Anne Hathaway onder A-lijst beroemdheden die Jeremy sterk verdedigen tegen kritiek, journalisten vrezen terugslag

Inhoudsopgave:

Anne Hathaway onder A-lijst beroemdheden die Jeremy sterk verdedigen tegen kritiek, journalisten vrezen terugslag
Anne Hathaway onder A-lijst beroemdheden die Jeremy sterk verdedigen tegen kritiek, journalisten vrezen terugslag
Anonim

Acteurs en collega's van Jeremy Strong van Succession komen massaal voor zijn verdediging na een geestig profiel in de New Yorker. Anne Hathaway is de laatste die een verklaring afgeeft over de controverse, tot groot ongenoegen van journalisten.

In het New Yorker-profiel, "On Succession, Jeremy Strong begrijpt de grap niet", steekt journalist Michael Schulman de draak met de extreme method-acting en sterke persoonlijkheid van de acteur. Schulman gebruikt persoonlijke interacties en citaten van Strongs leeftijdsgenoten om een levendig beeld te schetsen van de acteur en zijn dagelijks leven, zijn reis naar acteren en zijn relatie met zijn Succession-personage.

Beroemdheden wegen op Jeremy Strong

Strong's costar van Molly's Game, Jessica Chastain, was de eerste die commentaar gaf op het virale artikel. Ze schreef op Twitter: "Ik ken Jeremy Strong al 20 jaar en heb met hem aan 2 films gewerkt. Hij is een aardig persoon. Zeer inspirerend en gepassioneerd over zijn werk." Ze vervolgde: "Het profiel dat op hem uitkwam was ongelooflijk eenzijdig. Geloof niet alles wat je leest mensen. Snark verkoopt, maar misschien wordt het tijd dat we verder gaan."

Dagen later deelde ze een verklaring die haar werd gestuurd door hun Molly's Game-regisseur Aaron Sorkin. Chastain schreef: "Aaron Sorkin heeft geen sociale media, dus vroeg me om deze brief namens hem te plaatsen." De verklaring was gedrukt op briefpapier van Sorkin en beschuldigde Schulman van het creëren van een "vervormd" beeld van Strong. Sorkins verklaring eindigde met: "Jeremy Strong is een geweldige acteur en een geweldig lid van het bedrijf. Er is geen schrijver, regisseur of producer op aarde die de kans niet zou grijpen om hem te casten."

In het laatste nieuws heeft acteur Anne Hathaway ook commentaar geleverd op de situatie, die velen hebben bestempeld als hun "laatste druppel" in deze golf van ongevraagde verdediging. Hathaway schreef: "Aan het einde van de week zou ik wat liefde willen sturen naar Jeremy Strong, met wie ik het geluk heb twee keer te hebben samengewerkt en met wie ik trots ben om een vriend te beschouwen." Ze gaat verder met het opsommen van zijn positieve eigenschappen en juicht hem toe voor zijn werk aan Succession.

Journalisten vrezen terugslag

In het licht van deze fervente reactie op een profiel dat velen als onschadelijk hebben beschouwd, vrezen journalisten voor de toekomst van langdurige beroemdheidsjournalistiek en toekomstige censuur door A-listers. Filmcriticus Jacob Oller voegde hun inzicht toe aan het onderwerp en schreef: "Ik ben blij dat de A-lijst Jeremy Strong-verdedigers hebben besloten om eindelijk het acteursprofiel als een vorm te doden, zodat het enige inzicht dat we zullen hebben in het ambacht van kunstenaars zal komen uit hun aflevering van Hot Ones."

Internetpersoonlijkheid Jared Wieselman stemde ook in. Hij tweette: "Ik ben bang voor wat de beroemdheden zullen doen als iemand een profiel van Jeremy Strong schrijft dat eigenlijk gemeen is."

"De reactie van beroemdheden op het Jeremy Strong-profiel is een echte teleurstelling voor mensen die hunkeren naar meer beroemdheidsprofielen die verder gaan dan "ze stopte haar voeten onder haar terwijl ze weemoedig ricotta at", schreef IGN-redacteur Alex Stedman.

Tot nu toe hebben Jeremy Strong en zijn PR-team nog niet gereageerd op het New Yorker-profiel of de berichten die hem ter verdediging komen.

Aanbevolen: