Jessica Alba's echtgenoot: 10 dingen die we weten over Cash Warren

Inhoudsopgave:

Jessica Alba's echtgenoot: 10 dingen die we weten over Cash Warren
Jessica Alba's echtgenoot: 10 dingen die we weten over Cash Warren
Anonim

Cash Warren is het meest bekend om zijn huwelijk met actrice Jessica Alba, maar er is veel meer aan Cash dan op het eerste gezicht lijkt.

De nu filmproducent had niet altijd zo'n gewaardeerde titel als het ging om zijn werk in de filmindustrie. Warren begon zijn carrière als productie-assistent, maar hij bereikte langzaam zijn weg naar de productie en begon in 2004 als filmproducent aan de hitfilm Taxi.

Zijn carrière begon meteen daarna en hij scoorde zelf The Fantastic Four-film, wat hem meer gunsten deed dan je zou denken! Met een carrière zo uitgebreid als de zijne, is er veel over hem te weten. Dus, wie is Cash Warren precies? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 11 mei 2021, door Michael Chaar: Hoewel Cash Warren bekend staat om zijn werk achter de schermen bij talloze films, is het zijn rol als echtgenoot en vader die onderscheidt hem echt. Cash heeft met trots de rol op zich genomen van een geweldige "meisjesvader" met dochters Honor en Haven, terwijl hij zijn vrouw, Jessica Alba, ondersteunt met het nieuwste IPO-succes van haar bedrijf. Cash, die sindsdien de coach is geworden van zijn dochter, het voetb alteam van Haven, de filmproducent, is ook begonnen met het lanceren van zijn eigen sokken- en accessoiresbedrijf, Pair Of Thieves.

10 Hij begon zijn carrière als assistent-producent

Cash Warren heeft misschien goud geslagen toen hij Jessica Alba ontmoette, maar het lijkt erop dat het niet door geluk is gebeurd. Warren, geboren in Los Angeles, begon zijn carrière in dezelfde branche als Alba, maar hij stond niet voor de camera, maar werkte achter de schermen aan dingen.

Voordat Cash Warren filmproducent werd, werkte hij als productie-assistent aan veel films en tv-shows, wat bewijst dat je echt onderaan moet beginnen en je omhoog moet werken!

9 Cash ontmoette Jessica Alba op de set van "Fantastic Four"

Na het grootste deel van zijn vroege volwassen leven op filmsets te hebben gewerkt, werkte Cash Warren zich uiteindelijk op tot productiestatus als filmproducent. De eerste grote film waaraan Warren als producent werkte, was de film Taxi uit 2004, die het niet alleen goed deed aan de kassa, maar ook de carrière van Cash goed van pas kwam.

Warren zou later doorgaan met het produceren van The Fantastic Four, met niemand minder dan Jessica Alba in de hoofdrol. De twee ontmoetten elkaar op de set en bouwden een hechte relatie op tijdens het filmen, wat het begin vormde van hun lang en gelukkig leven.

8 Hij is een filmproducent, maar houdt niet van de titel

Nadat hij in Hollywood een grote naam was geworden en aan het ene enorme project na het andere werkte, werd Cash Warren een vrij opmerkelijke filmproducent, maar er was een deel van het werk dat hij haatte, en dat was de titel.

De ster vindt het een te "pretentieuze" term voor wat hij echt doet. Hij beweert dat het voortkomt uit elementen van creativiteit, en dat de focus meer moet liggen op de visie en de kunst zelf, dus de hype rond zijn functietitel werkt soms op zijn zenuwen.

7 Cash richtte zijn eigen entertainmentbedrijf op

Alsof een succesvolle filmproducent niet genoeg was, waagde Cash Warren zich ook in vele andere bedrijven, waaronder zijn eigen productiebedrijf.

Cash is mede-eigenaar van Verso Entertainment, een productiebedrijf dat zich voornamelijk richt op documentaires over maatschappelijke vraagstukken voor zowel film, televisie als digitale media. Naast zijn eigen bedrijf was Warren ook mede-oprichter van Apoko, een digitale mediagroep waarmee beroemdheden en professionele atleten in contact kunnen komen met hun fans.

6 Hij ging naar een Ivy League-school

Hoewel we Cash Warren kennen als de man van Jessica Alba en als een supersuccesvolle filmproducent en zakenman, is één ding dat veel mensen niet weten over Cash dat hij naar een ivy league-school ging!

Warren studeerde in 2001 af aan Yale, en ondanks dat zijn carrière in de filmindustrie tot bloei kwam, studeerde en studeerde hij af met een graad in politieke wetenschappen. Hoewel zijn diploma misschien niet overeenkomt met wat hij momenteel doet, heeft het hem zeker zijn vruchten afgeworpen.

5 Hij begon zijn eigen sokkenbedrijf

Cash's leven lijkt best geweldig, en we zijn er bijna zeker van dat het dat ook is! Naast zijn succesvolle carrière en huwelijk, heeft Warren zijn zakelijke ondernemingen ook uitgebreid naar sokken en accessoires.

In 2016 lanceerde de producent zijn eigen bedrijf, Pair Of Thieves, waarin hij gespecialiseerd is in sokken van hoge kwaliteit die bedoeld zijn om voor altijd bij elkaar te blijven, bijna zo dik als dieven! Het bedrijf is sindsdien uitgebreid met gezichtsmaskers en andere accessoires, wat bewijst dat hij een behoorlijke ondernemer is.

4 De twee delen drie kinderen samen

Zowel Jessica Alba als Cash Warren hebben duidelijk gemaakt dat liefde echt bestaat, en hun relatie is daar het bewijs van. Het paar verspilde geen tijd na het trouwen en verwelkomde hun eerste meisje, Honor Warren in 2008.

Hun tweede kind, een andere dochter genaamd Haven, werd in 2011 in beeld gebracht. Hoewel het hebben van twee kinderen een handvol was voor het duo, wilden ze er nog een proberen en verwelkomden ze hun eerste zoon, Hayes, in 2017 !

3 Zijn vader werkte ook in de filmindustrie

Cash Warren is misschien afgestudeerd aan Yale met een graad in politieke wetenschappen, maar het lijkt erop dat hij zijn studierichting heeft opgegeven om in de voetsporen van zijn vader te treden. Cash, de zoon van acteur Michael Warren, leek de voorkeur te hebben gegeven aan het werk van zijn vader in plaats van aan zijn eigen werk.

Michael Warren, die als hoofdpersoon verscheen in de populaire NBC-show "Hill Street Blues", zit al tientallen jaren in het vak, dus het zou alleen maar logisch zijn dat zijn eigen zoon in de entertainmentindustrie werkt.

2 Cash Coaches Voetbal

Alsof het volgen van een Ivy League-school, het hebben van een eigen bedrijf en een geweldige echtgenoot zijn niet geweldig genoeg was, wint Cash ook de vader van het jaarprijs nadat bekend werd dat hij de coach was van het voetbal van zijn dochter team!

"Voor het geval je het je afvroeg, Haven's voetb alteam, The Pink Tigers, heeft het Girls U9-kampioenschap gewonnen", schreef hij bij zijn Instagram-foto. Cash ging verder met te zeggen dat hij een trotse "vader/coach" was terwijl de hele groep poseerde met hun medailles!

1 Hij is een geweldige meid, vader

Cash staat bekend als een buitengewone echtgenoot, maar naast vader van drie kinderen wordt Cash nu erkend als een fantastische "meisjesvader". Terwijl hij en Jessica hun handen vol hebben aan hun jongste, Hayes, is de relatie van Cash met Haven en Honor te schattig voor woorden.

De ster deelt heel veel momenten met hem en zijn dochters, waaronder hun schoolproducties, verjaardagen, bezoeken aan het park, helemaal tot momenten op zee, Cash weet zeker wat hij doet!

Aanbevolen: