Katy Perry stelt Orlando Bloom een NSFW-vraag terwijl hij foto's van verjaardagssnowboardtrips plaatst

Inhoudsopgave:

Katy Perry stelt Orlando Bloom een NSFW-vraag terwijl hij foto's van verjaardagssnowboardtrips plaatst
Katy Perry stelt Orlando Bloom een NSFW-vraag terwijl hij foto's van verjaardagssnowboardtrips plaatst
Anonim

Katy Perry heeft seks in haar hoofd terwijl ze een speelse opmerking achterlaat onder de nieuwste Instagram-post van verloofde Orlando Bloom.

Orlando uploadde voor het eerst video's en foto's van zijn tijd in de sneeuw met een leuk eigen bijschrift, waarin stond dat hij zijn groove nooit was kwijtgeraakt - tenminste als het om snowboarden gaat.

"Mijn [snowboard] zegt 45 maar…," schreef hij, zijn bijschrift eindigend met de tong uit, snowboarden en de schuine duim omhoog emoji's.

Hier zag Katy een opening en greep ze haar gouden kans aan om een vraag te stellen waar veel fans van hem graag achter willen komen.

"ja, maar wat is je BDE-leeftijd babes", schreef ze, verwijzend naar zijn grote dk-energie, voor degenen die misschien in de war zijn.

Hoewel de acteur die onlangs 45 werd op 13 januari niet reageerde op de opmerking van zijn lady love, ontving Katy veel liefde van volgers met meer dan 900 likes en liet mensen haar smeken om een antwoord.

Katy zou zeker niet teleurgesteld zijn met een gebrek aan reactie van Orlando deze keer, omdat ze het antwoord op de vraag al weet en gewoon met hem en hun fans speelt.

Desalniettemin zullen fans zeker afstemmen op de Saturday Night Live-aflevering van deze week om te zien of ze een manier zal vinden om hen het antwoord te geven dat ze willen en of haar knappe verloofde opduikt voor morele steun terwijl ze de podium als muzikale gast van SNL.

Katy Perry en Orlando Bloom zijn niet verlegen geweest over hun liefde

Katy Perry en Orlando Bloom hebben zich nooit ingehouden als het gaat om het douchen met PDA. Het stel heeft elkaar ontelbare keren op Instagram gepost, de meest recente is gemaakt door Katy toen ze een paar weken geleden de 45e verjaardag van Orlando vierde.

"gelukkigste 45e voor de vriendelijkste, diepste, meest soulvolle, sexy en sterke man die ik ken. bedankt dat je een constant kompas bent, een onwrikbaar anker en joi de vivre brengt in elke kamer waar je binnenkomt. Jij bent de liefde en licht van mijn leven. Ik dank mijn gelukkige sterren voor jou en onze lieveling dd, "ze onderschreef een reeks foto's en video's om zijn grote dag te vieren.

Maanden daarvoor toonde Orlando zijn vrouw ook wat liefde op haar verjaardag, door te schrijven: "We doen het leven waar we van houden en het is leuk. Ik zal je vandaag en elke dag vieren … ik hou van je."

Aww! Deze twee zouden zeker het koudste hart doen smelten met hun liefde. We kunnen niet wachten om hun huwelijksgeloften aan elkaar te horen, waardoor we waarschijnlijk dagenlang in tranen zullen zijn.

Aanbevolen: