Orlando Bloom's ex Miranda Kerr praat over haar eerste indruk van Katy Perry

Inhoudsopgave:

Orlando Bloom's ex Miranda Kerr praat over haar eerste indruk van Katy Perry
Orlando Bloom's ex Miranda Kerr praat over haar eerste indruk van Katy Perry
Anonim

Orlando Bloom's ex-vrouw Miranda Kerr vertelde hoe ze zich voelt over zijn nieuwe echtgenoot Katy Perry terwijl ze langskwam om te chatten op de podcast "Moments with Candace Parker".

Hoewel sommige mensen het misschien niet goed kunnen vinden met de partner van hun ex, houdt het model, die een 10-jarige zoon deelt met Bloom, vol dat het in hun situatie precies het tegenovergestelde is.

Ze vertelde Parker dat ze van Perry houdt en ervan geniet om haar in de buurt te hebben.

Haar eerste indruk van Katy was een goede

Het supermodel legde uit dat ze Katy voor het eerst ontmoette in 2016, kort nadat de popster en Bloom voor het eerst bij elkaar kwamen.

Ze zei dat Orlando haar had uitgenodigd terwijl Katy daar was, en ze konden het meteen goed met elkaar vinden.

Kerr ging verder en zei dat wat de deal echt bezegelde, is te zien hoe Perry een band met haar en Bloom's zoon Flynn heeft gekregen.

"Ik zag hoe ze met Flynn was. Ze was erg speels met Flynn. Ze probeerde niet zijn moeder te zijn. Ze was gewoon vriendelijk en leuk, en dat is alles wat je kunt vragen."

Ze hangen de hele tijd samen

Het model onthulde ook dat ze het niet erg vindt om tijd door te brengen met Katy en Bloom, en legde uit dat ze zelfs op een paar plaatsen met hen als derde wiel is meegegaan.

"We hingen rond bij het zwembad van zijn huis in Malibu en toen was er een klein feestje verderop, en we gingen er allemaal samen naar toe en het was als, 'Oh, dit is geweldig!', " zei Kerr.

Ze gaan samen op vakantie als een samengesteld gezin, met de bijna eenjarige dochter van Flynn en Bloom en Perry.

Kerr zei dat ze blij is om te zien dat Flynn tijd en belangrijke vakanties doorbrengt met zijn stiefzusje.

Ze zei ook dat ze blij is Katy in de buurt te hebben, om als buffer te fungeren tussen haar en haar ex.

"Hij is op dit moment voor mij een broer. En meestal een vervelende broer. Ik ben zo dankbaar dat ze er is, want het neemt de druk van me af."

De laatste keer dat de twee meisjes samen werden gespot, was vorige maand, toen Katy de lancering bijwoonde van een van Miranda's KORA-huidverzorgingsproducten. Ze poseerden samen voor selfies en deden yoga met een paar andere beroemde vrienden.

Aanbevolen: