5 dingen die we weten over het tweede seizoen van Marrying Millions (& 5 vragen die we moeten beantwoorden)

Inhoudsopgave:

5 dingen die we weten over het tweede seizoen van Marrying Millions (& 5 vragen die we moeten beantwoorden)
5 dingen die we weten over het tweede seizoen van Marrying Millions (& 5 vragen die we moeten beantwoorden)
Anonim

Het concept van een rijk persoon die v alt voor iemand die financieel niet zo stabiel of voldaan is, is nauwelijks een nieuw concept binnen fictie, maar het concept heeft lang niet dezelfde aandacht gekregen binnen reality-tv. De Lifetime reality-serie Marrying Millions probeerde dit idee uit te dagen en luidde de vaak tegengestelde noties van rijkdom en ware liefde in!

Het eerste seizoen ging in première in de zomer van 2019 en liet kijkers kennismaken met meerdere stellen, waarbij de ene persoon veel meer financieel succesvol was en behoorlijk ouder dan de andere! Dit is wat we weten (en hopen te weten te komen) over seizoen twee.

10 dingen die we weten: Bill is misschien geen man met één vrouw

Afbeelding
Afbeelding

Bill en Bri's relatie van mei tot december maakte het duo een favoriet in het eerste seizoen van Marrying Millions! De rijke 61-jarige Bill ontmoette de 21-jarige Bri in een restaurant waar ze gastvrouw is, en het klikte tussen de twee. Ze hebben veel kritiek gekregen van Bills familie en vrienden, waaronder zijn ex-vrouw, maar Bill en Bri waren altijd in staat om problemen op te lossen door middel van sterke communicatie!

In de trailer van seizoen twee onthulde Bill dat hij geen groot voorstander is van monogamie. Betekent dit problemen?

9 Vragen die we moeten beantwoorden: doet Shawn er een ring op?

Afbeelding
Afbeelding

Het lot van Kate en Shawn's relatie werd in de lucht gelaten tijdens de eerste seizoensfinale van Marrying Millions! Het verhaal van Kate en Shawn was zowel herkenbaar als aangrijpend; het paar was in twee verschillende seizoenen van het leven, en hun respectieve hoofdruimtes hadden de potentie om hun relatie negatief te beïnvloeden!

Shawn stond helemaal in het teken van het leven op de voet en zonder luxe, maar zijn vriendin was klaar om door het gangpad te lopen! Nadat Kate hints voor een steen begon te geven, botsten het duo herhaaldelijk. Zullen ze het overleven?

8 Dingen die we weten: Gentille en Brian zijn aan het praten

Afbeelding
Afbeelding

Daar gaat de bruid! Het liefdesverhaal van Gentille en Brian eindigde op een laag pitje in de finale van seizoen één nadat Gentille koude voeten kreeg op haar trouwdag en besefte nadat haar vrienden herhaaldelijk tussenbeide kwamen, Brian was niet de juiste man voor haar.

De trailer van het tweede seizoen bevatte een fragment van Gentille en Brian die tijdens het diner een verhitte discussie voerden over de toekomst van hun relatie, waarbij Brian van harte het belang van hun connectie benadrukte. Zal Gentille haar hart volgen of onder groepsdruk vallen?

7 Vragen die we moeten beantwoorden: heeft Rosie de zaken opgelapt met de 'Huren?

Afbeelding
Afbeelding

Rosie heeft misschien een ring gekregen van haar droomvriend Drew, maar de staat van haar relatie leek een tijdje rotsachtig nadat haar ouders weigerden Rosie's keuze voor een echtgenoot te steunen!

Rosie en haar veel oudere man aarzelden om de exacte details van hun relatie te onthullen; hun oorsprongsverhaal van online ontmoeting veroorzaakte opschudding bij Rosie's ouders en vrienden, die weigerden naar hun bruiloft aan de oceaanzijde te komen. We hopen dat seizoen twee wat rust brengt met de ouders voor Rosie en Drew!

6 Dingen die we weten: dingen zijn officieel op kantoor

Afbeelding
Afbeelding

Marrying Millions' tweede seizoen bevat niet alleen de terugkeer van onze favoriete koppels; fans kunnen zich voorbereiden om nieuwe gezichten te ontmoeten!

De trailer van seizoen twee gaf ons een voorproefje van de reis van meerdere stellen naar het huwelijk, waaronder Dani en Donovan. De relatie van het duo vervaagt de grens tussen professioneel en persoonlijk wanneer wordt onthuld dat de twee niet alleen collega's zijn die aan het daten zijn, maar Donovan is eigenlijk Dani's baas! Dani wordt gezien terwijl ze haar liefde onderhandelt met wat romantiek nadat ze haar werk heeft beëindigd. Wauw!

5 Vragen die we moeten beantwoorden: Zal Brian Gentille terugwinnen?

Afbeelding
Afbeelding

We weten uit de trailer van het tweede seizoen dat Gentille openstaat om haar ex-verloofde Brian een kans te geven nadat ze in een fractie van een seconde de beslissing had genomen om hem bij het altaar achter te laten, maar zal ze ook echt besluiten om het idee te koesteren om terug samen met Brian?

Brian en Gentille botsten constant tijdens het eerste seizoen van Marrying Millions toen Gentille ontdekte dat haar man herhaaldelijk uiterst belangrijke details uit gesprekken had weggelaten. Er werd zelfs ontdekt dat Brian al eerder verloofd was! We vragen ons af wat Gentille's high-society vrienden zullen zeggen.

4 dingen die we weten: vader keurt het niet goed

Afbeelding
Afbeelding

Financieel succesvolle mensen komen niet snel aan hun miljoenen; de meest ervaren miljonairs besteden vele jaren aan het opbouwen van hun rijk!

Voor sommigen kan het leven samen met een rijke man een leven van luxe beloven, maar het belooft niet altijd een leven van vrede! Dit is het geval voor de nieuwe toevoeging van seizoen twee, Rick en Erica, die elkaar ontmoetten en verliefd werden, tot grote ergernis van Erica's vader; Rick is qua leeftijd extreem dicht bij Erica's vader. Zal de relatie van Erica en Rick de altijd alomvattende ouderlijke Papa-druk overleven?

3 Vragen die we moeten beantwoorden: Zijn Bill en Bri dichter bij het knopen van de knoop?

Afbeelding
Afbeelding

Fanfavorieten Bill en Bri vertrokken met een zoete noot toen het duo de immense druk opzij zette die werd veroorzaakt door Bills high-society vrienden in Dallas, met betrekking tot hun serieuze relatie.

Na een aantal keer van hart tot hart, concludeerden Bill en Bri dat ze allebei niet klaar zijn om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen, maar ze zijn absoluut vastbesloten om in de toekomst geloften uit te wisselen; Bill liet Bri zelfs een luxe sieraad uitzoeken om zijn belofte aan haar te symboliseren! Wordt deze geüpgraded naar een verlovingsring?

2 Dingen die we weten: naar rechts vegen zal verrukkelijk zijn

Afbeelding
Afbeelding

Dating-apps zijn absoluut een "do" binnen de high society! Een 'swipe' rond een dating-app is niet beperkt tot normen; een nieuw stel in het tweede seizoen van Marrying Millions ontmoette elkaar nadat ze naar rechts hadden geveegd.

Nonie en Reece zijn complete tegenpolen, maar ze zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken, toch? Nonie is financieel succesvol en haar nieuwe schoonheid is niet helemaal op haar niveau. De trailer van het tweede seizoen laat zien dat het paar veel te bespreken heeft over belangrijke elementen binnen hun leeftijdsverschillen en wat dit betekent voor hun toekomst.

1 Vragen die we moeten beantwoorden: Is Katie's dochter opgewarmd tot Kolton?

Afbeelding
Afbeelding

Katie en Kolton zijn een terugkerend stel uit seizoen één en we hebben nog steeds veel vragen over hun liefdesverhaal! De kijkers zaten vast aan het verhaal van Katie en Kolton, niet alleen vanwege hun duidelijke leeftijds- en vermogensverschillen, maar ook vanwege een uiterst uniek element; Kolton is bevriend met Katie's dochter, Julia!

Julia was niet al te blij dat haar moeder meer dan alleen vrienden was met een van haar beste vrienden, maar ze leek tegen het einde van het seizoen aan het idee te wennen; Is ze nog steeds volledig ondersteunend Referenties: E!, People

Aanbevolen: