5 manieren waarop Will Smith een typische weegschaal is (& 5 manieren waarop hij dat niet is)

Inhoudsopgave:

5 manieren waarop Will Smith een typische weegschaal is (& 5 manieren waarop hij dat niet is)
5 manieren waarop Will Smith een typische weegschaal is (& 5 manieren waarop hij dat niet is)
Anonim

Will Smith begon als rapper genaamd The Fresh Prince en werkte samen met Jazzy Jeff. In 1987 bracht het dynamische duo hun eerste album uit, dat een behoorlijk succes was. Zijn overgang van muziek naar de wereld van Hollywood vond plaats in 1990 toen hij de hoofdrol kreeg in een populaire sitcom, The Fresh Prince of Bel-Air. Will Smith speelde verder in tal van succesvolle films. Vandaag is hij $ 350 miljoen waard.

Als Weegschaal is Will Smith van nature charmant en grappig. Zowel in zijn relaties als in zijn carrière streeft hij naar harmonie en balans. Hij verschilt echter op bepaalde manieren van een stereotiepe Weegschaal.

10 Een Weegschaal: Een Straight Edge Rapper

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl de meeste rappers geld, vrouwen en twijfelachtige levenskeuzes prijzen in hun teksten, begon Will Smith zijn muziekcarrière met echt gezonde teksten. Hij rapte over dansen en plezier maken, maar hij kwam iets te vriendelijk over om groot te worden in de wereld van hiphop.

Als het gaat om het onderwerp waarover hij rapte, channelde hij zeker zijn innerlijke Weegschaal. Zijn muziek is makkelijk in de omgang, goofy en leuk.

9 Is geen Weegschaal: kon niet opschieten met zijn co-ster

Afbeelding
Afbeelding

Weegschalen zijn grappig, aangenaam en hebben vooral een hekel aan conflicten. Deze autochtonen doen liever alsof alles in orde is dan praten over interpersoonlijke spanningen. Will Smith is echter precies het tegenovergestelde als het om conflicten gaat.

Op de set van The Fresh Prince Of Bel-Air kon Will Smith Janet Hubert, de vrouw die zijn tante Viv speelde, niet uitstaan. Ze werd ontslagen na seizoen 3 en geeft Will Smith de schuld voor het verpesten van haar carrière.

8 Een Weegschaal: streeft naar harmonie als vader

Weegschalen kunnen worden omschreven als idealistische bemiddelaars en vredestichters. Ze haten geweld, spanning en tirannie. Ze zorgen voor geweldige ouders omdat ze streven naar harmonie, maar ze worstelen als het op discipline aankomt.

Will Smith staat heel dicht bij zijn kinderen. Hij heeft een bijzonder open en transparante relatie met zijn zoon Jaden met wie hij ook professioneel heeft samengewerkt. Het is geen geheim dat hij altijd geloofde in nulstraf bij het opvoeden van zijn kinderen.

7 Is geen Weegschaal: hij is realistisch

Er is al gezegd dat weegschalen idealistisch zijn en graag af en toe aan de realiteit ontsnappen. Net als andere luchttekens zijn Weegschalen van nature dromers. Nou, niet Will Smith. Met verschillende planeten in zijn zesde huis, lijkt zijn arbeidsethos meer op die van een Maagd dan op een Weegschaal.

Hij is vastberadener, koppiger en doelgerichter dan een typische Weegschaal. Het is zijn ambitie die hem succes heeft gebracht in plaats van alleen zijn natuurlijke charme en knappe uiterlijk.

6 Een Weegschaal: hij heeft oog voor natuurlijke schoonheden

Inboorlingen van de Weegschaal zijn de grootste schoonheidsliefhebbers van de dierenriem. Geen wonder: hun teken wordt geregeerd door de planeet van schoonheid en liefde, Venus. Weegschalen kunnen nogal oppervlakkig zijn als het gaat om hun datingvoorkeuren, omdat ze uiterlijk erg op prijs stellen en zelfs niemand in overweging zullen nemen tenzij ze aan hun schoonheidsnormen voldoen.

Will Smith heeft oog voor mooie vrouwen. Hij was getrouwd met Sheree Zampino, had een relatie met Tyra Banks en is sinds 1997 getrouwd met Jada Pinkett Smith.

5 Is geen Weegschaal: Will Smith werkt heel hard

Weegschalen hebben een aangeboren vermogen om succes te behalen door middel van hun charme en schoonheid, maar het beleid van Will Smith is om altijd geaard te blijven en in plaats daarvan hard te blijven werken.

Toen hij zijn ouders vertelde dat hij een ster wil worden in plaats van naar de universiteit te gaan, gaven ze de tiener een jaar om het te halen. Zijn maan staat in Schorpioen: hier komen zijn vastberadenheid en laserfocus vandaan. Weegschalen daarentegen kunnen behoorlijk besluiteloos zijn.

4 Een Weegschaal: hij is charmant

Het is moeilijk om Will Smith niet aardig te vinden, ook al circuleert er zeker een slechte pers over hem. Hij lijkt een betrouwbare huisvader met een gelukkig gezin. Zijn reputatie wankelt nooit, ongeacht de rollen die hij speelt.

Weegschalen zijn niet per se erg filosofisch. Toen Will Smith werd aangeboden om te schitteren als Neo in The Matrix, weigerde hij omdat hij zijn hoofd niet rond het uitgangspunt van de hitfilm kon wikkelen.

3 Is geen Weegschaal: zijn relatie met zijn ouders

Weegschaalkinderen zijn sociaal, maar schuwen verantwoordelijkheid en het nemen van beslissingen. Ze worden verlamd door besluiteloosheid en een ernstig gebrek aan assertiviteit. Maar niet Will Smith. Al op jonge leeftijd wist hij dat hij vader en rapper wilde worden.

Weegschaaljongens worden meestal verwend omdat ze gewoon zo schattig zijn. Will Smiths ouders waren liefdevol, maar nooit toegeeflijk. De manier waarop hij is opgevoed is helemaal niet in lijn met zijn zonneteken.

2 Een Weegschaal: hij stelt de traditie in vraag

Weegschalen zijn niet zo rebels als Watermannen, maar het zijn zeker non-conformistische mensen. Terwijl de meeste mensen door de bewegingen gaan, zullen de inboorlingen van Weegschaal hun beslissingen bij elke stap in twijfel trekken, wat ze onconventioneel maakt. Helaas kunnen ze ook besluiteloos overkomen. Hoe weet je welk levenspad je moet nemen?

Will Smith doet de dingen op zijn eigen manier, wat ook het resultaat kan zijn van zijn Gemini Rising of Aquarius Midheaven. Zelfs in relaties, die Weegschaal's belangrijkste domein zijn, weigert hij traditioneel te zijn - dat is echter niet erg Weegschaal van hem.

1 Is geen Weegschaal: zijn huwelijk is complex

Over onconventioneel gesproken, de Smiths hebben een paar moeilijke periodes doorgemaakt. Geruchten over bedrog aan beide kanten en dat ze een open relatie hebben, zijn niet in overeenstemming met Will's Weegschaal-zware geboortehoroscoop.

Jada heeft de pers verteld dat ze het gevoel heeft dat ze Will niet echt kent en dat ze tegenwoordig leren vrienden te worden.

Aanbevolen: