Welke MCU-ster is korter? Jeremy Renner of Sebastian Stan?

Inhoudsopgave:

Welke MCU-ster is korter? Jeremy Renner of Sebastian Stan?
Welke MCU-ster is korter? Jeremy Renner of Sebastian Stan?
Anonim

De MCU is tegenwoordig de grootste filmfranchise ter wereld, en terwijl andere franchises, zoals Star Wars en DC, het goed doen, proberen ze gewoon bij te blijven. De uitbreiding van de MCU naar televisie is een enorm succes geweest en op dit moment lijkt het erop dat deze goederentrein niet meer te stoppen is.

Castbeslissingen zijn moeilijk te nemen, maar de MCU lijkt dit relatief gemakkelijk te doen. Ze krijgen constant de juiste mensen aan boord en ze schrikken nooit terug voor het casten van artiesten van elke omvang.

Sommige fans zijn nieuwsgierig geworden naar de hoogten van MCU-sterren, dus laten we eens kijken naar Sebastian Stan en Jeremy Renner en zien wie er kleiner is.

MCU-sterren zijn er in alle maten

De juiste persoon in de juiste rol plaatsen is iets dat de MCU beter doet dan zowat elke andere franchise in de wereld van vandaag, en ze lijken een succes te worden elke keer dat ze artiesten aan hun projecten toevoegen. Een ding dat de franchise echt heeft, is het feit dat ze niet aarzelen om artiesten van elke omvang in belangrijke rollen te plaatsen, zolang ze maar goed bij elkaar passen.

Nu kunnen fans behoorlijk kieskeurig worden als het gaat om castingkeuzes, vooral voor grote helden. Sommige mensen waren bijvoorbeeld oprecht van streek dat Hugh Jackman Wolverine speelde, en dit kwam doordat Jackman veel groter was dan het personage. Gelukkig aten de fans kraai terwijl Jackson iconische optredens gaf als Wolverine.

The Geek Twins hebben een aantal MCU-sterren en hun hoogten op hun site behandeld, en het is interessant om te zien hoe enorm deze artiesten verschillen. Dave Bautista, die Drax speelde, staat bijvoorbeeld op 6'6, terwijl Tom Holland, die Spider-Man speelt, op 5'6 staat, of een hele voet korter. Houd er echter rekening mee dat deze metingen van locatie tot locatie kunnen verschillen.

Het onderwerp van de hoogte van acteurs is er een waar mensen nogal wat over hebben gesproken, vooral als het gaat om striphelden. Voor de MCU hebben fans zich afgevraagd of Jeremy Renner of Sebastian Stan korter is.

Sebastian Stan is 6'0

Volgens He althy Celeb staat Sebastian Stan op een solide 6'0. Dit plaatst hem zeker boven het gemiddelde in de lengte-afdeling, en het helpt hem op te vallen tijdens het optreden, vooral als hij samenwerkt met acteurs die aan de korte kant zijn.

De getalenteerde Stan verdiepte zich in de jaren 90 in acteren, maar het zou in de jaren 2000 zijn wanneer hij echt zijn zinnen zou zetten op het maken van het bedrijf. Stan werkte op het grote en kleine scherm, en een terugkerende rol in Gossip Girl werd eerder in zijn carrière een enorme overwinning voor de acteur.

Op het grote scherm bouwde de acteur gestaag aan zijn lijst met credits, en enkele eerdere werken zijn The Covenant, Hot Tub Time Machine en Black Swan. Natuurlijk nam zijn carrière een enorme stap voorwaarts in 2011 toen hij werd gecast als Bucky Barnes in Captain America: The First Avenger. Sindsdien is Stans carrière roodgloeiend geweest en is hij uitzonderlijk geweest in de MCU.

De 6'0 Stan floreert, maar dat geldt ook voor zijn MCU-tegenhanger, Jeremy Renner, die iets korter binnenkomt dan hij.

Jeremy Renner is 5'10

Volgens He althy Celeb staat Jeremy Renner een paar centimeter korter dan Sebastian Stan op 5'10. Andere sites hebben hem vermeld zo kort als 5'8, maar we gaan door en geven Renner en He althy Celeb het voordeel van de twijfel en gebruiken de grotere lengte die wordt vermeld voor de acteur.

Ondanks dat hij onder de 6'0 is, heeft Renner een geweldige carrière gehad in Hollywood. De lengte van een acteur, of het gebrek daaraan, betekent niet dat ze geen succesvolle acteur zullen zijn, want we hebben jongens als Tom Cruise zien uitgroeien tot megasterren terwijl ze zelfs kleiner zijn dan Renner.

Renner begon zijn tijd in entertainment in de jaren 90 en na verloop van tijd raakte hij betrokken bij een aantal grote projecten. Films als S. W. A. T., 28 Weeks Later, The Hurt Locker en The Town hebben allemaal een handje geholpen bij de carrière van de acteur, maar de zaken bereikten echt een ander niveau toen hij werd gecast als Hawkeye in de MCU.

Renner heeft het goed gedaan voor zichzelf sinds hij bij de MCU kwam, en al die jaren later zal de acteur zijn boog oppakken in de komende Hawkeye-serie. Onnodig te zeggen dat MCU-fans die show niet willen missen.

Aanbevolen: