Twitter reageert op de afwijzing van Demi Lovato door Emily Hampshire, acteur uit Schitt's Creek

Twitter reageert op de afwijzing van Demi Lovato door Emily Hampshire, acteur uit Schitt's Creek
Twitter reageert op de afwijzing van Demi Lovato door Emily Hampshire, acteur uit Schitt's Creek
Anonim

Zangeres Demi Lovato en Schitt's Creek-acteur Emily Hampshire is misschien wel het nieuwe celebrity-paar in opkomst!

In een recente aflevering van Lovato's podcast, 4D With Demi Lovato, herinnerde de niet-binaire gastheer zich hun verliefdheid op de panseksuele acteur. Maar de dingen liepen niet zoals ze hadden gehoopt, omdat Hampshire ze gemakkelijk moest teleurstellen.

Hampshire, 40, maakte grapjes met Lovato over de tijd dat de jongere ster haar vroeg of ze het wilde "schoppen". Glijdend in haar DM's, schreef de 29-jarige Lovato naar verluidt: "Hé meid, ik vind je leuk in de show. We zouden het een keer moeten schoppen." Ze verduidelijkten stoutmoedig: "En door te trappen, ik bedoel op een date gaan. Ik vind je aantrekkelijk."

Nadat Hampshire haar desinteresse uitte in het leeftijdsverschil van 11 jaar, vergeleek Lovato hen met het beroemde koppel Sarah Paulson en Holland Taylor. Deze twee acteurs hebben een leeftijdsverschil van 32 jaar. Lovato probeerde zijn gezicht te redden door duidelijk te maken dat ze Hampshire niet "oud" noemden.

Ondanks dit gênante verhaal was Lovato echter schaamteloos over hun verliefdheid. Ze deelden de video van hun podcast en schreven: "Deze week stem je op 4DwithDemi af om te horen hoe ik in @emilyhampshire DM's gleed en probeerde haar mee uit te vragen voor een date. Je mist 100% van de foto's die je niet maakt."

Fans vonden de twee volledig "verzendbaar", en ze haastten zich om enthousiast te zijn over het duo in de opmerkingen van Lovato. Een fan schreef: "Jongens, ik heb absoluut een etentje nodig op zaterdag. Alsjeblieft en bedankt."

Een ander voegde eraan toe: "Ik vond deze aflevering helemaal geweldig. Jullie hebben allebei zo'n geweldige lach. Ik verstuur deze vriendschap en waar het verder in kan evolueren."

Een derde tweette: "Ik wist niet dat Emily Hampshire en Demi Lovato het duo waren dat ik NODIG HAD!"

Hoewel Hampshire open is geweest over haar seksualiteit, heeft ze sinds ze bekendheid kreeg via Schitt's Creek verklaard dat ze niet op zoek is naar een LGBT+-icoon. In juni 2021 zei ze tegen People Magazine: "Dat zou ik nooit kunnen. Ik ben Canadees, ik zou mezelf nooit [als een icoon] kunnen zien, of zeggen dat ik een icoon ben in deze ruimte!"

Ze ging verder met het uiten van haar gedachten over haar vloeiende seksualiteit. Hampshire zei: "Ik ben trots en ik geloof in zichtbaarheid. Ik denk dat de kracht van coming-out is, wanneer je naar buiten komt, maak je het menselijk. Mijn droom is dat op een dag het niet meer nodig is om het te scheiden, identificeer het."

Hoewel Hampshire niet dezelfde interesse lijkt te delen als Lovato, is het veilig om te zeggen dat hun fans er helemaal in zijn. Wie weet? Misschien dat naarmate Lovato ouder wordt, het leeftijdsverschil niet zo groot zal zijn als een afknapper voor de ster uit Schitt's Creek.

Aanbevolen: