Hawkeye': Jeremy Renner "Wilde nooit 50 zijn en een personage spelen in panty's"

Inhoudsopgave:

Hawkeye': Jeremy Renner "Wilde nooit 50 zijn en een personage spelen in panty's"
Hawkeye': Jeremy Renner "Wilde nooit 50 zijn en een personage spelen in panty's"
Anonim

We zijn een dag verwijderd van de première van Hawkeye, de nieuwste Disney+ miniserie van Marvel Studios die zich richt op Clint Barton aka Hawkeye, en zijn leerling Kate Bishop (Hailee Steinfeld).

De ster van de serie, de 50-jarige acteur Jeremy Renner die de titulaire superheld-zonder-krachten speelt, voegde zich bij presentator Jimmy Fallon op The Tonight Show om zijn rol in de nieuwe zesdelige serie te bespreken. Renner deelde meer dan tien jaar geleden zijn eerste gedachten over het worden van een superheld in de MCU, en hoe geweldig het was om zijn eigen serie te hebben omdat fans nu meer tijd met zijn personage konden doorbrengen.

Hij wilde nooit een superheld spelen in panty's op 50

Jeremy Renner onthulde in het interview dat er gesprekken waren over Clint Barton die aanvankelijk zijn eigen beperkte serie kreeg, maar dat was 11 jaar geleden. "Ik herinner het me, een van mijn eerste gedachten. Dit is zoiets als 2010, 2011, " zei Renner.

De acteur vertelde dat hij geen personage wilde spelen dat panty's droeg toen hij 50 werd. "Ik heb zoiets van, 'ik wil geen 50 zijn in panty's!'", gaf de acteur toe.

"Hier ben ik, 50 in panty's!" grapte Renner, verwijzend naar zijn terugkerende rol in de MCU en nu in de Disney+-serie. De acteur van de burgemeester van Kingstown vertelde dat hij eerder geloofde dat niemand hem een superheld wilde zien spelen die panty's droeg toen hij 50 jaar oud was, maar het blijkt dat ze dat echt doen.

Fallon vroeg Renner ook naar meerdere geruchten rond Hawkeye, waaronder een die speculeerde over de rol van Yelena Belova (Florence Pugh) in de serie. Tijdens een postcreditscène in de film Black Widow wordt het personage van Pugh gezien bij een bezoek aan het graf van haar zus, wanneer ze wordt gegrepen door Contessa Valentina Allegra de la Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) die we zagen in Falcon and the Winter Soldier.

Contessa overhandigt Yelena een foto van haar volgende doelwit, verwijzend naar hem als de man die verantwoordelijk is voor de dood van haar zus Natasha. Yelena's verhaallijn in Hawkeye werd in die scène geplaagd en fans vroegen zich af of Pugh de Disney+-serie zou halen.

Toen Fallon Renner vroeg naar de rol van Florence, zei de acteur twijfelachtig: "Wie?" doof zijn voor de vraag. Hij besprak echter wel de Broadway-musical met Avengers-thema waarvan fans een glimp zullen zien in Hawkeye, waarvan hij onthulde dat er mogelijk meerdere MCU-thema's waren.

Hawkeye gaat op 24 november in première op Disney+.

Aanbevolen: