Alles wat we weten over de relatie van OJ Simpson met zijn zoon, Justin Ryan

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie van OJ Simpson met zijn zoon, Justin Ryan
Alles wat we weten over de relatie van OJ Simpson met zijn zoon, Justin Ryan
Anonim

Zoals iedereen die oud genoeg is om zich de jaren 90 te herinneren zich ongetwijfeld zal herinneren, was een van de meest spraakmakende gebeurtenissen van het decennium het strafproces tegen O. J. Simpson. Berecht voor het op brute wijze vermoorden van zijn ex-vrouw Nicole en haar vriend Ron Goldman, het was een ongelooflijke val uit de gratie voor Simpson. Immers, lang voordat hij vooral bekend stond als het middelpunt van het proces van de eeuw, was Simpson een alom geliefde en gerespecteerde atleet die overstapte naar Hollywood.

Door de jaren heen heeft O. J. Het moordproces van Simpson is verschillende keren veranderd in amusement voor de massa. Hoewel dat verre van abnormaal is, aangezien zoveel mensen echte misdaadjunkies zijn geworden, is het toch belangrijk om de zaken in het juiste perspectief te plaatsen. Immers, voor de mensen die Nicole Brown Simpson en Ron Goldman kenden en aanbaden, is er niets leuks aan het overlijden van hun geliefde. In de jaren sinds O. J. Simpson terechtstond voor het nemen van het leven van twee mensen, die gebeurtenis is het onderwerp geweest van zoveel gesprekken dat het moeilijk te overschatten is. Natuurlijk hebben de meeste mensen een zeer uitgesproken mening over de schuld van Simpson, maar aangezien hij nooit in een rechtbank is veroordeeld, is er nog steeds een klein beetje ruimte voor discussie. Er is echter één ding waar iedereen het over eens is, de Simpson-kinderen hadden een zeer moeilijke jeugd. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: hoe is de relatie van O. J. met zijn zoon Justin Ryan vandaag?

Justin's jeugd

Nadat zijn ouders elkaar in 1977 ontmoetten, kregen Nicole Brown Simpson en O. J. Simpson verwelkomde hun dochter Sydney ter wereld in 1985, en hun zoon Justin werd geboren in 1988. Helaas werd in 1994 haar leven op brute wijze van Justins moeder Nicole afgenomen en werd zijn vader berecht voor de gruwelijke misdaad. Natuurlijk mag niemand zo'n trauma meemaken, zeker niet op jonge leeftijd.

Gelukkig voor Justin en Sydney Simpson waren ze nog steeds geliefd bij hun tante en grootouders van moederskant, die naar alle waarschijnlijkheid probeerden de kinderen zo dicht mogelijk bij een normale jeugd te brengen. In 2019 bracht Justins tante Tanya Brown een memoires uit met de titel "Finding Peace Amid the Chaos: My Escape from Depression and Suicide". In haar boek schreef Tanya over haar inspanningen om dingen leuk te maken voor haar nichtje en neefje. “Als ze bij ons thuis komen, hebben we plezier. We hoeven niet alles te herhalen."

Succes vinden

Gezien het feit dat zijn ouders in het middelpunt van een enorme controverse stonden, zou het waarschijnlijk voor niemand als een verrassing komen als Justin Simpson problemen had op school. Naar school gaan kan immers moeilijk zijn voor mensen die niet te maken hebben met het geassocieerd worden met zo'n beruchte gebeurtenis. Erger nog, toen Justin op school zat na zijn middelbare schooldiploma, werd zijn vader voor de tweede keer berecht voor diefstal en O. J. ging naar de gevangenis nadat hij destijds schuldig was bevonden. Gelukkig studeerde Justin in 2010 af aan de Florida State University met een bachelor in Entrepreneurial and Small Business Operations.

Na zijn afstuderen werd Justin Ryan Simpson agent voor de DHM-vastgoedgroep. Volgens The Washington Note heeft Justin een nettowaarde van ongeveer $ 3 miljoen, maar het is onduidelijk waar ze aan dat aantal kwamen. Dat gezegd hebbende, één ding lijkt duidelijk: Justin werkt tot op de dag van vandaag nog steeds voor de DHM-vastgoedgroep, aangezien hij nog steeds als agent op hun website wordt vermeld.

Vader en zoon

In 1998 namen de ouders van Nicole Brown Simpson O. J. Simpson voor de rechter die vecht voor de voogdij over zijn kinderen Justin en Sydney. Op dat moment meldde CBS News dat "de kinderen de rechters een emotionele brief schreven met het verzoek om bij hun vader te blijven". Uiteindelijk heeft O. J. won in de rechtbank na enkele beroepen, zodat hij de voogdij over zijn kinderen kon behouden.

In haar eerder genoemde memoires schreef Tanya Brown hoe moeilijk het was om de kinderen op te halen van O. J. Simpson's huis en zet ze weer af na hun bezoeken. Ondanks dat ging ze keer op keer door dat proces na het ontvangen van peptalks van haar moeder. “Ik moest de kinderen ophalen bij het huis waar hij woonde, en ik zag hem. Het was moeilijk voor mij, maar ik deed het. Mijn moeder gaf me een peptalk, zoals: 'Je doet dit voor de kinderen.' Ik ging het huis binnen en pakte hun koffers. Ik ging zijn huis binnen en zag de meubels waar ik op zat toen Nicole nog leefde.”

Ondanks hoe moeilijk de omgang met de man waarvan ze dacht dat het het leven van haar zus was voor haar was, schreef Tanya over de band die haar nicht en neef hebben met hun vader O. J. zonder een zweem van oordeel. "Ik was zo mistig, maar ik moest mijn gezicht aantrekken omdat dit hun vader is. Ze zullen altijd van hun vader houden. Ik kies ervoor om dat te respecteren." Met dat citaat in gedachten is het duidelijk dat Justin en O. J. Simpson in de buurt blijven en dat zijn tante Tanya een echt bewonderenswaardig persoon is.

Aanbevolen: