90 Day Fiancé: The Other Way': De waarheid over de rotsachtige relatie tussen Paul en Karine

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé: The Other Way': De waarheid over de rotsachtige relatie tussen Paul en Karine
90 Day Fiancé: The Other Way': De waarheid over de rotsachtige relatie tussen Paul en Karine
Anonim

90 dagen verloofde heeft ons door de jaren heen veel perspectief op liefde gegeven. Van de meest ongezonde paren tot de meest perfecte partnerschappen, de koppels die we zien in de 90 Day Fiancé-franchise vormen echt een unieke dwarsdoorsnede van relaties die ons, als kijkers, alleen kunnen helpen om op eigen kracht te groeien. Of misschien zijn het gewoon goede tv. De amusementswaarde van deze koppels is ook buiten de hitlijsten, hoewel het niet altijd op een goede manier is. Neem bijvoorbeeld Paul en Karine. Als je niet weet wie dit stel is, moeten we ons afvragen of je zelfs een 90 Day-fan bent?

Bijna elke superfan heeft een mening over dit paar. Dit koppel is een van de getrouwen van de franchise, ze verschijnen in meerdere series en zijn te zien in talloze inhaalinterviews. Er is geen gebrek aan liefde tussen hen, maar er is ook geen gebrek aan drama. En door hun kind, Pierre, in de mix te gooien, wordt dit nog moeilijker voor hen. Dus, is al het drama alleen maar "het overwinnen van obstakels", of is het indicatief voor diepere, meer fundamentele problemen? We hebben de waarheid gevonden over Paul en Karine, en of hun relatie groen licht verdient of niet.

paul en karine zien er casual uit in een selfie
paul en karine zien er casual uit in een selfie

Tijden zijn zwaar geweest (en Paul ook)

Laten we eerst eens kijken naar een algemene geschiedenis van hun relatie. De TLDR van hun partnerschap is dat Karine ongelukkig is in de VS. Paul is echter ook geen engel en heeft geen baan kunnen vinden. Om nog maar te zwijgen van de problemen die er in hun begintijd waren, waarbij de communicatie voornamelijk moest bestaan uit vertaler-apps en eenvoudige zinnen. Gelukkig hebben ze die hindernis overwonnen, maar de locatiekwestie is ook voor hen een grote. Terwijl de meeste stellen elkaar in dezelfde stad ontmoeten en daar een leven opbouwen, moeten een paar stellen een gesprek hebben over waar te wonen. Zelden hoeft dat gesprek de halve wereld te omvatten! Dat is echter wat er gebeurde met Paul en Karine, gezien het feit dat hij in Kentucky woont en zij uit Brazilië komt.

paul en karine tijdens halloween met pierre
paul en karine tijdens halloween met pierre

Locatie was niet het enige waar ze ruzie over hadden. Volgens Karine gebeurden de echt moeilijke dingen kort nadat zij en hun zoon bij Paul in Kentucky kwamen logeren. Vermoedelijk zei de melding die ze maakte toen ze een beschermend bevel tegen Paul vroeg: "Ik mag het huis niet verlaten, hij houdt mijn telefoon in de gaten, hij heeft camera's in huis en hij kan door zijn telefoon zien wie er aankomt en weggaat. Hij dreigt onze zoon Pierre mee te nemen als ik ooit wegga… Ik ben doodsbang dat hij mij of mijn zoon pijn zal doen omdat ik [sic] van hem wegrende en ik ben zelfs bang om nu terug te gaan naar Brazilië omdat hij naar Brazilië kan gaan en ons pijn doen. Maar Karine is blijkbaar ook geen engel. Paul beweert dat Karine glas in zijn eten heeft gedaan en haar vrienden heeft aangezet om geld van hem te krijgen. Is er iets van waar? We weten het niet zeker. Het is veel hij-zei-zij-zei, wat niet altijd de meest betrouwbare getuigenis is.

Het is niet allemaal slecht

paul en karine op hun trouwdag
paul en karine op hun trouwdag

Na alle aantijgingen was het logisch dat ze een stap terug deden. Ze zijn nooit officieel gescheiden, maar wel voor een korte periode. De afstand hielp hen, en Kaine en Paul besloten de beslissing te nemen om terug te gaan naar Brazilië. Dat was altijd al de hoogste prioriteit voor Karine. “Ik wist niet dat onze relatie hier in Amerika onder zoveel druk zou staan, en ik denk dat een terugkeer naar Brazilië mijn relatie met Paul zal helpen. Ik hoop dat het alles is wat onze familie nodig heeft', zegt ze, hopend op het beste resultaat. Paul lijkt ook opgewonden, hoewel zijn moeder er zeker niet naar uitkeek. Hoewel we er niet van overtuigd zijn dat het de relatie zal redden, zal het Karine zeker gelukkig maken.

Ondanks alle negatieve energie, lijkt het alsof hun rotsachtige relatie glad begint te lopen. Karine en Paul passen op veel manieren bij elkaar, en op de momenten dat we tederheid tussen hen zien, is het duidelijk dat ze van elkaar houden; vooral wanneer Pierre in de mix is. Het ding dat ons altijd verbaast over de mensen die deelnemen aan de 90 Day-franchise, is de hoeveelheid moeite die deze paren aanvankelijk ook doen. Paul reisde bijvoorbeeld helemaal naar Brazilië om Karine voor het eerst te ontmoeten; onze vriendjes annuleren wanneer we een reis naar de volgende stad voorstellen. Het spreekt tot de enorme hoeveelheid liefde en passie die ze hebben, en eerlijk gezegd zorgt het ervoor dat we onze dealbreakers in een relatie heroverwegen. Hoewel de samenwerking niet altijd van een leien dakje is gegaan, lijkt het erop dat Paul en Karine zich door het meest rotsachtige deel van de rivier hebben begeven. Of tenminste, totdat ze proberen terug te gaan naar Kentucky. We zullen zien wat er dan gebeurt.

Aanbevolen: