Dit is waarom fans verrast zijn door de carrière van Flynn Earl Jones

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans verrast zijn door de carrière van Flynn Earl Jones
Dit is waarom fans verrast zijn door de carrière van Flynn Earl Jones
Anonim

Zijn vader is de beroemdste in de familie, en dat is misschien de reden waarom Flynn Earl Jones zich graag relatief onopvallend houdt. En terwijl fans geïntrigeerd waren om erachter te komen wie Flynn is en wat hij doet, waren veel mensen verrast om te horen in welke niche zijn werk zich bevindt.

Hij heeft misschien dezelfde talenten als zijn superberoemde vader, maar Flynn is echt zijn eigen plek in Hollywood aan het uitbouwen. Of in ieder geval ergens in de buurt van Hollywood.

Wat doet Flynn Earl Jones voor de kost?

Na wat graafwerk blijkt dat Flynn Earl Jones naar verluidt de persoonlijke assistent van zijn vader is. Maar daarnaast is Jones ook uitgegroeid tot een variatie op het soort werk dat zijn vader heeft gedaan: stemwerk.

Maar Jones doet iets anders dan zijn vader. Terwijl James Earl Jones karakters als Darth Vader, Mufasa en andere bekende geanimeerde karakters inspreekt, werkt Flynn aan het opnemen van audioboeken.

Dat is op zich niet zo verwonderlijk. Maar wat fans enigszins schokkend vonden, is dat Flynn blijkbaar werkt aan sommige vertelprojecten die een beetje riskant zijn. Tenminste, een van hen is.

Flynn Earl Jones spreekt een bepaald genre van audioboek in

Het blijkt dat Flynn een handvol boeken heeft verteld die beschikbaar zijn op Audible. En hoewel sommige titels gelijk zijn aan de koers van de zoon van een beroemde verteller, zoals de 'Top Gun for the new millennium'-titel 'Lions of the Sky', zijn andere meer… kleurrijk.

Begin 2019 meldde Page Six vrolijk dat Flynn zojuist de opname van een audioboek met de titel 'Heartthrob' had voltooid. Het boek is het derde in een serie van Ahren Sanders, en alle drie zijn behoorlijk pittig als hun titels iets te bieden hebben; 'Sexy Six' en 'Hot Shot' zijn de andere twee.

Natuurlijk wordt Flynn alleen gecrediteerd met het vertellen van het derde boek, samen met Grace Grant.

Hoewel fans zich misschien moeilijk kunnen voorstellen dat James Earl Jones zulke boeken vertelt, lijkt zijn zoon erg betrokken bij zijn werk. Zijn line-up op Audible bevat ook verschillende andere titels in verschillende genres, dus hij is niet beperkt tot één specifieke niche.

Flynn's Audible-collectie is behoorlijk gevarieerd

De andere boeken die Flynn Earl Jones heeft verteld, omvatten titels als 'New Worlds' en andere sci-fi-boeken van Jasper T. Scott, plus boeken van Nathan Hystad (een andere sci-fi-auteur), maar hij is ook vertakt in enkele andere projecten.

Hij bood bijvoorbeeld zijn stem aan voor de titel 'Bright Boulevards, Bold Dreams', die wordt beschreven als 'The Story of Black Hollywood'.

Interessant is dat alle boeken die Flynn heeft verteld vrij hoge beoordelingen krijgen, maar dat zou meer te maken kunnen hebben met zijn vermogen om de best beoordeelde auteurs en hun series te kiezen in plaats van dat luisteraars de boeken beoordelen op basis van alleen Jones' vertelling.

Wat doet Flynn Earl Jones nog meer?

Een van de redenen waarom Page Six en andere bronnen zo enthousiast waren over de ontdekking van Flynns carrière als audioboekvertelling, is dat er niet veel informatie online over hem is.

In feite lijken zijn sociale media-accounts volledig afgesloten te zijn, met zijn tweets 'beschermd', en Flynn lijkt niet zo happig om iets over zijn leven te delen met de fans van zijn vader, of zelfs fans van zijn eigen werk.

Heeft Flynn Earl Jones ooit in de film gewerkt?

Veel fans van James Earl Jones hopen dat zijn zoon ooit in de voetsporen zal treden en in de film zal duiken, maar dat lijkt niet waarschijnlijk. De jongere Jones heeft een enkele IMDb-tegoed, en het is een "bedankt" voor een specifieke film; 'Waarschuwingsschot.'

Maar Flynn was slechts een van de vele mensen die een speciale dank ontvingen voor een of andere vorm van hulp bij de film (hoewel een paar mensen een "zeer" speciale dank ontvingen). Het punt is dat Flynn's connectie met de film was dat zijn vader erin zat, dus het is mogelijk dat hij een pluim kreeg voor het helpen in de hoedanigheid van zijn vaders assistent -- als dat echt zijn dagelijkse baan is.

Hoeveel verdient Flynn Earl Jones?

Wat fans echt wilden weten, is of de carrière van Flynn Earl Jones in verhalen lucratief is. Hoewel hij waarschijnlijk geen vast salaris nodig heeft buiten wat zijn vader hem ogenschijnlijk beta alt, helpen Flynns boekdeals misschien om zijn zakken wat meer te vullen.

Het punt is dat de gemiddelde verdiensten voor een boekverteller ongeveer $ 1350 bedragen voor een volledig boek, of ongeveer acht uur werk. Dat zijn centen vergeleken met wat sommige Hollywood-acteurs verdienen, maar misschien is Flynn tevreden met iets te doen wat hij leuk vindt voor een beetje extra geld.

Aanbevolen: