Wat we weten over Drake's nieuwe vlam, Johanna Leia en haar zoon, Amari Bailey

Inhoudsopgave:

Wat we weten over Drake's nieuwe vlam, Johanna Leia en haar zoon, Amari Bailey
Wat we weten over Drake's nieuwe vlam, Johanna Leia en haar zoon, Amari Bailey
Anonim

De 6ix God is de laatste tijd het gesprek van de dag! Terwijl fans uitkijken naar de release van zijn gehypte album, is de Certified Lover Boy gespot terwijl hij rondloopt met Johanna Leia Het lijkt erop dat Drake's hart is ingenomen en we kunnen momenteel harten over de hele wereld horen breken.

Geruchten dat de twee een item waren, ontstonden op 8 juli toen de " In My Feelings"-rapper Leia mee uit nam op een uitbundige date in het Dodger Stadium in Los Angeles. Ja, hij verhuurde het stadion om een privédiner te hebben met zijn nieuwe vlam op een tafel die op het veld was opgesteld. En als Drake het geheim probeerde te houden, nou, dat werd verpest door een helikopter die boven zweefde en erin slaagde foto's te maken van hun intieme avondje uit.

Dus, wat weten we over de vrouw die al een paar maanden in het geheim met Drake omgaat? Om te beginnen is ze een moeder van Amari Bailey.

Dit is wat er te weten v alt over Leia en Bailey.

10 Leia is een model uit L. A

Hoewel haar naam misschien geen belletje doet rinkelen, is Leia gewend om in de schijnwerpers te staan. Ze is niet in de publieke belangstelling, ondanks haar enorme aanhang, maar dat kan allemaal veranderen nu ze met Drizzy aan het daten is.

De 40-jarige, die ouder is dan Drake, is een fotomodel en ze is al bijna twintig jaar bezig met haar spullen. Volgens Pop Sugar was ze eerder in dienst van Ford- en Wilhelmina-modellen. Als je nu haar Instagram-account bekijkt, zie je snel haar modellenwerk om het merk Fashion Nova te sponsoren. En ze doet het gracieus met een glimlach en sass. Hoewel er niet veel informatie is over haar exacte carrière, staat in haar biografie op Instagram dat ze een ondernemer is.

9 Ze had twee kinderen met NFL-ster Aaron Bailey

Voordat Drake langskwam, had Leia een relatie met een andere beroemde man. Als je haar op het 'gram volgt, heb je je misschien al gerealiseerd dat Johanna een moeder is van twee prachtige kinderen. De vader van haar twee actieve kinderen? Aaron Bailey, die ooit in de NFL zat en speelde als de brede ontvanger voor de Indianapolis Colts. Volgens Hollywood Life is het niet bekend of Leia en Bailey een getrouwd stel waren.

Maakt dat Champagne Papi een stiefvader van Savvy en Amari Bailey? mogelijk.

8 Ze speelde in de Lifetime-serie 'Bringing Up Ballers'

Leia besteedt niet alleen haar tijd aan het modelleren van outfits en badpakken om te posten voor haar volgers! In 2017 speelde Drake's nieuwe vlam in de reality-tv-serie, Bringing Up Ballers. Ze is nu misschien een bekend gezicht voor je als je de serie Lifetime hebt gevolgd.

Leia, die opgroeide in Chicago, maakte deel uit van de show die haar en drie andere mama-ondernemers met zonen in het basketbaluniversum volgde. Je kunt Leia zien balanceren in haar leven als zakenvrouw terwijl ze zich haast om haar zoon mee te nemen naar zijn spelletjes en oefeningen in de show. Wat een toegewijde moeder!

7 Ze ontmoette Drake bij Amari's basketbalwedstrijd

Terwijl Amari zijn dagen doorbrengt met het maken van hoepels, heeft hij ook de rug van zijn moeder!

Dus, waar werd Drake op het eerste gezicht verliefd? Op het basketbalveld. Ja, volgens TMZ sloot het stel voor het eerst de ogen op Amari's middelbare school terwijl hij wat BBall speelde. We vragen ons af of Amari zich net zo gelukkig voelt als Leia nu hij Drake zijn stiefvader kan noemen of zoiets.

In juni werd Leia gespot terwijl ze samen met haar geruchten vriendje en acteur, Michael B. Jordan zat bij een wedstrijd in Sierra Canyon om Amari aan te moedigen.

6 Amari, haar zoon, is een atleet zoals zijn vader

Na zijn vader is Amari, net als Aaron, een atleet. Hoewel Amari in een andere sport speelt dan zijn vader, werkt hij onvermoeibaar om te zijn waar zijn NFL-vader ooit was - aan de top.

Als een van de sterren van het basketb alteam Sierra Canyon High School speelt Amari samen met de zoon van een legende - Bronny James. Ja, dat is inderdaad de zoon van LeBron James waarmee Amari langs de baan dribbelt. Volgens Amari's biografie is hij de shooting guard van het team.

5 Amari en Drake hebben veel tijd samen doorgebracht

Amari is nog zo jong, slechts 17 jaar oud, en krijgt al veel lof op het hof, en op een dag zal hij misschien immense bekendheid krijgen.

En dat is waar Drake naar binnen duikt om de jongeren te helpen. Volgens TMZ heeft Drake, die voor velen wereldwijd een inspiratiebron is, een bijzonder hechte band met de zoon van zijn hoofdrolspeelster. Drake heeft veel tijd alleen met Amari doorgebracht, hem advies over het leven gegeven en alle voor- en nadelen van roem besproken. In een bericht (hierboven) dat Amari op zijn Instagram deelde, pronkte hij met de diamanten halsketting die zijn nieuwe mentor hem schonk.

4 Geen sociale media

Hoewel Leia een influencer is, hebben volgers van het model misschien gemerkt dat ze haar relatie met de Billboard-artiest van het decennium volledig ingetogen heeft gehouden. Als de helikopter geen foto's had gemaakt van het heerlijke diner van het paar in het beruchte stadion, met hun respectievelijke 'gram-accounts, hadden we nooit geweten van hun schijnbare romance.

En het is niet alleen Leia die ze niet samen heeft gepost, maar ook haar liefje, Drake. Privacy is vaak het beste ingrediënt voor een relatie in Hollywood.

3 Leia brengt ook graag tijd door met haar jonge dochter, Savvy

Haar modellentijd is nog niet voorbij!

Met een schattige miniversie van haar laat Leia haar vaardigheden zien met haar dochter Savvy, die pas zeven jaar oud is. Leia, die een samenwerking heeft met het modehuis Fashion Nova, poseert vaak in bijpassende outfits met haar mooie dochter. En het blijkt dat ze allebei zo spectaculair zijn in hun werk. Met het merk Nova Kids heeft Leia de mogelijkheid om te werken terwijl haar dochter ook pronkt met haar ootd. Ze kan vanuit huis werken en ook plezier hebben met haar fashionista-dochter!

2 Amari is al uitgeroepen tot een van de beste jonge atleten van het land

Amari is buitengewoon getalenteerd en hoewel het misschien in zijn genen zit, is zijn toekomst op het veld veelbelovend. Nog op de middelbare school en spelend voor de Trailblazers, is de jonge atleet een van de beste basketballers van het land. En, op slechts 17-jarige leeftijd, is hij al klaar om naam te maken terwijl hij naar de UCLA gaat - dat spreekt voor zich! Hij heeft ook al knikjes gekregen van ESPN, een van de nationale rekruteringsdirecteur, Paul Biancardi, die over Amari's talent zei: "Hij is een pure combinatiewacht die moeiteloos high-end scorend vermogen heeft met of weg van de bal."

1 Leia blijft liever thuis

Leia lijkt misschien het extraverte type (niet dat ze dat niet is), maar ze heeft zichzelf in een interview beschreven als een 'huishoudster'. Voordat zij en Drake een hot item werden, sprak Leia in 2019 met Henderson, vooral over haar hot-girl-afbeelding op de 'gram.

Het model en de ondernemer legden uit: "Ik ben een echte huismus. Ik hou van wie ik leuk vind. Ga ik uit? Ja, dat doe ik, ik ga uit, maar ik ben niet jouw meisje in de club elke week. Dat is nooit wie ik ben." Hier v alt één les te leren: accounts op sociale media zijn niet altijd wat ze lijken. Deze mama is nederig en nuchter!

Aanbevolen: