Twitter reageert op Jordyn Woods die een gewaagde jurk met doorzichtige ketting draagt terwijl ze dineert met haar NBA Beau

Twitter reageert op Jordyn Woods die een gewaagde jurk met doorzichtige ketting draagt terwijl ze dineert met haar NBA Beau
Twitter reageert op Jordyn Woods die een gewaagde jurk met doorzichtige ketting draagt terwijl ze dineert met haar NBA Beau
Anonim

Jordyn Woods' verjaardag is nog dagen verwijderd, maar het leek erop dat de rondborstige bom dit jaar de feestelijke gelegenheid een beetje vroeg wilde vieren.

Op zaterdag woonde de 23-jarige haar verjaardagsdiner bij met goede vrienden en familieleden in The Nice Guy in West Hollywood, Californië.

Bij haar aankomst waren de toeschouwers echter verbluft door de gewaagde jurk van de social media-ster, terwijl ze een zeer onthullende doorzichtige kettingjurk droeg met pasteitjes die haar tepels bedekken.

Kylie Jenner's voormalige bestie werd vergezeld door haar NBA-vriend Karl-Anthony Thomas toen het paar werd begroet door een groep fotografen terwijl ze hun weg vonden naar de ingang van de hotspot voor beroemdheden.

Fans op Twitter waren aan het zoemen nadat ze de foto's tegenkwamen en zeiden dat Woods er geweldig uitzag in haar outfit, terwijl anderen de socialite prezen voor haar zeer duidelijke gewichtsverlies.

Ondertussen hadden anderen de jurk van Woods vergeleken met de jurk die Amber Rose eerder had gedragen bij de MTV Video Music Awards - maar mensen lieten over het algemeen positieve reacties achter.

In juni haalde Woods de krantenkoppen toen de Kardashians in 2019 haar vreemdgaanschandaal bespraken met Tristan Thompson.

Tijdens de reünie-aflevering van Keeping Up With the Kardashians, zei Khloe Kardashian heel luidruchtig dat ze de voormalige BFF van haar zus had "vergeven" en zei: "Ik denk dat dat een enorme misvatting is.

“Dat is ook het punt waar sommige verhalen niet zo leuk zijn om door te geven en zich als een lopend vuurtje te verspreiden. Ik heb eigenlijk getweet, ik heb eigenlijk Insta-stories gedaan, ik heb geen wrok tegen Jordyn. Ik denk dat mensen fouten maken. Mensen leven en ze leren. En ik vergeef beide partijen, zei ze.

"Ik vergeef Jordyn, anders zou ik een gevangene in mijn leven zijn", zei ze op de reünie. "Ik moet deze mensen voor mij vergeven. En het is aan hen om zichzelf te vergeven, verantwoording af te leggen en te leren."

Jenner vervolgde: Jordyn en ik hebben daarna nog een gesprek gehad. Toen we vrienden waren, hadden we nooit gedacht dat we geen vrienden zouden zijn. Het was van de ene op de andere dag, en weet je, toen ze mijn familie iets aandeed, het voelde alsof ze mij iets aandeed.”

Aanbevolen: