Billie Eilish reageert op trollen die haar een 'flop' noemen

Inhoudsopgave:

Billie Eilish reageert op trollen die haar een 'flop' noemen
Billie Eilish reageert op trollen die haar een 'flop' noemen
Anonim

De laatste tijd is Billie Eilish synoniem geworden met controversieel zijn. Na de introductie van haar nieuwe muziektijdperk aan de wereld en met eerdere video's op internet, vragen mensen zich af of Billie's fans haar in de steek zullen laten.

De laatste tijd openen meer fans zich over het nieuwe tijdperk van de zanger en dat er niets "innovatiefs" aan is. De Grammy-winnaar is zich bewust geworden van de negativiteit en plaatste een TikTok-video waarin ze haar reactie deelt.

Billie is klaar met de haat

De Bad Guy-zanger geeft niets om trollen. "Letterlijk alles wat ik in deze app zie …" schreef Eilish in het bijschrift, verwijzend naar video's die werden gepost over haar nieuwe tijdperk als een "flop".

"Eet mijn stof, mijn ti is groter dan de jouwe," vervolgde ze.

De video is slecht ontvangen door sommige fans die het erover eens zijn dat het nieuwe album van Billie Eilish een slechte versie is van When We All Fall Asleep, Where Do We Go? oftewel haar debuut studioalbum.

"haar nieuwe album is eigenlijk een slechte versie van When we Fall.. met een andere esthetiek. Ze heeft 0 innovatie getoond, het is triest" een reactie gelezen.

"Het is waar! Haar muziek is helemaal niet geëvolueerd, ze is nog steeds diezelfde zangeres die liedjes maakt met haar broer" voegde een ander toe.

Hoewel Eilish's singles succesvoller zijn gebleken dan haar vorige, noemen Twitter-gebruikers haar nog steeds een flop omdat "je niet van het winnen van 7 Grammy's naar het niet in staat zijn om de top 40 te kraken."

Sommige fans zeggen "haar tijdperk is een beetje teleurstellend, maar ze verdient nog steeds haar geld, dus wat maakt het uit".

Billie bracht Your Power uit op 29 april en fans beschouwden het meteen als een "culturele reset", maar de andere nummers zijn niet zo aantrekkelijk voor hen.

De zangeres maakt zich klaar om haar nieuwe album Happier Than Ever op 30 juli uit te brengen, en Billie heeft een aantal gedurfde keuzes gemaakt om het te promoten.

Ze is gelukkig in het leven en trots op het werk dat ze heeft gedaan, maar haar trouwe volgers willen gewoon dat Billie gloednieuwe muziek maakt die niet resoneert met haar eerdere werk.

Haar album bevat echter 16 nummers, en met de zangeres die het album uitdrukt is haar meest "favoriete ding" van alles wat ze heeft gemaakt, het is er zeker een om op te letten!

Aanbevolen: