Dit is wat James Woods heeft gedaan sinds zijn agent hem liet vallen

Inhoudsopgave:

Dit is wat James Woods heeft gedaan sinds zijn agent hem liet vallen
Dit is wat James Woods heeft gedaan sinds zijn agent hem liet vallen
Anonim

Er was eens een tijd dat James Woods een zeer gerespecteerde acteur was die speelde in Contact en Sergio Leone 's Once Upon a Time in America, en zijn kenmerkende stem aan Hercules. In die tijd was het publiek zich niet bewust van zijn rechtse samenzweringsneigingen, wat grotendeels te wijten was aan zijn gebrek aan een platform in het pre-sociale mediatijdperk. Maar de zogenaamde "cancel-cultuur" leidde ertoe dat Woods in 2018 door zijn agent werd gedropt, nadat bleek dat de acteur grondig aanstootgevende, alt-right onwaarheden op Twitter had gepost.

Een van de weinige Republikeinen in Hollywood, James Woods heeft vrijwel niet meer geacteerd sinds zijn agent hem liet vallen. Dus wat heeft hij precies al die tijd gedaan? Dit is wat James Woods heeft uitgespookt sinds zijn agent hem liet vallen.

9 Hij probeert Trump herkozen te krijgen

Enigszins niet verrassend, James Woods is een aanhanger van Trump. Dit maakt hem tot een kleine minderheid van celebs die openlijk Trump hebben gesteund. Dienovereenkomstig was hij in 2020 druk bezig om Trump herkozen te krijgen, pogingen die natuurlijk allemaal tevergeefs waren.

8 Die tweets van Pepe Le Pew…

Toen werd onthuld dat cartoon-skunk Pepe Le Pew geen comeback zou maken in Space Jam 2 vanwege de openlijke verspreiding van verkrachtingscultuur door het personage, verloor James Woods het. "RIPPepeLePew" tweette de acteur boven een zwart-witafbeelding van het stripfiguur met het monument 1945-2021 op de afbeelding. Gebruikers waren verbijsterd door de bizarre Tweet, waarbij één persoon antwoordde: "Ik heb geen woorden."

7 Hij roept op tot het ontslag van Joe Biden

Toen de Talbian de controle over Afghanistan greep, gaf James Woods onmiddellijk de schuld aan president Biden."Terwijl Amerikanen worden afgeslacht door terroristische wilden… BidenMustResign" tweette Woods, die ook een virale post retweette waarin ten onrechte werd beweerd dat honden die op de luchthaven van Kabul waren achtergelaten, toebehoorden aan het Amerikaanse leger.

6 Hij wekte verlovingsgeruchten op met zijn jonge vriendin

Komt het ook als een verrassing dat James Woods een heel jonge vriendin heeft? Op het moment van schrijven is Woods 74 jaar oud, terwijl zijn vriendin, Sara Miller, slechts 32 jaar oud is. Om eerlijk te zijn, dat enorme leeftijdsverschil ziet er behoorlijk uit in vergelijking met de vorige relatie van de acteur met de 20-jarige vriendin, Kristen Bauguess.

Er gingen geruchten dat Woods en Miller verloofd waren nadat ze werden gezien met enorme diamanten ringen.

5 Sean Young beschuldigde hem ervan haar carrière te vernietigen

Sean Young werd door Hollywood op de zwarte lijst gezet omdat hij zich durfde uit te spreken over seksuele intimidatie, decennia voordat MeToo zelfs maar bestond. Hollywood heeft misschien een einde gemaakt aan haar carrière, maar Young blijft zich uitspreken over wat zij 'giftige Hollywood-mannen' noemt. De Blade Runner-ster riep Woods in het bijzonder en beschuldigde hem ervan haar vooruitzichten op een lange en illustere Hollywood-carrière te vernietigen.

"Hij was er echt in geslaagd mijn studiocarrière te vernietigen", legde Young uit en voegde eraan toe: "Ik herinner me dat ik werd ingehuurd door een agent en hij vertelde me een uur lang over James Woods, en ik dacht:", (expletief).' Dus ik moet nu elke keer binnenlopen en uitleggen waarom ik niet gek ben? Ik zie niet dat deze man iets hoeft uit te leggen, dus wat is het (expletieve) probleem?"

4 Het online verspreiden van complottheorieën is zijn huidige kracht

Helaas is James Woods van de veelgeprezen Oscar-genomineerde acteur veranderd in QAnon-complottheoreticus. Voorstanders van QAnon geloven in een geheel ongegronde en absurde theorie dat Democraten een satanische kindermisbruikring leiden onder leiding van Tom Hanks, met Donald Trump als de redder die probeert de misbruikers aan het licht te brengen. Opgemerkt moet worden dat Trump zelf door meerdere vrouwen is beschuldigd van seksueel wangedrag, dus deze theorie heeft weinig zin.

James Woods twitterde: "Ik houd mijn gedachten over Q tegen. Laten we eens kijken waar de wind waait" voordat hij tekeer gaat tegen Democraten die zogenaamd roofdieren beschermen, een idee dat wordt gepropageerd door exponenten van QAnon.

3 Hij is woedend tegen voornaamwoorden

Zoals bij veel leden van alt-right, beschouwt James Woods het gebruik van geschikte voornaamwoorden op de een of andere manier als een bedreiging. Woods ging op een transfobische Twitter-rant uit en was woedend tegen het gebruik van "zij" als enkelvoudig voornaamwoord. Maar hij werd eigendom van de Dictionary (ja, de eigenlijke Dictionary), die antwoordde: "Ze zijn sinds de jaren 1300 in gebruik als enkelvoudig voornaamwoord. Een van de bekendste gebruikers in de geschiedenis: Chaucer, Shakespeare en Jane Austen."

2 Zijn huis werd verwoest door storm Henri

In augustus 2021 richtte storm Henri een ravage aan in New England. Het huis van James Woods in Rhode Island werd zwaar beschadigd door de storm, toen bomen op het mooie terrein vielen. De acteur tweette een foto van bomen die zijn huis verwoestten, wat naar verluidt enkele miljoenen dollars heeft gekost.

1 Deze filmscène van bossen terwijl Giuliani viraal ging

James Woods ging om de verkeerde redenen viraal in november 2020 toen een clip van hem die Rudy Giuliani speelde in de tv-film uit 2003, Rudy: The Rudy Giuliani, weer opdook. In de betreffende clip is te zien hoe de voormalige burgemeester van New York een romantische wandeling maakt bij maanlicht met zijn vrouw. Twitter-gebruikers konden hun ijver niet bedwingen bij de huiveringwekkende scène, met een gebruiker die schreef: "Deze romantische maanverlichte scène in RUDY: THE RUDY GIULIANI STORY heeft me absoluut vermoord. Ik ben dood."

Aanbevolen: