Wat doet de ex-vrouw van Brendan Fraser, Afton Smith, nu?

Wat doet de ex-vrouw van Brendan Fraser, Afton Smith, nu?
Wat doet de ex-vrouw van Brendan Fraser, Afton Smith, nu?
Anonim

Afton Smith is een gepensioneerde actrice, boekschrijver en moeder van drie kinderen. Ze is ook de ex-vrouw van de veelgeprezen 'Mummy'-trilogiester, Brendan Fraser. Na hun scheiding leed Brendan Fraser financieel en nam Afton de weg van het fulltime moederschap nadat hij andere creatieve bezigheden had beoefend. Afton, geboren op 3 december 1967 in Northport, New York, heeft gedurende haar hele leven verschillende ervaringen met roem gehad.

Ze wilde altijd al acteur worden toen ze opgroeide. In een interview met Joan Quinn in april 2020 stelt Afton dat ze "vrij jong begon toen ze 12 jaar oud was", begrijpend dat haar liefde voor Broadway, theaters en films iets was dat ze wilde nastreven.

Het najagen van deze droom was echter van korte duur. Haar eerste optreden in de acteerwereld was haar ondergeschikte rol in 1987, voor een film genaamd Less Than Zero.

Minder Dan Nul
Minder Dan Nul

Ze heeft in totaal 9 credits op IMDb, elk met een vrij kleine rol.

Het leek erop dat, hoe ze ook probeerde, ze het niet zo groot kon maken als haar man destijds. Haar laatste krediet was in George of the Jungle in 1977 naast Brendan Fraser - de hoofdrol van de film.

Met name in het bovengenoemde interview met Joan Quinn stelt Afton dat:

Ze duikt ook in detail over hoe twee acteurs in een relatie verschillende worstelingen en obstakels vormen: te veel afstand, te veel tijd uit elkaar. Misschien is dit wel een van de grootste redenen die hebben geleid tot haar vertrek uit de acteerwereld.

Haar scheiding van Brendan Fraser was een schok voor iedereen die het hoorde. Het verliefde stel was uit elkaar gegaan, zonder dat er ooit een echte verklaring voor was gegeven. Zou het kunnen dat Afton er spijt van heeft dat ze gestopt is met acteren, omdat ze niet langer bij een andere acteur is en het nu zou kunnen nastreven als ze dat echt zou willen?

afton-smith-brendan-fraser
afton-smith-brendan-fraser

Het paar vroeg in 2007 voor het eerst een echtscheiding aan, wat leidde tot een definitieve scheiding van tafel en bed in 2009. Onverwacht en de fans in verwarring brengend en zich nog meer afvragend, blijft de vraag overeind - wat leidde het eerder in trance geraakte paar naar ruïnes?

Hun scheiding was nogal rommelig, en de rechtbank was bijzonder veeleisend voor Brendans rekening. Hij moest $900.000 aan alimentatie betalen aan Afton, naast een flinke $300.000 per jaar voor alimentatie.

Brendan diende een verzoekschrift in bij de rechtbank om de maandelijkse alimentatie en kinderbijslag die hij moest betalen te verlagen, omdat hij het financieel moeilijk had. Zijn ziektekosten namen ook toe als gevolg van zijn verwondingen. Er werd onderhandeld over de kinderbijslag voor een lager bedrag, aangezien Brendan ook verklaarde dat hij niet veel aankomende optredens had en niet genoeg verdiende om dat geld aan Afton en zijn gezin te geven.

De voogdij over het kind werd verdeeld tussen beide ouders, maar de drie zonen besloten bij Afton te gaan wonen.

Hun scheiding bracht Brendan Fraser in een depressie en een staat van financiële ondergang, waardoor hij in 2013 faillissement aanvroeg. Dit leidde onvermijdelijk tot antagonisme en rancune tegen Afton, omdat fans empathisch voelden voor Brendan toen ze de situatie hoorden.

@mamasallywhite op twitter besprak hoe ze dachten dat wat Afton Brendan heeft aangedaan onvergeeflijk was.

Afton Smith
Afton Smith

Ze suggereerden ook dat haar acties waren gevuld met de bedoeling om hem financieel uit te putten voor haar eigen voordeel.

Afton Smith echtscheiding
Afton Smith echtscheiding

Veel fans denken er net zo over, in de overtuiging dat Afton een goudzoeker is die met Brendan is getrouwd voor zijn geld. Wat denk je?

Het is echter goed nieuws dat Brendan Fraser terugkeert naar de grote Hollywood-schermen! Een opwindend baken van licht ondanks zijn moeilijke tijden waarin hij voor de gek werd gehouden en vervolgens werd vergeten in Hollywood.

Naast haar liefdesdrama sloot Afton de deur voor acteren alleen om de deur voor schrijven te openen. Ze bracht haar eerste boek uit op 3 november 2004. Het heet 'Hollywood picks the Classics: A Guide for the Beginner and Aficionado'. Met dit boek kon ze haar interesse in de filmwereld nastreven zonder er deel van uit te maken; een interessant nieuw pad.

Haar tweede boek kwam uit in 2011 en is getiteld "Point to Happy: For Children on the Autism Spectrum". Ze schreef dit in samenwerking met haar moeder, Miriam Smith, samen met Margo Smithwick.

In een video op youtube, gepubliceerd door Workman Publishing, vertellen de drie over het boek. Afton zegt:

Griffin Arthur Fraser is een van de drie kinderen van Afton, haar 18-jarige zoon met autisme. Ze schreef dit boek in de hoop het bewustzijn te vergroten en hoopt dat het andere gezinnen kan helpen.

Haar meest recente boek is getiteld 'The Tiger: Class of January 1922'. Het werd gepubliceerd op 14 augustus 2018. Het kreeg echter niet zoveel aandacht als haar eerdere boeken.

Het meest recente publieke optreden van Afton was op 22 september 2018, waarbij ze danste om geld in te zamelen tijdens het eerste jaarlijkse Dancing Stars of Greenwich Gala! Het doel hiervan was om ABILIS bij te staan; Vaardigheden bevorderen voor mensen met speciale behoeften - een non-profitorganisatie.

Dus waar is ze nu mee bezig? Geen acteren meer, geen boeken meer schrijven (voor zover we weten). Ze is in Greenwich, Connecticut, waar ze alleen voor haar drie kinderen zorgt; Griffin Arthur Fraser, Holden Fletcher Fraser en Leland Francis Fraser.

Wie weet? Misschien kunnen we binnenkort nog een boek verwachten, of zien we haar weer vrijwilligerswerk doen.

Aanbevolen: