Hoeveel korter is Kevin Hart dan zijn vrouw?

Inhoudsopgave:

Hoeveel korter is Kevin Hart dan zijn vrouw?
Hoeveel korter is Kevin Hart dan zijn vrouw?
Anonim

Hij brengt tegenwoordig gelach en vreugde op zowel het grote als het kleine scherm, maar voor Kevin Hart was het opgroeien een stuk ingewikkelder.

Zijn vader was een verslaafde en hij wendde zich tot comedy als een ontsnapping. Optredens vielen ook niet vroeg op zijn schoot, alleen auditie krijgen was een worsteling op zich. Hij zou stoppen met Community College en stand-up gaan doen.

Hij probeerde enkele van zijn favorieten na te bootsen, zoals Chris Tucker. Maar toen hij eenmaal zijn eigen niche had gevonden, bereikte zijn roem nieuwe hoogten.

Hart maakte licht op zijn onzekerheden en het verbond zich met het publiek, 'I'm a Grown Little Man' was een enorme hit, en hij zou dat opvolgen met hit na hit op het standup-podium.

Al snel speelde hij in films, samen met mensen als Ice Cube en Dwayne Johnson. Tegenwoordig is de ster een vaste waarde geworden bij de beste comedy-acteurs.

De reis om er te komen kostte veel werk. Zijn lengte was al vroeg een probleem. We zullen kijken naar de worstelingen waarmee hij te maken kreeg en ze later in zijn carrière positief maken.

We zullen zijn lengte ook vergelijken met een bepaalde geliefde, zijn vrouw Eniko Parrish. Het lijkt duidelijk dat ze hem hoog torent, hoewel fans zich afvragen hoeveel?

Het was een last in het begin van zijn carrière

Begonnen in de wereld van comedy, kreeg Hart al vroeg te maken met veel twijfels aan zichzelf. Volgens zijn woorden op de Lewis Howes-podcast kwamen er geen audities en kreeg hij ook geen lof voor zijn stand-upact.

Het kwetste ook zijn zelfvertrouwen dat de meeste mensen in zijn genre ongeveer een voet groter waren.

Hart leerde al vroeg dat hij niet iedereen tevreden zou stellen en begreep dat dit cruciaal is voor ieders succes.

"Ik had het gevoel dat iedereen me aardig zou moeten vinden. Man, ik ben een aardige vent. Ik ben een lieve, aardige vent. Waarom zou je me niet leuk vinden? Wat ik vond is, kijk, iedereen zal je niet aardig vinden. En dat kun je niet veranderen."

"Dat heb je niet in de hand. Dus het is mijn taak om blij te zijn met mijn intentie. En wat ik probeer te doen. Dat is mijn taak … zoals [ik optrad] bij die shit- gat of die kleine omgeving, realiseerde ik me dat elk van die kansen voor mij een manier was om aan mij, mijn vak te werken."

Kevin begon te werken en plotseling werd hij een enorme ster ondanks zijn onzekerheden.

Hij omarmde het en het succes kwam binnen

Hart ging zitten met Oprah en onthulde dat zelfspot een groot deel van zijn act en succes als korte act in Hollywood was.

“Ik deed het eerder dan zij”, zegt hij. "Zelfverwijt."

“Alles wat de persoon denkt te kunnen zeggen, ik ontwapen je ervan door het zelf te zeggen,” zegt Hart.

Hart leerde te omarmen wat hem werd gegeven, en het bleek een enorm positief punt te zijn voor zijn succes en zelfvertrouwen.

"Ik geloof er niet in om dingen te doen om mijn lichaam te maken om een beroep te doen op wat ik denk dat mensen leuk vinden", zegt Hart.

“Dit is het. Dit is wat ik kreeg. Dit zijn mijn speelkaarten. Als we poker zouden spelen, moet ik deze hand laten werken. Dit is het voor mij. En dit is wat ik ga rijden. Dus hoe omarm je het niet? Je krijgt één leven. Een. Je krijgt één leven. Ik ga de mijne omarmen.”

Fans stellen nog steeds vragen over zijn lengte en in werkelijkheid gaat een van de meest gestelde vragen over zijn lengte in vergelijking met die van zijn vrouw.

Parrish heeft een opmerkelijke hoogterand

Kevin Hart is er geen fan van om zijn ware lengte te onthullen. Sterker nog, hij wilde niet eens een leugendetectortest doen om zijn ware standpunt te bevestigen.

"Absoluut niet", flapte hij eruit toen hem werd gevraagd om te bevestigen dat hij 5'2″ is. Hart heeft geprobeerd zijn fans te vertellen dat hij groter is dan de meesten zouden aannemen… hoewel niet iedereen erin gelooft.

Het blijkt dat hij heel goed 5'2 kan zijn. Hoogstens wordt aangenomen dat Hart 5'4 is, hoewel dat vrij genereus lijkt.

Zijn vrouw, Eniko Parrish, heeft wel een merkbaar lengtevoordeel, hoewel fans het niet kunnen helpen, op te merken dat de twee niet altijd direct naast elkaar staan op IG-foto's. Dit kan met opzet zijn gedaan…

Desalniettemin is er geen genie voor nodig om te beseffen dat ze het lengtevoordeel heeft op haar man, staande op 1.60m, waardoor ze aanzienlijk groter is.

Ten minste tien centimeter in waarheid.

Aanbevolen: