5 manieren waarop Taylor Swift een typische Boogschutter is (5 manieren waarop ze dat niet is)

Inhoudsopgave:

5 manieren waarop Taylor Swift een typische Boogschutter is (5 manieren waarop ze dat niet is)
5 manieren waarop Taylor Swift een typische Boogschutter is (5 manieren waarop ze dat niet is)
Anonim

Al meer dan tien jaar is Taylor Swift een van de grootste sterren ter wereld, behaalde een aantal indrukwekkende onderscheidingen en was een inspiratie voor miljoenen. Ze houdt haar leven graag privé en buiten de ogen van het publiek, maar af en toe laat ze ons in haar wereld en hebben we de echte Taylor gezien, niet alleen de meer dan levensgrote superster die we altijd zien.

Via haar documentaires, interviews, haar beroemde vrienden en andere dingen hebben we haar persoonlijkheid en haar manier van uitdrukken en wie ze werkelijk is, samengebracht. Als Boogschutter (geboren op 13 december) vertoont ze veel echte Boogschutterkenmerken, maar dat is niet altijd zo. Laten we eens kijken naar enkele redenen waarom ze een Boogschutter is en andere waarom ze dat niet is.

10 TOTAL SAG: haar vermogen om met de tijd mee te veranderen

Ze kwam op 17-jarige leeftijd naar het toneel, met haar krullende haar en gitaar die over sprookjes zong en ons meesleepte met haar zuidelijke charme. Ze was lange tijd het gezicht van de countrymuziek en zou met haar muziek domineren in de hitparades. Nu is ze meer pop en alternatief geworden en is ze niet langer het meisje in de witte jurk, maar een meer volwassen en ervaren ster.

Ze staat nog steeds bovenaan de hitlijsten en is flexibel en klaar voor de veranderingen die gepaard gaan met de steeds veranderende muziekindustrie. Sags staat open voor verandering en houdt van de uitdagingen die ermee gepaard gaan, net zoals mevrouw Swift.

9 VOLLEDIG NIET: Privépersoon

Als een van de beroemdste mensen ter wereld, is het moeilijk om privacy te krijgen wanneer elke keer dat je naar buiten gaat, de camera's flitsen en klaar zijn om foto's te maken, zelfs als je er nog niet klaar voor bent.

De meeste Boogschutters vinden de aandacht niet erg en hebben altijd het gevoel dat ze niets te verbergen hebben, maar het tegenovergestelde kan worden gezegd over Taylor Swift, die veel heeft gedaan om haar persoonlijke leven te verbergen, inclusief jaren wachten om te onthullen dat ze was in een relatie en hilarische dingen doen om te voorkomen dat de paparazzi foto's van haar maken.

8 TOTAL SAG: Dierenliefhebber

Het is geen geheim dat Taylor van haar katten houdt, kijk maar naar haar Instagram. Ze heeft ook verschillende beestjes in haar muziek gebracht om haar liefde voor dieren en bewondering voor hen verder te tonen. Ze heeft zelfs concerten geannuleerd vanwege het misbruik van dieren.

Boogschutters zijn graag in de natuur en alles eromheen. Ze behandelen elk dier met respect en hechten evenveel waarde aan hun leven als aan mensen.

7 VOLLEDIG NIET: Huisgenoot

Eén ding dat we weten over de privé-zangeres is hoeveel tijd ze graag thuis doorbrengt. Of het nu gaat om het schrijven van muziek, spelen met haar katten of gewoon genieten van binnen zijn, het druist in tegen haar Boogschutter-aard.

Sags zijn ontdekkingsreizigers, ze houden ervan om te reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken, ze vinden het vervelend om de hele dag thuis te zijn en proberen elke kans die ze krijgen te ontsnappen

6 TOTAL SAG: Vrijgevigheid

Met een waarde van meer dan 300 miljoen dollar en met honderden miljoenen volgers op alle sociale-mediaplatforms, gebruikt Taylor haar bekendheid in haar voordeel door te doneren en belangrijke kwesties onder de aandacht te brengen. Ze is misschien een beetje zachtaardig en privé, maar als het om belangrijke zaken gaat, is ze er nooit voor teruggeschrokken om zich uit te spreken tegen onrecht.

Mensen die als Boogschutter zijn geboren, leven om de wereld om hen heen beter te maken en willen dat iedereen gelukkig en vrij is en doen er alles aan om dat zelf te doen.

5 VOLLEDIG NIET: Ze is meer diplomatiek

Boogschutters staan erom bekend dat ze hun mening uitspreken en zich niet aantrekken van wat anderen denken, ongefilterd zijn en soms met veren wankelen.

Taylor Swift staat altijd bekend om haar warme persoonlijkheid en haar vermogen om de haters te negeren en te schitteren door simpelweg te slagen en niet te stoppen. Natuurlijk, ze heeft Kim K en Kanye in haar muziek geprikkeld en ze roept zeker haar exen in haar muziek, maar dat is meer een inspiratie dan iets om de pot op te roeren.

4 TOTAL SAG: Energie en open geest

Een van de redenen waarom ze zo bereid is geweest om te veranderen en nieuwe dingen uit te proberen, zoals outfits en stijl, is dat ze zo ruimdenkend is. Ze heeft samengewerkt met verschillende artiesten uit alle genres, van countryzangers tot hiphopartiesten zoals Kendrick Lamar, zelfs popartiesten zoals Brendon Urie.

Ze verandert haar geluid en standpunt en ze stond misschien ooit bekend als de break-up songprinses, maar nu schrijft ze over alles en maakt ze nog steeds hits.

3 VOLLEDIG NIET: Minder riskant

Ze heeft misschien haar stijl en kijk op het leven veranderd, maar ze is altijd bescheiden geweest en gaf er de voorkeur aan haar stem en talent boven haar lichaam te gebruiken.

Het is een kwestie van troost voor haar en iets dat indruist tegen de Boogschutter-aard van onbeschaamd zijn door alles te laten zien en zeggen wat ze kunnen.

2 TOTAL SAG: Familiewaarden

Boogschutters zijn fel onafhankelijk, maar ze hebben een passie voor hun gezin. Het is geen geheim dat Taylor Swift dicht bij haar ouders staat vanwege de steun die ze voor hen uitstort en hoe ze haar steunen.

Ze heeft het altijd over hoeveel ze haar ouders waardeert en hoeveel rol ze in haar carrière hebben gespeeld.

1 VOLLEDIG NIET: Haar vrienden

Taylor Swift heeft misschien wel een van de beroemdste vriendengroepen ooit, met beroemdheden als Blake Lively, Selena Gomez, Zendaya, Hailee Steinfeld en nog veel meer. Ze vertrouwt op haar vrienden en steunt hen altijd, en onthult dat ze niet zou weten wat ze zonder hen moest doen.

Dit druist in tegen de felle onafhankelijkheid van Boogschutters en hun talent om hun cirkel altijd klein te houden.

Aanbevolen: