Dit is waarom popfans verrast waren door het succes van Madison Beer

Inhoudsopgave:

Dit is waarom popfans verrast waren door het succes van Madison Beer
Dit is waarom popfans verrast waren door het succes van Madison Beer
Anonim

Toen Madison Beer voor het eerst met muziek begon te spelen, wist niemand precies wat hij kon verwachten. Haar opkomst tot roem was een beetje verwarrend voor popfans, die alleen echt wisten dat Justin Bieber haar zangkwaliteiten onderschreef.

Voordat Justin haar 'ontdekte', was Madison Beer een YouTuber en sloot zich later aan bij TikTok. Vanaf dat moment groeide haar roem alleen maar, maar vroege tegenstanders dachten echt dat ze zou verdwijnen. Nog maar een jaar geleden leken popmuziekfans op Reddit het erover eens te zijn dat ze nooit ergens heen zou gaan.

Sindsdien heeft ze bewezen dat ze ongelijk hadden, maar waarom dachten mensen dat Madison niet the next big thing zou worden?

De vergelijkingen met Ariana waren een sleur

Madison heeft al gezegd dat ze het haat hoe ze wordt vergeleken met Ariana Grande, die ze als een van haar idolen beschouwt. Ariana-fans waren ook niet onder de indruk, sommigen waren superkritisch over Madison omdat ze niet dachten dat ze de vocale karbonades had om in de buurt van Grande te komen.

Het is ook niet echt een eerlijke vergelijking, want Ariana heeft absoluut haar eigen opvallende stijl.

Maar tegenstanders zeiden dat ze het geluid van Madison "een beetje generiek" vonden en dat andere artiesten al hetzelfde hadden gedaan -- alleen beter.

Niet alleen dat, maar het feit dat er geruchten de ronde deden dat ze 'onbeleefd en onaangenaam' zou zijn, dachten Redditors niet dat Beer het zou aanslaan. Dat was echter niet hun enige klacht; het was haar algemene beeld dat niet leek te werken.

Critici vonden dat Madison's imago moest worden aangepast

Als ze de vergelijkingen met Ariana Grande niet op prijs stelde, kon Madison Beer de vergelijking met countryzangers waarschijnlijk niet waarderen. Een criticus, die toegaf dat hun klacht "raar" was, zei dat ze wensten dat Madison een andere artiestennaam had.

Voor hen klonk haar bijnaam meer zuidelijke country dan moderne pop, maar haar uiterlijk paste daar niet helemaal bij.

Haar enige verlossende kwaliteit, zelfs volgens critici, is dat Madison mooi is, maar zelfs dat was niet genoeg, suggereerden ze. Sommigen dachten zelfs dat Madison meer geluk had gehad als ze modellenwerk was gaan doen dan muziek (hoewel ze dat voor de goede orde heeft gedaan).

De grap is natuurlijk over de critici, want Madison bleef de hitlijsten beklimmen met haar debuutalbum, plus een EP, en ze heeft sindsdien twee concerttours gepland.

Hoewel sommige commentatoren op diezelfde thread praktisch de toekomst voorspelden, zeiden ze dat ze dachten dat Madison de "looks, de connecties en de marketing" had om echt te slagen. Omdat er meer nodig is dan puur talent om vooruit te komen in de muziekindustrie, en Beer had al een voorsprong toen ze begon.

Aanbevolen: