Het 'RHOBH'-moment waarop fans denken dat het te ver is gegaan

Inhoudsopgave:

Het 'RHOBH'-moment waarop fans denken dat het te ver is gegaan
Het 'RHOBH'-moment waarop fans denken dat het te ver is gegaan
Anonim

The Real Housewives Of Beverly Hills stelt zeker nooit teleur. De serie, die momenteel in zijn elfde seizoen is, heeft een aantal huisvrouwen zien komen en gaan, maar niemand heeft zo'n blijvende indruk achtergelaten als Brandi Glanville.

Brandi werd naar de show gebracht door voormalige huisvrouw, Adrienne Maloof, maar omdat de eerdere cast zo anders was dan de cast van vandaag, dachten fans dat ze de laatste van Brandi hadden gezien na haar ontslag, dat wil zeggen tot haar terugkeer in 2020.

Kijkers werden herinnerd aan Brandi's harde manieren, waardoor velen een wandeling door het geheugen moesten maken toen Glanville achter Adrienne aanging en een geheim onthulde dat te ver ging. Fans waren niet alleen woedend, ze dreigden de show te boycotten! Dus, wat deed Brandi echt? Laten we het uitzoeken!

Brandi Glanville brengt de problemen

The Real Housewives is geen onbekende in het drama, vooral wanneer Brandi Glanville erbij betrokken is! De ster trad voor het eerst toe tot de serie in seizoen 2 als een "vriend van" toen voormalig RHOBH-castlid, Adrienne Maloof, haar binnenhaalde.

Brandi vond al snel haar weg tussen de dames en schudde zowat elke veer die er is! Hoewel ze zeker warm en zwaar binnenkwam, waren fans dol op Brandi's tell-it-like-it-is-houding, totdat ze terugkeerde als een fulltime huisvrouw in seizoen 3.

Terwijl haar vete met Kim en Kyle Richards overwaaide van het seizoen ervoor, lijkt het alsof Brandi haar zinnen heeft gezet op Adrienne Maloof als haar volgende doelwit en ze heeft het zeker niet gemist!

Tijdens een castdiner onthulde Brandi Glanville iets heel persoonlijks over Adrienne Maloof, zo persoonlijk dat het buiten het seizoen werd bewerkt, maar de vete zelf werd jarenlang getrokken.

Brandi Glanville werd gevraagd om dit persoonlijke detail over Adrienne en haar ex-man, Paul Nassif, te delen, maar de audio werd geknipt om de privacy van Adrienne te beschermen, waardoor fans zich afvragen wat Brandi het hele seizoen echt had gezegd.

Nou, nadat ze ervoor had gekozen om niet op de reünie van seizoen 3 te verschijnen, merkte Adrienne Maloof dat ze aan de kant stond, waardoor Bravo geen andere keus had dan haar de boot te geven. Aangezien het bijna tien jaar geleden is, zijn fans eindelijk op hun gemak gesteld toen werd onthuld wat Brandi had gezegd.

Het blijkt dat Glanville onthulde dat Adrienne en Paul een surrogaat hadden gebruikt voor hun tweeling, Colin en Christian. Toen fans erachter kwamen, waren ze niet alleen verbluft om te horen wat Brandi had gedeeld, maar waren ze het erover eens dat het nooit het daglicht had mogen zien.

Brandi zei dat ze de behoefte voelde om dit te delen om Adrienne als leugenaar uit te roepen, maar als het gaat om details over zwangerschap, dachten kijkers niet dat Adrienne loog, maar gewoon een privédetail…privé hield!

Dit was niet de enige keer dat Brandi Glanville erin is geslaagd de boot zo hard te laten schommelen dat fans haar willen ontslaan. Terwijl ze in feite werd ontslagen, kwam de serie het vijfde seizoen, Bravo bracht Brandi terug voor seizoen 10.

Het was toen dat Brandi besloot om nog een ander gerucht te delen, maar deze keer ging het over Denise Richards. De 48-jarige deelde intieme details over een vermeende affaire die zij en Richards hadden, ondanks dat Denise getrouwd was.

Brandi was onvermurwbaar over het incident dat was gebeurd, terwijl Denise het idee niet kon verdragen dat deze dingen over haar werden gezegd. Het ging niet alleen te ver, maar fans hadden het gevoel alsof Brandi Denise op een bepaalde manier had overtroffen; als het waar zou zijn.

Het is duidelijk geworden dat hoewel RHOBH er trots op is elk seizoen het drama te brengen, er nog steeds een grens is die je nooit mag overschrijden, en Brandi weet maar al te goed dat je die moet overschrijden!

Aanbevolen: