De waarheid over de relatie tussen Christina Haack en Tarek El Moussa van HGTV

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Christina Haack en Tarek El Moussa van HGTV
De waarheid over de relatie tussen Christina Haack en Tarek El Moussa van HGTV
Anonim

Christina Haack en Tarek El Moussa zijn sinds het begin van hun populaire HGTV-show Flip or Flop zowel professioneel als persoonlijk partners. Tijd besteden zowel op als naast het scherm was wat het ooit getrouwde stel zo sterk en verzameld maakte. Volgens Fox News eindigde hun huwelijk in mei 2016 privé en in 2018 nadat de scheiding publiekelijk was afgerond.

Het beroemde stel staat nu voor nieuwe uitdagingen met de splitsing. Het nieuws van hun pauze zorgde ervoor dat fans over de hele wereld zich zorgen maakten over de toekomst van niet alleen hun geliefde Christina en Tarek, maar ook de show. Gaat de show door? Zijn Christina en Tarek op goede voet? Hoe zit het met de mogelijkheid dat ze weer oplaaien? Veel mensen hebben theorieën of gissingen, maar hoe zit het met de waarheid? Lees verder om in tien waarheden te duiken over de relatie van Christiana Haack en Tarek El Moussa met elkaar.

10 De show zal doorgaan

Hoewel het beroemde stel uit elkaar is gegaan, werd bevestigd dat de show die ze samen begonnen, bekend als Flip of Flop, zal doorgaan. Ze zijn momenteel bezig met het filmen van een nieuw seizoen. Dit nieuwe seizoen vindt plaats in het onroerend goed in Zuid-Californië! Het eerder getrouwde stel lijkt alle persoonlijke zaken aan de kant te schuiven en strikt zakelijk samen te vallen. Momenteel is er geen vaste releasedatum voor een 10e seizoen, maar Meaww identificeert wel dat seizoen 10 hopelijk eind 2021 uitkomt.

9 Er is nog steeds spanning tussen de twee

Scheidingen zijn nooit gemakkelijk. Er zal altijd een of andere kant zijn, hoe hard je ook probeert om het te verbergen. Christina en Tarek zijn om vele redenen uit elkaar gegaan. Een van de redenen was met name geld. Ze hadden geldproblemen, wat uiteindelijk voor problemen zorgde binnen hun huwelijk. Er wordt nog steeds gezegd dat er spanningen zijn rond de problemen die ze voor het eerst hadden in de vakbond. Fans merken het misschien niet op het scherm, maar buiten het scherm is het een ander verhaal.

8 Hun kinderen komen vaak in het spel

Werken met een ex is moeilijk, maar co-ouderschap met een ex is misschien wel het moeilijkst. Christina en Tarek hadden twee kinderen voor de splitsing, een dochter genaamd Taylor en een zoon genaamd Brayden. Het was duidelijk dat het voor iedereen moeilijk was toen het nieuws bereikte dat ze gingen scheiden, maar de twee die het meest werden getroffen, waren hun kinderen.

Ze wisselen nog steeds van week en weekend met de kinderen, en ze proberen hun kinderen nog steeds een goed gevoel te geven met wat er is gebeurd. Het is niet het gemakkelijkste om te doen, vooral als de relatie op nare voorwaarden is geëindigd, maar soms moet worden nagedacht over wat het beste is voor de kinderen.

7 Ze kregen allebei relatief snel een nieuwe relatie

Te vaak gaan alleenstaanden die net uit een relatie zijn gekomen, te snel over op een nieuwe manier. Dat lijkt te zijn wat er met Christina is gebeurd. Nadat het HGTV-paar in 2016 uit elkaar ging, ging Christina uit met de succesvolle televisieproducent Anthony Anstead, ook bekend als Ant. De media leken dit geweldig te vinden, omdat ze pas een jaar na haar scheiding begonnen te daten. Tarek, aan de andere kant, wachtte tot 2019, toen hij begon te daten met actrice Heather Rae Young.

6 De ene vereffend met één relatie, de andere op nummer twee

Fans kunnen meer dan waarschijnlijk aannemen wie van de twee hun tweede relatie heeft sinds de scheiding van 2016. Na slechts twee jaar getrouwd te zijn geweest, mislukte ook het tweede huwelijk van Christina met Ant. Ze is nu bezig aan haar derde relatie met Joshua Hall. Aan de andere kant zijn Tarek en Heather sinds juli 2020 verloofd en zijn ze van plan eind 2021 te trouwen!

Christina ondertitelde haar Instagram-foto door te zeggen: "Sommige mensen hebben het geluk om de eerste keer voor altijd te zijn, maar niemand zou zich moeten schamen als dingen niet werken en niemand weet wat er achter gesloten deuren gebeurt."

5 De show splitsen is een mogelijkheid

Het is niet verwonderlijk om dit onderwerp te lezen. Er wordt gezegd dat er een 10e seizoen wordt uitgezonden, maar dat betekent niet dat het helemaal met hen zal worden gedaan. Volgens bronnen gevonden door E! Nieuws, verklaarden ze dat de spanning tussen de twee alleen maar erger wordt naarmate de tijd verstrijkt. Terwijl ze op de set hun tv-show aan het opnemen waren, kregen de twee een verhitte discussie die eindigde met de opmerking dat ze de show liever alleen deden. De release van het 10e seizoen is misschien iets heel anders!

4 Publiciteit kan hun status beïnvloeden

Publiciteit is iets waar bekende mensen dagelijks mee te maken hebben. Het verandert voortdurend en updates zijn altijd om de hoek. Een klein citaat of opmerking kan volledig worden omgedraaid als het gaat om publiciteit. Er zijn veel andere updates gedaan over de relatie tussen Christina en Tarek. Sommige worden als goed bijgewerkt en sommige worden als slecht bijgewerkt. Onlangs lijkt het alsof het jaar 2021 voortduurt, de nieuwsverhalen en de artikelen lijken hun relatie te verminderen. Het concludeert dat hun platonische relatie en de show zelf tot stilstand kunnen komen als ze niet met elkaar overweg kunnen.

3 De emotionele impact op hun twee kinderen

Onvoorwaardelijke liefde voor hun kinderen is een understatement als het gaat om Christina en Tarek. Ze maakten zich allebei zorgen over de geestelijke gezondheid van hun oudste dochter, terwijl ze probeerden de breuk het hoofd te bieden. Velen weten niet dat Christina haar dochter wekelijks naar een therapeut stuurde om over haar mama- en papaproblemen te praten. Taylor, die nu 10 is, heeft gezegd dat ze beseft dat haar ouders gelukkiger zijn uit elkaar en geen therapeut meer nodig heeft om mee te praten. Hun zoon was nog jong toen ze uit elkaar gingen, dus de impact was niet zo hard voor hem.

2 Politie was betrokken in de nacht van de splitsing

De twee Flip- of Flop-sterren worden altijd lachend en lachend op foto's getoond; hun geluk op de camera was niet altijd wat het leek. De twee stopten officieel in mei 2016; die dag eindigde met het verschijnen van de politie. Christina staat enigszins bekend als een flirt en op die dag flirtte ze naar verluidt met een wederzijdse kennis.

Terwijl de spanning al hoog was na het ontdekken van flirterige berichten tussen de juffrouwen en het individu, stopte Tarek zijn pistool in zijn rugzak en ging de bergen in. De politie werd naar de woning geroepen toen een bezorgde en geschokte Christina hen belde met de vraag haar man te redden, van wie ze dacht dat hij zelfmoord zou plegen.

1 Elk klein ding komt goed

Al met al is de show nog steeds in de lucht en werken de twee nog steeds samen. Het is niet bevestigd of ze ooit hun eigen weg zullen gaan of dat de show Flip of Flop zal doorgaan met Christina en Tarek.

Ze werken aan zichzelf en hun gezin en werken samen om de geliefde show gaande te houden, maar ze zijn menselijk en dingen zullen soms een beetje vurig worden. De zaken kunnen nu echter afnemen, maar wie weet waar de rest van 2021 hen zal brengen.

Aanbevolen: