Love Is Blind: 8 dingen die we weten over seizoen 2 (en 8 dingen waar we op hopen)

Inhoudsopgave:

Love Is Blind: 8 dingen die we weten over seizoen 2 (en 8 dingen waar we op hopen)
Love Is Blind: 8 dingen die we weten over seizoen 2 (en 8 dingen waar we op hopen)
Anonim

Love Is Blind is een van de meest populaire realityshows van de afgelopen jaren. De kans is groot dat we de afgelopen twee maanden niet met een vriend konden praten zonder dat ze vroegen of we het al hadden gezien, en zodra we de eerste aflevering zagen, konden we niet wegkijken. Het idee is simpel: kunnen mensen verliefd worden terwijl ze met elkaar praten via pods en elkaars gezichten nooit zien? Is liefde blind, met andere woorden, en kan zo'n verbinding leiden tot een duurzaam huwelijk?

Nu seizoen één voorbij is en we er allemaal geobsedeerd door zijn (hopelijk terwijl we spoilers vermijden), is het tijd om naar seizoen twee te kijken.

Blijf lezen om erachter te komen wat je kunt verwachten van het volgende seizoen van deze ongelooflijk populaire Netflix-realityshow, samen met enkele dingen die we graag zouden zien in de volgende reeks afleveringen.

16 We weten het: de deelnemers zullen nog steeds verliefd worden via pods

Vanity Fair zegt dat wanneer Love Is Blind terugkomt voor seizoen twee, de deelnemers nog steeds verliefd zullen worden via pods.

We zijn blij om dit te horen, want het is absoluut fascinerend en zet ons aan het denken. Het is iets nieuws voor een realityshow, en met zoveel datingshows in de lucht, onderscheidt het zich zeker.

15 Hopend op: elk stel zou unieke bruiloften moeten hebben

Cosmopolitan zegt dat elk paar in seizoen twee unieke bruiloften zou moeten hebben, en we zijn het hier volledig mee eens.

Het was niet leuk of vermakelijk om iedereen te zien trouwen (of ervoor kiezen om niet te trouwen, in sommige gevallen) op dezelfde locaties met hetzelfde decor. Een deel van het plezier van het plannen van een bruiloft is om je unieke persoonlijkheid door te laten schijnen.

14 We weten: seizoen 2 cast mensen in Chicago, niet in Atlanta

Volgens Vanity Fair cast seizoen twee van de show mensen in Chicago, niet in Atlanta, dus dit is iets anders dat is bevestigd.

We zijn zeker nieuwsgierig en opgewonden om te zien wie er wordt gekozen voor het volgende seizoen. De deelnemers dit seizoen waren zo vermakelijk, dus we weten gewoon dat ze weer goud zullen bereiken.

13 Hopend op: het zou leuk zijn om elke deelnemer aan het werk te zien

Als we elke deelnemer aan het werk zouden kunnen zien, zou dat ons helpen om ze beter te leren kennen. We zouden dit graag in seizoen twee zien.

We hebben misschien niet het gevoel dat we Kelly en Kenny net zo goed hebben leren kennen als de koppels van het andere seizoen, dus sommige snelle scènes van hen in hun kantoren hadden een lange weg kunnen gaan.

12 We weten het: het gaat in première in 2021

Oprah Mag zegt dat seizoen twee van Love Is Blind in 2021 in première gaat. Dit komt omdat alle tv-shows vertraging hebben opgelopen vanwege de huidige gezondheidscrisis.

We weten dat we met veel spanning wachten op het tweede seizoen, en we zullen proberen het niet allemaal in één dag te bekijken (maar geen beloftes).

11 Hopend op: meer diverse deelnemers

Cosmopolitan vermeldt dat het geweldig zou zijn als er meer diverse deelnemers aan Love Is Blind zouden zijn en ook LGBTQ-deelnemers. We denken echt dat dit een belangrijke stap zou zijn. Zoals de publicatie zegt: "Het is moeilijk te geloven dat liefde blind is als de deelnemers allemaal slank, gezond en aantrekkelijk zijn."

10 We weten het: de show kan deze keer wat oudere castleden hebben

Iets anders dat we weten over het volgende seizoen? Dat de show deze keer wat oudere deelnemers zou kunnen hebben, volgens Vanity Fair. Dit zou interessant zijn om te zien.

Als we iets horen over seizoen twee, willen we nog sneller de volgende groep afleveringen… maar we proberen hier echt geduld te hebben.

9 Hopend op: meer eerlijke, kwetsbare discussies over hoe het leven na de bruiloft eruit zou zien

Iets anders waar we op hopen? Eerlijkere, kwetsbare discussies over hoe het leven na het huwelijk eruit zou zien voor de castleden.

Hoewel Jessica en Mark veel negatieve opmerkingen kregen en ze geen geliefd koppel waren, hadden ze in ieder geval een aantal diepgaande gesprekken over hoe hun leven in elkaar zou passen.

8 We weten het: de deelnemers willen echt liefde, geen beroemdheid

We weten ook dat de deelnemers aan de show echt liefde willen, geen beroemdheid.

Stylecaster citeerde de maker, Chris Coelen, die zei: "We hebben de deelnemers echt gekozen op basis van de gevoelens die ze uitten en ons oordeel over of ze echt geïnteresseerd waren in het onderzoeken van een levenslange relatie en/of trouwen."

7 Hopen op: een aflevering na de bruiloften om te laten zien hoe de koppels het doen

De reünie-aflevering is oké, maar het is leuker om de koppels in hun natuurlijke elementen te zien. Het zou geweldig zijn om na de bruiloften een aflevering te hebben om te laten zien hoe het met de koppels gaat. We denken dat dit ongelooflijk fascinerend zou zijn.

6 We weten het: sommige deelnemers kunnen opnieuw via sociale media worden gecast

Stylecaster zegt dat castingproducenten Barnett en Amber een bericht hebben gestuurd via Instagram. Het lijkt erop dat sommige deelnemers ook op deze manier gecast kunnen worden, en dat is heel interessant om te horen.

Hoewel er een castingproces is, is dat niet de enige manier waarop nieuwe mensen worden gekozen voor de populaire realityshow.

5 Hopend op: nog een sappige liefdesdriehoek zoals Amber/Barnett/Jessica

Natuurlijk, het was soms super ongemakkelijk, maar het was nog steeds geweldig om de liefdesdriehoek van Amber, Barnett en Jessica te zien.

We hopen op een nieuwe sappige liefdesdriehoek wanneer de show terugkeert voor een tweede seizoen. Dit is zeker iets waar we voor duimen, want het is gewoon zo leuk om naar te kijken.

4 We weten het: de show is open voor opnames in andere landen

Womens He alth Mag zegt dat Love Is Blind open staat voor filmen in andere landen. De maker werd geciteerd en zei: "Kijk, het idee is dat we dit uiteindelijk in andere landen gaan doen - het is erg wereldwijd. Er zijn veel plaatsen waar we het kunnen nemen. Chicago is een geweldige plek om naar te kijken, dus is New York, Boston, Houston."

3 Hopen op: een betere vakantiebestemming

We hopen op een betere vakantiebestemming. Hoewel het leuk was om de pas verloofde stellen op reis te zien gaan naar een warme en zonnige plek aan het strand, zouden we het niet erg vinden om ze in een stad in Europa te zien.

Kunnen we ons de koppels voorstellen die door Parijs of Rome of Londen lopen? Het zou cool en zo romantisch zijn.

2 We weten het: er komt een seizoen 2 en 3

Oprah Mag zegt dat er een seizoen twee komt en ook een seizoen drie van Love Is Blind.

We kunnen echt niet wachten… ook al weten we dat het moet. Gelukkig is er daarvoor veel tv om naar te kijken, maar we zouden nog steeds willen dat we dit weekend beide seizoenen konden kijken. Deze show zorgt voor geweldige binge-watching.

1 Hopend op: verschillende hosts (of meer interactie tussen de hosts en deelnemers)

We hopen op verschillende gastheren voor seizoen twee van Love Is Blind, omdat Nick en Vanessa Lachey niet veel tijd op het scherm hebben doorgebracht. Het leek alsof ze niet veel te doen hadden.

Als ze terugkeren, zouden we cool zijn als er meer interactie was tussen de gastheren en de deelnemers. Dat zou de zaken een stuk interessanter maken.

Aanbevolen: