Twitter reageert op het uitstellen van de KISS-tour door Gene Simmons na een positieve test op COVID

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op het uitstellen van de KISS-tour door Gene Simmons na een positieve test op COVID
Twitter reageert op het uitstellen van de KISS-tour door Gene Simmons na een positieve test op COVID
Anonim

Fans van de legendarische band KISS hebben de afgelopen dagen een paar hits gehad. Niet zo lang geleden brak het nieuws dat Paul Stanley COVID had opgelopen en als gevolg daarvan was de band genoodzaakt een paar tourdata te annuleren. Slechts een paar dagen later meldden de krantenkoppen dat Gene Simmons ook COVID heeft opgelopen en dat er nog meer datums zullen worden beïnvloed.

Tourdata worden in een snel tempo verkort en fans hebben sociale media gebruikt om hun gedachten over de uitbraak te delen en hun mening te uiten om ervoor te zorgen dat Gene Simmons profiteert van een volledig herstel.

Covid-vertragingen lopen ongebreideld op

De wereldwijde pandemie heeft de entertainmentwereld heel hard getroffen, en de impact wordt zeker over de hele wereld gevoeld. Na te zijn opgesloten in lockdown en gedwongen om gescheiden te blijven van dierbaren, staan fans te popelen om weer live-evenementen bij te wonen en zijn ze sterk afhankelijk van een dosis normaliteit om de uitdagende maanden die ze net hebben meegemaakt in evenwicht te brengen.

Voor velen is de ticketprijs om een KISS-concert bij te wonen al een beetje lang, en om te horen dat het langverwachte moment waar ze zo naar uitkeken niet zal plaatsvinden, is een zoveelste teleurstelling toegevoegd naar een zeer lange lijst.

Nadat ze ontdekten dat Paul Stanley positief had getest op het coronavirus, bleven fans hopen dat niemand anders ziek zou worden. Helaas is bevestigd dat Gene Simmons ook het virus heeft opgelopen en het uitstel van in totaal vier data zal afdwingen. De eerste getroffen tourdatum is 1 september in Clarkston, Michigan, en de 2e datum om de bijl te krijgen is 2 september in Dayton, Ohio.4 september in Tinley Park, Illinois; en 5 september in Milwaukee, Wisconsin zullen ook opnieuw moeten worden gepland.

Reeds gekochte tickets voor geannuleerde shows worden gehonoreerd op de nieuwe data, die nog niet zijn aangekondigd.

Fans reageren

Fans maken zich zorgen dat Gene Simmons hier gezond uit kan komen, vooral gezien het feit dat hij 72 jaar oud is en het virus die leeftijdsgroep het hardst treft.

Sociale media zijn losgebarsten met opmerkingen zoals; "oh nee, hij is oud en dit kan gevaarlijk zijn," "niet Gene! nee! Ik wil dit concert zien!" en "oh ShT, hij is niet bepaald jong, ik hoop dat hij het niet al te erg krijgt," en ook: " beterschap Gene, we hebben je gezond en sterk nodig."

Anderen schreven om te zeggen; "verdomme, ik keek uit naar dat evenement, word alsjeblieft beter en kom terug voor een show," en "Gene, ik bid voor een spoedig herstel."

Aanbevolen: