijn ze nog steeds samen.

Het koppel heeft al twee kinderen die ook in het huidige seizoen te zien zijn. Oliver, hun eerste zoon, werd geboren in 2018. Een jaar later kregen ze ook hun tweede zoon, Kennedy.

4 Mike Eloshway en Aziza

Mike en Aziza waren een ander Amerikaans-Russisch liefdesverhaal, en ze maakten deel uit van het allereerste seizoen. Toen Aziza de VS bereikte en bij Mike ging wonen, trouwden ze. Het stel was berucht vanwege het feit dat ze tijdens de show ruzie hadden op het scherm, maar ze hielden de band sterk.

Aziza werd in 2019 moeder toen ze beviel van hun dochtertje, Olivia Joan, die schattig is, en ze is geliefd bij de volgers van het stel op Instagram.

3 Brett Otto en Daya De Arce

brett daya 90 dagen verloofde met kinderen
brett daya 90 dagen verloofde met kinderen

Brett en Daya maakten een tumultueuze reis door in seizoen twee van de show, vooral vanwege de relatie van Bretts moeder met Daya. Niettemin overleefde hun relatie met ups en downs.

Brett heeft twee kinderen, een uit zijn eerste huwelijk en een andere uit zijn tweede huwelijk met Daya. De dochter van het stel, Isabelle, werd geboren in 2017.

2 Deavan Clegg en Jihoon Lee

Afbeelding
Afbeelding

Momenteel zijn de Jihoon en Deavan in rep en roer en zijn de fans onzeker over hun relatiestatus. Nadat hij naar Zuid-Korea was verhuisd, vond Deavan het moeilijk om zich te settelen, en hun relatie heeft een kookpunt bereikt.

Terwijl Deavan al dochter Drascilla had uit haar vorige relatie, kreeg het stel vorig jaar hun eigen kind. Taeyang Scuti Lee Clegg, hun zoon, maakte ook deel uit van recente afleveringen van 90 dagen verloofde.

1 Elizabeth Potthast en Andrei Castravet

andrei libby
andrei libby

Andrei en Elizabeth zijn een van de beroemde koppels van het laatste seizoen van 90 Day Fiance. Andrei's houding is aan de kaak gesteld door een groot aantal fans, niet alleen de manier waarop hij Elizabeth behandelt, maar ook vanwege zijn onwil om te werken.

Ondanks de relatieproblemen zijn ze nog steeds samen nadat ze zowel in Moldavië als in de Verenigde Staten zijn getrouwd. Het echtpaar heeft een dochter genaamd, Eleanor Louise, die vorig jaar was, en TLC heeft hun kind in de show laten zien. Eleanor is ook te zien op hun YouTube-kanaal, waar ze vlogs uploaden.

Aanbevolen: