Alles wat we weten over de zoon van Drake, Adonis

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de zoon van Drake, Adonis
Alles wat we weten over de zoon van Drake, Adonis
Anonim

Op 11 oktober 2017 verwelkomde de Canadese rapper die bovenaan de hitlijsten staat, Drake, zijn eerste kind. Hoewel hij altijd in de schijnwerpers staat, heeft Drake uitzonderlijk werk verricht door zijn vaderstatus en zoon verborgen te houden. En toen het nieuws bekend werd dat hij een baby-papa was, stond de wereld in vuur en vlam!

"Drake? Een geheime baby? Hoe? Wanneer? Wat?" Ja, wij dachten precies hetzelfde! Het begon allemaal toen Pusha T Drake dissed op een nummer met de titel "The Story of Adidon", waarin de rapper expliciet de lang geruchte overtuiging pushte dat Drake een zoon verwekte genaamd Adonis met een voormalige volwassene filmactrice Sophie Brussaux. En toen Drake zijn Scorpion-album uitbracht, stonden er twee nummers op het album, 'Emotionless' en '14', waarin hij bevestigde dat Adonis zijn zoon is. En meest recentelijk nam Drake de Artist of the Decade-prijs in ontvangst tijdens de Billboard Music Awards in 2021 terwijl hij zijn driejarige zoon Adonis Graham vasthield. Zijn verrassende verschijning deed ons hart smelten.

Dus, wat weten we over Drake's schattige zoontje? Lees hieronder.

6 It's All In The Name

De multi-platina artiest had zeker zijn redenen om het ongelooflijke nieuws niet te delen, ondanks dat hij een trotse vader was. Hem buiten de publieke belangstelling houden was van vitaal belang voor de privacy van zijn zoon toen hij ontdekte dat hij mogelijk de vader was.

Maar nu de hele wereld weet dat Drake een alleenstaande vader is, begonnen fans twee en twee samen te voegen als het gaat om de liedjes van de rapper. Weet je nog dat je in 2018 luid meezongen met Drake's "God's Plan" en extra nadruk legde op de regel: "I only love my bed and my momma, I'm sorry"? Nou, Adonis heeft toevallig een tweede naam, en dat is Mahbed. Snap je? Nu weten we zeker wat Drake bedoelde met "mijn bed!" We hadden het helemaal mis.

5 Waar woont hij?

Als je Drake's herenhuis in Toronto nog niet hebt bezocht, moet je dat zeker doen! Waarschuwing: het is niet voor bangeriken!

Hoewel Drake en zijn schattige zoon die veel te snel opgroeit, zeker kunnen verdwalen door verstoppertje te spelen in zijn vaste verblijfplaats, noemt Adonis Parijs, Frankrijk zijn thuis. Als de drukke "6 God" vrije tijd heeft, is zijn zoon klaarblijkelijk bij hem thuis. De A-lister heeft ook een huis in Californië, wat het voor Adonis gemakkelijker maakt om zijn superstervader te bezoeken.

4 Een favoriet team

De zoon van de Grammy-winnaar heeft al een team gekozen!

Hoewel zijn beroemde vader uit Toronto komt, juicht de kleine meneer Graham de Toronto Raptors niet toe, volgens Drake's Instagram-verhalen. In plaats daarvan is Adonis gespot in geel, paars en wit. Ja, je raadt het goed - met vlechten in zijn haar, Drake's nakomelingen voor de Los Angeles Lakers. Lebron James is de oude vriend van Drake en nu heeft hij een nieuwe nummer één fan. We zijn er zeker van dat we hem aan de zijlijn van Raptor's games met zijn papa zullen zien.

3 Een beetje Parisien

Drake's peuter is zonder twijfel het schattigste kind ooit!

En behalve dat hij het meest schattige kind is met een onmiskenbaar gevoel voor mode, heeft hij iets extra's dat zijn vader niet heeft. Wat zou dat kunnen zijn, hij is nog maar drie en zijn vader staat bovenaan de ladder? Nou, kleine Adonis, die Drake 'dada' noemt, spreekt Frans - oui, oui! Omdat hij de meeste van zijn dagen doorbrengt met zijn moeder, die uit Frankrijk komt, heeft hij de taal van de romantiek geleerd.

2 Op naar school

Misschien zal Adonis in de voetsporen van zijn vader treden, maar voorlopig is Drizzy's zoon een gediplomeerde schooljongen !

Vorig jaar, in 2020, deelde Drake, die zelden foto's van zijn mooie zoon met de 'gram deelt, deze foto van Adonis die er stijlvol uitziet, met als onderschrift: "First Day Of School…The World Is Yours kid ?" Wacht, hebben we de tijd vooruit gespoeld en Adonis is al vijf en gaat naar de kleuterschool, of…? Nee, als je je afvraagt waarom de toen tweejarige zo jong naar school ging, komt dat waarschijnlijk door het Franse onderwijssysteem. In Frankrijk kan de kleuterschool al op driejarige leeftijd beginnen, en zo oud is het kleine bundeltje vreugde nu.

1 Jonge atleet

Adonis Graham, die in oktober vier jaar wordt, begint steeds meer te lijken op de man die hij 'dada' noemt.

We weten dat hij een deel van zijn tijd met Drake doorbrengt in zijn opzichtige herenhuis in Toronto vanwege het 'gram, maar we weten ook dat de kleine man al behoorlijk actief is. Zijn liefde voor basketbal is onmiskenbaar volgens Drake's IG. Naast het dragen van een Lakers-trui tijdens het bijwonen van een play-offwedstrijd met zijn rad-vader, heeft Drake talloze video's gedeeld van de jonge schietende hoepels.

En dat is niet alles! Zoals te zien is in de bovenstaande video, heeft Adonis al zijn eigen kleine yogamat om tijd door te brengen in de oefening met zijn schildersmama. Hij heeft al een one-up op ons op slechts drie jaar oud. Misschien wordt hij de volgende Lebron James - we zien een sportieve toekomst aan de horizon.

Aanbevolen: