Zonsondergang verkopen: alles wat we weten over wat echt is & Wat is er voor de show

Inhoudsopgave:

Zonsondergang verkopen: alles wat we weten over wat echt is & Wat is er voor de show
Zonsondergang verkopen: alles wat we weten over wat echt is & Wat is er voor de show
Anonim

Er hangt geen prijskaartje aan het succes van Netflix' hit Selling Sunset! De serie, die een verrukkelijke mix is van een spoedcursus in onroerend goed, compleet met luxe huis-eye-candy en de geliefde reality-tv-delicaat van over-the-top drama, heeft zojuist zijn derde seizoen uitgebracht met een overweldigende respons. Het derde seizoen van de serie bevatte alle magie die de voorgaande twee seizoenen leuk maakte, maar introduceerde een verhaallijn die schijnbaar op maat gemaakt was voor tv… De scheiding van Chrishell Stause van haar acteur-echtgenoot, Justin Hartley.

Nu de verkoop van Sunset een cultureel fenomeen is geworden, kijken we wat er werkelijk achter de glitter en glamour van de Oppenheim Group zit, en wat meer een gefilterde lens is.

10 Nep -- Mary en Romain's trouwdatum

Afbeelding
Afbeelding

Privacy is ongetwijfeld een luxe! Fans keken vol verwachting toe hoe Mary en Romain het slopende proces van het plannen van het huwelijk doormaakten en de verleiding weerstonden om op een gemanicuurde nagel te bijten terwijl Mary probeerde scheidsrechter te spelen tussen haar collega Davina en haar toekomstige bruidegom; het is heel logisch dat het paar een beetje stilte zou willen rond hun grote dag!

Het stel was een heel jaar getrouwd voordat ze hun uitbundige trouwdag voor de show filmden, in een burgerlijke unie!

9 Real -- Deze dames weten echt een ding of twee over verkopen

Afbeelding
Afbeelding

Het maakt niet uit of je een trouwe kijker bent sinds het eerste seizoen van Selling Sunset, of dat je jezelf aan de show hebt 'verkocht' dankzij het sappige uitgangspunt van het derde seizoen, het v alt niet te ontkennen dat er veel intriges rond de dames van de Oppenheim-groep!

Aangezien veel nieuwe kijkers zich bij de groeiende Selling Sunset-fandom voegen, was er een mysterie rond de geldigheid van ieders onroerendgoedlicenties. Alle dames in ons nieuwe favoriete kantoor hebben een legitieme licentie om huizen in Californië te verkopen!

8 Fake -- De agenten van Oppenheim die we zien zijn niet de enigen

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs als we onszelf beschouwen als reality-tv-experts of degenen die stiekem naar hun favoriete programma's kijken als een schuldig genoegen, is het begrijpelijk dat sommige dingen niet zijn zoals ze lijken als het gaat om onze favoriete programma's.

Dit element klinkt trouw aan onze nieuwe favoriete blitse show. We zien veel van de activiteiten van de Oppenheim Group voor de camera, maar niet elk gezicht dat verantwoordelijk is voor magie bij het bureau, verschijnt voor de camera. Het personeel beperkt zich niet tot de zeven schoonheden!

7 Real -- Er is geen plaats voor persoonlijke ruimte

Afbeelding
Afbeelding

Selling Sunset's maker Adam DiVello weet het een en ander over het creëren van een gevoel voor drama; weet je nog dat Kristin Cavallari klaagde over het altijd aanwezige element van drama op mede DiVello-creatie Laguna Beach ?

De cast van Selling Sunset raakte bekend met het concept van constante camera's en nieuwsgierigheid in hun baan. Jason Oppenheim, mede-oprichter van de Oppenheim Group, sprak openhartig over de niet-aflatende interesse en onthulde: "Als ik had geweten dat de show zo gericht zou zijn op ons persoonlijke leven, had ik me er waarschijnlijk niet voor aangemeld."

6 Fake -- Davina's Mean Girl Persona

Afbeelding
Afbeelding

Twee sleutelwoorden beginnen met de letter D wanneer we het hebben over Zonsondergang verkopen: Drama en Davina! Er zijn veel gevallen op de show waar deze twee elementen hand in hand gaan; er zijn meerdere intense momenten waarop Davina zich in het midden van een ruzie bevindt met een (of meerdere) van haar collega('s)!

Als je de wens voelt om Davina snel af te schaffen, haal dan misschien even adem; Bewerking is altijd aanwezig op de show, inclusief de manier waarop Davina op de show wordt gepresenteerd; ze is niet zo gemeen!

5 Real -- Davina zal nooit op de gastenlijst van Romain staan

Afbeelding
Afbeelding

Herinner je je het klassieke countrynummer Stand By Your Man nog? Mary merkte dat ze moest kiezen tussen loyaal blijven aan haar verloofde Romain en elk lid van haar kantoorteam tevreden houden toen Romain hartstochtelijk bezwaar maakte tegen het feit dat Davina regelmatig op hun bruiloft het toneel zou zijn!

Het duurt niet lang voordat kijkers de afkeer van Romain voor Davina vernemen; hij verwijst beroemd naar haar als een slang. Achter de schermen blijven zijn gevoelens; in een interview wil Romain zichtbaar niet over Davina praten en verbergt hij zijn gezichtsuitdrukkingen niet.

4 Fake -- De achternaam van Christine's echtgenoot

Afbeelding
Afbeelding

Het was een winterwonderland zoals we nog nooit eerder hebben gezien; Dekens van sneeuw en een scala aan zwanen waren aanwezig voor Christine Quinn's buitenaardse en buiten onze budgetten huwelijk met ondernemer Christian Richard.

Als het duo samen op het scherm te zien is, heeft Christian de neiging om op de achterbank te gaan zitten bij zijn leidende vrouw, en dat doet hij met opzet. Christian is een introverte IRL en wilde zo anoniem mogelijk blijven, tot het punt waarop zijn achternaam die hij in de show gebruikt niet echt zijn achternaam is!

3 Echt -- Christine en Chrishell zijn geen vrienden

Afbeelding
Afbeelding

Enkele van de meest memorabele catfights tussen de dames van de Oppenheim Group hebben plaatsgevonden tussen Christine en Chrishell, twee dames die niet meer tegenover elkaar kunnen staan, maar weten dat het het beste is om de zaken zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat beide dames zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: verkopen scoren en de bel van Oppenheim laten rinkelen!

De gespannen relatie tussen het duo is echter niet alleen voor de show. Ze zijn niet close IRL, en Chrishell heeft er zelfs voor gekozen om Christine geblokkeerd te houden op sociale media.

2 Fake -- Bad Blood met Chrissy Teigen

Afbeelding
Afbeelding

Onder de reeks nieuwswaardige onderwerpen die Selling Sunset de laatste tijd de krantenkoppen heeft gehaald, varieerden ze van droefheid tot nieuwsblubs die een lachertje of twee kunnen inspireren, zoals de recente tango waarin de cast zich bevond via sociale media met supermodel en Twitter buitengewoon Chrissy Teigen.

Teigen liet weten dat ze de Selling Sunset-dames niet zo subtiel in de gaten houdt, waarbij ze erop duidt dat ze twijfelt aan de geldigheid van de show, waarop de cast snel reageerde en haar vermoedens wegnam. Chrissy en de cast riepen snel een wapenstilstand uit!

1 Real -- Mary krijgt echt dingen voor elkaar

Afbeelding
Afbeelding

Een van de terugkerende plotpunten van Selling Sunset is de frequente vermelding van een kortstondige romance tussen Mary en Jason Oppenheim. Ook al eindigde hun relatie al lang geleden, het is een hot topic tussen de dames op kantoor; een paar meiden geloven dat het van invloed is op het aantal aanbiedingen dat Oppenheim aan zijn agent geeft.

Mary ontkent het snel! Ze onthulde in een interview dat haar inkomsten natuurlijk zijn en riep uit: "Je bent een makelaar in onroerend goed! Wat dacht je ervan om ervoor te werken …!"

Aanbevolen: