Big Brother 23': is Claire Rehfuss echt het doelwit?

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': is Claire Rehfuss echt het doelwit?
Big Brother 23': is Claire Rehfuss echt het doelwit?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Big Brother 23' van 15 augustus 2021 worden hieronder besproken!

Aflevering van vanavond gemist? Zweet het niet! Stream nu het hele seizoen op Paramount+!

Het wordt steeds spannender op Big Brother, en we bedoelen het warm! Niet alleen zijn fans bang voor de toekomst van The Cookout, aangezien de alliantie-kloof goed op weg is, maar het wordt moeilijker dan verwacht om op leden buiten het team te jagen.

Terwijl Derek X er vorige week met succes in slaagde om Christian Birkenberger achter de deur te houden, het nieuwe hoofd van het huishouden, heeft Kyland Young het veel moeilijker. Hoewel Azah en Tiffany allebei de overwinning wilden, nam Ky zijn tweede HoH mee naar huis en moest hij een grote beslissing nemen.

De Big Brother-alliantie wilde dat Sarah Beth naar huis werd gestuurd, maar Kyland heeft iets anders in petto. Toen het tijd was voor zijn uitzettingsnominaties, stelde Kyland zowel Derek F als Claire Rehfuss op. Aangezien dit de allereerste keer is dat Claire in de buurt is, zijn kijkers ervan overtuigd dat ze niet echt het doelwit van deze week is. Dus, wie is? Laten we erin duiken!

Derek F gaat nergens heen

Hoewel Derek F misschien in de buurt is, is het duidelijk geworden dat hij deze week geenszins het doelwit is. Nadat Kyland de HoH-overwinning mee naar huis nam, begon hij zich meteen af te vragen wie hij zou kunnen opstellen zonder Sarah Beth te hoeven nomineren, met wie Ky een hechte band is geworden, terwijl hij de mogelijkheid vermeed om zijn alliantie, The Cookout, bloot te leggen.

Dus, na een gesprek met Azah, Tiffany, Hannah, Xavier en natuurlijk Big D, nam Kyland het op zich om een regeling te treffen met Derek F waardoor hij alleen als een pion. Welnu, na de nominatieceremonie gaf Derek F een Oscar-waardig optreden toen hij zijn mede-alliantieleden vertelde dat hij behoorlijk geschokt was door de nominatie, hoewel hij heel goed wist dat hij daar tijdelijk is.

Het is geen verrassing dat The Cookout op elkaar let, en gezien hun kortstondige tiff vorige week, zijn fans blij om ze weer bij elkaar te zien komen, maar veel kijkers vrezen dat het niet te lang zal duren ! Nu we weten dat Derek F slechts een pion is, betekent dat dan dat mede-genomineerde, Claire Rehfuss als volgende wordt uitgezet? Nou, het lijkt alsof ze echt blijft!

Is Claire Rehfuss echt het doelwit?

Claire heeft tot nu toe een behoorlijk fenomenaal spel gespeeld! De Big Brother-speler heeft niet alleen zichzelf een plek in de jury gewonnen, maar ze heeft ook haar plaats veiliggesteld na het winnen van immuniteit tot de jury na haar overwinning in de Wildcard-competitie.

Nou, nu ze hoe dan ook deel uitmaakt van de jury, lijkt het erop dat ze er eerder naartoe gaat dan verwacht, althans dat dachten we! Terwijl Kyland Derek F verzekerde dat hij slechts een pion is, heeft hij ook hetzelfde plan voor Claire! Na het bespreken met Azah en Tiffany, heeft Kyland besloten om door te gaan en een van de genomineerden neer te halen na het aanstaande veto en ze te vervangen door … raad eens wie? Britini!

Big Brother is dit seizoen een behoorlijke achtbaanrit geweest, en aangezien het achterdeurplan van Christian vorige week vlekkeloos verliep, zou hetzelfde heel goed met Britini kunnen gebeuren. Hoewel de kleuterjuf niets wijzer is, hebben de huisgasten nogal wat gepraat op de live feeds, en Britini is zeker het doelwit!

Hoewel dit duidelijk het beste spelplan is voor The Cookout, hoewel Azah een vriend zou verliezen, is het geen vraag of Britini boos zal zijn over de aanstaande nominatiewisseling. Aangezien dit haar 4e keer in het blok zou kunnen zijn, zijn fans er zeker van dat ze een explosieve reactie zullen verwachten, en we hopen dat er een komt! Je kent de naam van het spel toch? Verwacht altijd het onverwachte.

Aanbevolen: