Fans klagen over nieuwe Batman omdat hij 'emotioneel' is zoals je nog nooit eerder hebt gezien toen Nolan's trilogie bestaat

Inhoudsopgave:

Fans klagen over nieuwe Batman omdat hij 'emotioneel' is zoals je nog nooit eerder hebt gezien toen Nolan's trilogie bestaat
Fans klagen over nieuwe Batman omdat hij 'emotioneel' is zoals je nog nooit eerder hebt gezien toen Nolan's trilogie bestaat
Anonim

Nieuwe beelden van Robert Pattinson in The Batman zijn uit en DC fans kunnen niet wachten om de Harry Potter-ster in het vleermuiskostuum op het scherm te zien verschijnen.

In het komende avontuur op de Gotham-set speelt Pattinson Bruce Wayne, ook bekend als de Caped Crusader, naast een met sterren bezaaide cast, waaronder Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright en Colin Farrell, om er maar een paar te noemen.

Directeur Matt Reeves belooft 'de meest emotionele Batman ooit gemaakt'

In een recente promoclip heeft regisseur Matt Reeves gewogen over het soort verhaal dat hij van plan was te vertellen met The Batman.

"Ik had het gevoel dat we veel originele verhalen hebben gezien. Het lijkt erop dat dingen steeds verder in de fantasie gaan, en ik dacht, nou, een plaats waar we niet zijn geweest, is het op de manier waarop Year One dat doet, om rechtstreeks in een jonge Batman te komen, geen origineel verhaal, maar verwijzend naar zijn afkomst en hem door elkaar schudden, "zegt Reeves in de featurette.

"Je kunt het heel praktisch hebben, maar ik dacht ook dat het de meest emotionele Batman-film ooit gemaakt zou kunnen zijn," voegde hij eraan toe.

Pattinson voegde zelf toe aan de anticipatie en zei dat de film "radicaal anders" zal zijn dan andere Batman-verhalen die het publiek eerder heeft gezien.

"Vanaf het eerste gesprek dat ik er met Matt over had, wist ik gewoon dat er iets radicaal anders was [hier]", zegt de acteur.

Maar kan het 'The Dark Knight' overtreffen?

Deze uitspraken brachten de superheldenfans in een razernij, verdeeld over de vraag of deze nieuwe film in staat zal zijn om de favoriet van de meeste mensen te overtreffen: The Dark Knight, het tweede hoofdstuk in de Batman-trilogie geregisseerd door Christopher Nolan.

Elke Batman-acteur heeft beweerd dat die van hen 'anders' was, het is altijd repetitief ', zei een fan over de beweringen van Pattinson.

Velen maakten van de gelegenheid gebruik om te tweeten over The Dark Knight, dat kijkers een van de meest meeslepende uitvoeringen ooit bezorgde in de Joker van wijlen Heath Legder tegenover Bruce Wayne van Christian Bale.

"2008 zegt hallo, mijn man", antwoordde een fan van The Dark Knight op iemand die zijn opwinding uitte over de door Pattinson geleide film.

"Ik weet het niet, The Dark Knight is een behoorlijk zware act om te overtreffen", was een ander antwoord.

"Maar kan het de donkere ridder overtreffen? Ik hou van Matt Reeves-films, vooral Clover Field & Dawn of the Apes, het zou interessant zijn om de Batman te zien", vroeg een andere fan.

Eindelijk lijkt een Batman-fan erg van streek omdat hij de Engelse acteur in de rol van Wayne heeft.

"Het feit dat alle bijrollen worden gespeeld door betere acteurs dan de echte hoofdrol, laat me weten dat dit lang niet zo goed zal zijn als de Dark Knight-trilogie. Het verhaal en de actie zullen cool zijn, maar op geen enkele manier een betere prestaties dan Bale of Ledger ", schreven ze.

Fans zullen moeten wachten tot maart 2022 om een oordeel te vellen over de film, waardoor Reeve en Pattinson in de tussentijd het voordeel van de twijfel krijgen.

Aanbevolen: