Kourtney & Travis Spark-babygeruchten zoals hij wordt gezien met de hand op haar buik

Kourtney & Travis Spark-babygeruchten zoals hij wordt gezien met de hand op haar buik
Kourtney & Travis Spark-babygeruchten zoals hij wordt gezien met de hand op haar buik
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker leidden tot zwangerschapsgeruchten nadat de muzikant een beschermende hand op de buik van de realityster had zien leggen.

Het echtpaar wachtte op hun rit bij de parkeerservice in de Wynn Tower Suites.

De 45-jarige drummer bleef dicht bij zijn realityster-vriendin voordat ze naar de T-Mobile Arena vertrokken om te zien hoe Dustin Poirier Conor McGregor versloeg nadat hij zijn enkel leek te breken aan het einde van de eerste ronde.

Kourtney, 42, zag er sensationeel uit in een strakke velours corset top met een diepe halslijn en een riem over haar schouder.

Ze combineerde haar rockstar-beau in een leren broek met rechte pijpen en voegde centimeters toe aan haar petite frame met zwarte stiletto's.

De moeder van drie bond haar lange bruine haar in een strakke paardenstaart met "hate you"-oorbellen die aan haar oren bungelden en een microportemonnee in haar hand.

De zwangerschapsgeruchten kwamen slechts een week nadat Kourtney werd gespot met een paar bruids-Minnie Mouse-oren terwijl hij in het weekend poseerde voor een fanfoto in Disneyland.

In de snap, gedeeld door Instagram-account Not Skinny But Not Fat, was Kourtney, 42, te zien naast Travis' dochter Alabama, 15, gekleed in een wit paar Minnie-oren met witte strik en een mini-schouder- lengte sluier aan de achterkant.

Alabama koos voor een klassiek paar Minnie-oren met de rood-witte stippenstrik.

"Kris Jenner heeft de rechten voor de Kravis-bruiloft al veiliggesteld. Let op mijn woorden", speculeerde een fan.

WHOA raar. Geen Disney-babes dragen die oren tenzij je legitiem bent om te trouwen of niet te trouwen. Lokaal Disneyland-meisje hier !!' een ander viel in.

"Als het waar is dat ze verloofd zijn, is dit een Kardashiaanse bruiloft die ik wil zien!" een derde reageerde.

De Instagram-gebruiker die de foto deelde, onthulde dat Alabama hem ook deelde, maar hem snel verwijderde.

Omdat zowel Travis als Kourtney in Calabasas wonen, hebben ze veel tijd doorgebracht in Disneyland, Anaheim, wat op een uur rijden met de auto ligt.

Travis en Kourtney werden in februari officieel Instagram na een jarenlange vriendschap.

De gewoonlijk gereserveerde Kourtney Kardashian is openlijk seksueel geworden sinds hij contact heeft gemaakt met nieuwe beau, Travis Barker.

In mei deelde de KUWTK-ster een foto op Instagram.

De moeder van drie was te zien met een tatoeagepistool terwijl ze 'I love you' op de rechteronderarm van haar vriend schreef.

"Ik tatoeëer", schreef de oprichter van Poosh bij de foto op Instagram.

Aanbevolen: