De waarheid over de relatie tussen Adam Brody en Megan Fox

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Adam Brody en Megan Fox
De waarheid over de relatie tussen Adam Brody en Megan Fox
Anonim

Kort nadat The O. C. eindigde zijn run op Fox, Adam Brody waagde zich terug in de film. En deze keer ontmoet hij Megan Fox, een actrice die klaar is om een hoofdrol op zich te nemen nadat ze de hoofdrol heeft gespeeld (en de meeste van haar stunts heeft gedaan) in Transformers van Michael Bay.

En dus stemmen beide acteurs ermee in om te werken aan Jennifer's Body (Fox speelde het titulaire personage), een film die hoge verwachtingen had sinds hij werd geschreven door Diablo Cody, de Oscar-winnaar achter Juno. Helaas viel het tegen. En nu, een aantal jaren later, vragen sommigen zich nog steeds af wat er van de relatie tussen Brody en Fox is geworden.

Adam Brody weet dat Megan Fox meer is dan Transformers

Nadat hij met Fox aan Jennifer's Body had gewerkt, wist Brody dat Fox meer bereik had dan iemand op dat moment waarschijnlijk dacht.“Ze ziet er geweldig uit in deze film. Ze is niet helemaal Michael Bay'd, 'legde Brody uit terwijl hij met HuffPost sprak. “Ze is echt mooi, met minder make-up en kleiner haar. Ze ziet er echt goed uit in deze film en het is de meest kwetsbare die je haar tot nu toe hebt gezien.'

Tegelijkertijd sprak de acteur ook over de 'in-your-face-persoonlijkheid' van Fox en hoe hij die is gaan respecteren. "Ze is echt een take it or leave it meisje," merkte Brody op. "Ze komt vol houding, maar ik zal zo'n persoonlijkheid verkiezen boven iets veiligs en vanille."

Ze waren samen toen ‘Hitler-Gate’ gebeurde

Zoals velen zich zullen herinneren, kwam Fox in veel problemen nadat hij tijdens een interview een paar vervelende opmerkingen over Bay had gemaakt (ze vergeleek hem met Napoleon en Hitler). Kort nadat het interview was gepubliceerd, duurde het niet lang voordat de terugslag begon. En het bleek dat Fox bij Brody was toen de situatie ontrafeld werd.

“We landden in New York. Ik deed de VMA's met Adam, denk ik, en mijn publicist en agent kwamen de kamer binnen en zeiden: 'Dus er is een probleem. We hebben ongeveer 600 telefoontjes gekregen van Steven Spielberg, '" herinnerde Fox zich tijdens een gesprek op Beyond Fest met Vulture. "Als je het je niet herinnert, dit was iets dat we Hitler-poort noemden."

Jaren later beweerde Fox dat haar controverse mogelijk heeft geleid tot het mislukken van Jennifer's Body. "Veel ervan ging gewoon over mijn imago op dat moment en wie ik op dat moment in de media was en de reactie daarop", zei de actrice op Eli Roth's History of Horror: Uncut-podcast. "De film heeft nooit echt een kans gehad." Als je het Brody vraagt, is Fox absoluut niet verantwoordelijk voor de mislukte uitvoering van hun horrorfilm.

Hij gelooft dat Megan Fox 'gekruisigd' werd door Hollywood

Het is meer dan tien jaar geleden dat de film uitkwam en Brody is er nog steeds sterk van overtuigd dat Jennifer's Body alle noodzakelijke elementen van een goede film had."Ik dacht, weet je, je hebt een film met in de hoofdrol twee vrouwen over vrouwenhaat en vrouwelijke vriendschap en geregisseerd door een vrouw, geschreven door een vrouw, die dat jaar de Oscar voor scenarioschrijven won", legde de acteur uit tijdens een interview met AV Club. "Megan Fox is op dat moment in haar meest menselijke en sympathieke rol tot nu toe."

Naar zijn mening bracht Hollywood het gewoon niet goed op de markt, en stond erop dat "ze dat allemaal gewoon hebben begraven". Bovendien gelooft Brody dat ze het bij het verkeerde eind hadden om de film 'alleen voor de gasten' op de markt te brengen. "'Dit gaat over Megan Fox die heet is en dat is alles wat je moet weten. Oh, en er is een lesbische kus.' Ik denk dat jongens teleurgesteld waren, "legde hij uit. "Ik herinner me dat ik het voor het eerst zag voordat de advertenties uitkwamen en dacht dat, eerlijk gezegd, wat me het meest opviel, was hoe leuk ik het uiterlijk ervan vond, zoals het palet, en toen zag ik de poster. Ik dacht: 'Dit zit niet eens in de film! Het zit niet in de verte in de film. Dit lijkt op kippenvel! Sexy kippenvel!'”

Brody geloofde ook dat de behandeling van Fox destijds niet juist was. "Ik denk dat Megan Fox in het algemeen een beetje een… ik weet niet hoe je het zou noemen, ik weet niet of martelaar precies het juiste woord is", merkte de acteur op. "Maar ze was zeker een beetje gekruisigd." Gelukkig begint Hollywood Fox in een heel nieuw licht te zien en dat is iets waar Brody achter staat. "Ik denk dat ze dezelfde herwaardering heeft als Britney Spears op dit moment", legt de acteur uit. "Iedereen scheurde echt in op een jonge vrouw omringd door giftige mannen die vrijuit schaatsten. Ik vind het zo geweldig en opwindend, wat er nu met de cultuur gebeurt.”

Tegelijkertijd is Brody ook blij dat er meer waardering is voor Jennifer's Body. "Het is te laat, en het zou toen hebben geholpen", merkte hij op. "Het krijgt nu tenminste wat van zijn tijd." Ondertussen heeft Fox zelf interesse getoond om Jennifer's Body in een serie te veranderen. Als dat zou gebeuren, is een reünie tussen deze voormalige co-sterren zeker mogelijk.

Aanbevolen: