Zendaya draagt jurk met spinnenwebmotief voor wereldpremière 'Spider-Man: No Way Home

Inhoudsopgave:

Zendaya draagt jurk met spinnenwebmotief voor wereldpremière 'Spider-Man: No Way Home
Zendaya draagt jurk met spinnenwebmotief voor wereldpremière 'Spider-Man: No Way Home
Anonim

De afgelopen weken is Zendaya druk bezig geweest met het promoten van de verwachte nieuwe Spider-Man-film waarin de actrice iconische Spider-Man-superschurken via haar outfits channelde.

Tijdens de prestigieuze Ballon d'Or-ceremonie in Parijs droeg de actrice een Roberto Cavalli-ensemble dat deed denken aan Doctor Octopus (Otto Octavius alias Alfred Molina). De nauwsluitende zwarte jurk had een metalen rug die langs de achterkant van haar jurk liep.

Zendaya's op Spider-Man geïnspireerde mode tijdens de Spider-Man: No Way Home-perstour was indrukwekkend genoeg, maar deze keer heeft de actrice het echt gedaan!

Zendaya is een echte fashionista

De Emmy-winnaar werd gezien met een ensemble van modehuis Maison Valentino, een geborduurde jurk met spinnenwebprint en een bijpassend zwart kanten masker. De look is voor Zendaya ontworpen door de creative director van het merk, Pierpaolo Piccioli, en ze werd gestyled door de oude stylist Law Roach.

De actrice droeg ook Bvlgari-sieraden en Christian Louboutin-hakken, terwijl haar partner en co-ster op het scherm in het echt Tom Holland er keurig uitzag in een Prada-pak. Zendaya zag er fantastisch uit tijdens de wereldpremière van de film toen ze hulde bracht aan Spider-Man, ieders favoriete vriendelijke buurtheld.

Dit is de vierde door Spider-Man geïnspireerde look van de acteur. Tijdens de Spider-Man: No Way Home-fotocall in Londen droeg Zendaya een grijze double-breasted blazer van Alexander McQueen, druipend van geborduurde kroonluchterkristallen en vergelijkbaar ontworpen dijhoge kouslaarzen. Zendaya droeg oorbellen met spinachtige thema's, die kristallen leken te zijn ontworpen in een spinnenweb, bevestigd aan kristallen spinnen bij de oorlel.

Ze liet zich ook inspireren door de superschurk Green Goblin voor haar paars-en-groene kostuumcombinatie die ze droeg tijdens haar optreden in de Graham Norton-show.

Spider-Man: No Way Home beëindigt de superheldentrilogie van Tom Holland zoals we die kennen en is misschien wel de laatste film waarin we het paar een tijdje samen zien. Nu de producers van Sony aankondigden dat de studio al aan het nadenken was over de volgende reeks films waarin Holland de webslingerende superheld is, lijkt het erop dat de acteur zijn rol nog een tijdje zal blijven spelen.

Hetzelfde kan niet gezegd worden voor Zendaya - omdat we niet weten hoe het voor haar zal eindigen in Spider-Man: No Way Home. De trailer bevatte een hartverscheurende glimp waarin MJ van een gebouw werd gegooid (vergelijkbaar met Gwen Stacy van Emma Stone in The Amazing Spider-Man 2). We moeten nog zien of onze held haar kan redden.

Aanbevolen: