Fans verdedigen Gigi Hadid nadat ze het doelwit was van bodyshaming-trollen

Fans verdedigen Gigi Hadid nadat ze het doelwit was van bodyshaming-trollen
Fans verdedigen Gigi Hadid nadat ze het doelwit was van bodyshaming-trollen
Anonim

Supermodel Gigi Hadid maakte onlangs haar eerste catwalk-optreden sinds de geboorte van haar dochter, die ze deelt met de voormalige One Direction-muzikant Zayn Malik.

De nieuwe moeder heeft meerdere kiekjes van de modeweken in Parijs en Milaan gedeeld en lijkt het fantastisch te vinden. Maar helaas heeft de stroom nieuwe foto's van Hadid op de catwalk en backstage haar blootgesteld aan lichaamsbeschamende opmerkingen van trollen die het op haar lichaam na de baby richten.

Fans van de ster denken dat de lichaamsbeschamende opmerkingen afkomstig zijn van een deel van sociale media genaamd Eating Disorder Twitter, een gedeelte van de site dat is gewijd aan het posten van zeer slanke beroemdheden als 'dunne inspiratie'.

Eén account plaatste onlangs een nieuwe afbeelding van Hadid naast het bijschrift: "ze heeft dikke kontarmen!!!" Maar fans van het beroemde model waren er snel bij om haar te verdedigen, en de een antwoordde: "Maar wie doet er modeshows en wie zit er thuis aan calorieën te denken?", terwijl een ander tweette: "Mensen op [Eating Disorder Twitter] moeten wees de grootste verliezers van deze app, stelletje freaks".

En veel Twitter-gebruikers waren in de war door de opmerkingen en verklaarden dat Hadid's armen er op de foto hetzelfde uitzagen als altijd. Men schreef: "ze is letterlijk extreem mager???" en een ander twitterde: "Chili hebben ze ooit echte plus-size mensen ontmoet, want dem arms is niet eens groot…"

Hadid vierde onlangs de eerste verjaardag van haar dochter Khai, met een schattig en schijnbaar extravagant feest dat werd gedocumenteerd door enkele van haar familieleden op sociale media. De ster zou ongetwijfeld wat aandacht van trollen trekken bij haar terugkeer in de mode-industrie nadat ze vorig jaar een langere periode van verlof nam na de geboorte van haar dochter om zich te concentreren op het zorgen voor haar.

Fans van de zus van Bella Hadid zijn echter vooral geïrriteerd door de lichaamsbeschamende opmerkingen, omdat ze duidelijk de aandacht vestigen op het postpartum-karakter van haar huidige lichaamsvorm. Een fan schreef: "Body shaming van een moeder is NOOIT oké, hun lichaam draagt een mens gedurende 9 maanden die door vele fasen gaat. Gigi Hadid is een model, maar dit betekent niet dat ze terug moet naar een maat 0 om jou te plezieren."

De ster zelf lijkt tenminste niet gefaseerd door de nieuwe toename van lichaamsbeschamende opmerkingen die haar kant op komen. Ze ging onlangs naar Instagram om een reeks foto's backstage te posten tijdens haar laatste Versace-show, waaronder een lieve clip waarin ze Dua Lipa omhelst, die momenteel een relatie heeft met Hadid's broer, Anwar.

Hadi sprak ook haar dankbaarheid uit, in het bijschrift van de post, voor de kans om "deel van de modegeschiedenis" te zijn geweest.

Aanbevolen: