Olivia Wilde-fans verdedigen haar tegen trollen die haar een slechte moeder noemen

Inhoudsopgave:

Olivia Wilde-fans verdedigen haar tegen trollen die haar een slechte moeder noemen
Olivia Wilde-fans verdedigen haar tegen trollen die haar een slechte moeder noemen
Anonim

Olivia Wilde is gefotografeerd terwijl ze aan het lunchen was met haar twee kinderen, Otis en Daisy.

De actrice en regisseur is teruggekeerd naar de VS na haar romantische vakantie met haar vriend, de Engelse zanger Harry Styles. Ze is herenigd met haar twee kinderen, die ze deelt met ex-verloofde en Ted Lasso-ster, Jason Sudeikis.

Een foto van Wilde en haar twee kinderen werd gepost op beroemdhedenthee-account DeuxMoi, waarbij sommige gebruikers haar uitlachten omdat ze haar kinderen verwaarloosde.

Volgens sommigen brengt Wilde naar verluidt niet genoeg tijd door met Otis en Daisy, zoals vaak met Styles. Gelukkig kwamen haar fans te hulp.

Olivia Wilde geslagen omdat ze naar verluidt een verwaarlozende moeder was

"Deuxmoi laat haar er altijd uitzien als een heldhaftige moeder, terwijl we weten dat ze haar hele tijd doorbrengt met haar jongen en alleen het weekend met haar arme kinderen," merkte een gebruiker op.

“wanneer je op deze jonge leeftijd kinderen krijgt, is de aanwezigheid van een moeder essentieel en zou permanent moeten zijn, niet wekelijks”, voegde de gebruiker eraan toe.

“Het is verbazingwekkend dat ze zoveel waarnemingen krijgt terwijl niemand weet wie ze is,” was de opmerking van een andere trol.

Sinds ze eerder dit jaar Styles begon te zien, is Wilde onderworpen aan online misbruik en zelfs gevoelige opmerkingen over haar privéleven.

Wilde's fans maakten uitstekende punten over dubbele normen voor ouderschap

Wilde's fans waren er snel bij om trollen te stoppen die haar een slechte moeder noemden.

"Of, zij en Jason hebben een schema uitgewerkt van afwisselende weken met de kinderen, zoals de meeste gesplitste stellen met kinderen, wat het geval lijkt te zijn sinds ze de hele week in NYC is en Jason ergens anders is geweest," een fan beweerde.

Ze maakten ook een uitstekend punt over dubbele standaarden als het gaat om ouderschap.

“In een perfecte wereld, ja, maar het leven werkt niet altijd zo. Ze lijken zich in te spannen om hun respectieve tijd met de kinderen te maximaliseren, wat geprezen moet worden”, schreef een fan.

"De ironie is dat als ze 100% voogdij had en Jason ze zelden zag, het waarschijnlijk is dat niemand hier iets zou zeggen over dat hij niet de hele tijd bij hen was," vervolgden ze.

Terwijl Sudeikis bezig is met het promoten van het tweede seizoen van Ted Lasso, heeft Wilde onlangs haar tweede regie-inspanning afgerond, na de veelgeprezen Booksmart.

Don't Worry Darling is een psychologische horror met in de hoofdrollen Styles, Chris Pine, Gemma Chan en Florence Pugh. Ze is ook verbonden aan de regie van Perfect, een biopic over turnster Kerri Strug, gespeeld door Thomasin McKenzie.

Aanbevolen: