Zo ziet het leven van Sadie Robertson eruit na 'Duck Dynasty

Inhoudsopgave:

Zo ziet het leven van Sadie Robertson eruit na 'Duck Dynasty
Zo ziet het leven van Sadie Robertson eruit na 'Duck Dynasty
Anonim

Toen Duck Dynasty in 2012 voor het eerst in première ging op A&E, kreeg de show al snel een grote aanhang, vooral onder de conservatieve christelijke demografie. De Robertson-familie was aan het einde van elke aflevering te zien terwijl ze een ma altijd deelden en samen baden. De slogan van de familie was zelfs: "Faith, Family, and Ducks."

Hoewel de realityshow van de familie eindigde na een run van vijf jaar, zijn veel van de Robertson's nog steeds in de publieke belangstelling. Waarschijnlijk is geen enkel lid van de Robertson-familie tegenwoordig meer in de publieke belangstelling dan Sadie, de oudste biologische dochter van Willie en Korie Robertson. Sadie Robertson groeide op in de publieke belangstelling en heeft de afgelopen jaren haar familiestatus gebruikt om haar eigen soort dynastie op te bouwen. Lees verder om te ontdekken hoe het leven van Sadie Robertson er vandaag uitziet als een 24-jarige echtgenote en moeder.

10 Ouder worden in de publieke belangstelling

Sadie Robertson was slechts 14 jaar oud toen Duck Dynasty voor het eerst in première ging op A&E in 2012. Fans van de show zagen Sadie voor hun ogen opgroeien tijdens Duck Dynasty's vijfjarige run op het netwerk. Terwijl de bemanning van Duck Dynasty een trouwe aanhang kon opbouwen, vergaarde Sadie in deze jaren een grote aanhang. Haar roem leek echt te pieken toen ze meedeed aan seizoen 19 van Dancing With the Stars in 2014. Hoewel de 17-jarige haar seizoen niet won op DWTS, kwam ze wel als tweede binnen met danspartner, Mark Ballas.

9 Verdergaan met reality-tv

In 2017 kwam er een einde aan Duck Dynasty na vijf jaar in de ether. Voor Sadie betekende dit dat ze zich moest aanpassen aan een nieuw soort normaal nadat ze was opgegroeid voor de camera's. Het lijkt er echter op dat Sadie nog niet helemaal klaar was om in de schijnwerpers te staan. Nadat ze in 2016 afstudeerde aan de Ouachita Christian High School, besloot Sadie al haar energie te richten op het vergroten van haar volgers op sociale media.

8 Haar sociale media laten groeien

De beslissing om af te zien van de universiteit en zich te concentreren op het vergroten van een sterke aanwezigheid op sociale media, is tot nu toe een goede beslissing gebleken voor Sadie. Op 24-jarige leeftijd heeft Sadie maar liefst 4,5 miljoen+ volgers verzameld op haar Instagram-account met het handvat @legitsadierob. Uiteindelijk heeft haar volgers op sociale media haar in staat gesteld om haar eigen dynastie buiten haar familie op te bouwen en heeft ze de afgelopen jaren een aantal zakelijke kansen voor haar geopend.

7 Een succesvolle auteur worden

Zelfs vóór de annulering van Duck Dynasty begon Sadie met het schrijven en publiceren van haar eigen boeken. In de afgelopen jaren is Sadie's verzameling gepubliceerde boeken nog meer gegroeid. Volgens Goodreads is Robertson de auteur van drie non-fictieboeken gericht op het leven van een christelijke levensstijl. Sadie's eerste boek Live Original werd gepubliceerd in 2014. Haar eerste boek werd opgevolgd door Live Fearless in 2018 en Live in 2020.

6 Een YouTube-kanaal runnen

Samen met het publiceren van meerdere boeken sinds het einde van Duck Dynasty, heeft Sadie tijd besteed aan het runnen van een succesvol YouTube-kanaal dat simpelweg Sadie Robertson heet. Sadie plaatste haar eerste video op het kanaal in 2015. Robertson plaatst nog steeds regelmatig berichten op haar YouTube-kanaal en heeft de afgelopen zeven jaar meer dan 508.000+ abonnees verzameld. De meeste van haar video's zijn gericht op familie, geloof en levensstijl.

5 Haar eigen podcast hosten

Sadie is niet alleen een influencer op sociale media, een auteur en een YouTuber, maar ook een podcaster. Robertson startte haar podcast, WHOA That's Good, in september 2018, waar ze auteurs, atleten, muzikanten en beroemdheden interviewt over hun reis met geloof en een christelijke levensstijl. Drie jaar en 90 afleveringen later gaat Robertsons podcastcarrière nog steeds goed.

4 Haar eigen kledinglijn beginnen

Volgens Wide Open Country begon Sadie, samen met al haar andere zakelijke inspanningen, ook haar eigen kledinglijn na het einde van Duck Dynasty. De kledinglijn van Robertson heet Words of Affirmation. Haar winkel verkoopt kleurrijke loungewear met positieve uitspraken. Robertson verkoopt ook podcast-merchandise naast de items in haar kledinglijn.

3 Mr. Right vinden

Toen ze niet bezig was met haar zakelijke inspanningen en het opbouwen van haar eigen dynastie, bracht Sadie tijd door met het zoeken naar Mr. Right. Sinds haar dagen op Duck Dynasty heeft Robertson een aantal relaties gehad. Volgens Fox News ging Robertson van 2014 tot 2016 uit met haar middelbare schoolvriend Blake Coward. Na het uiteenvallen opende Robertson publiekelijk over de strijd van het paar en zei dat ze "de zonde hadden verwelkomd". Ze ging in 2016 uit met Trevor Knight en in 2018 met Austin North, maar Robertson wilde Mr. Tot juli 2018.

2 De knoop leggen met Christian Huff

Volgens Amo Mama ontmoette Sadie haar nu-echtgenoot, Christian Huff, tijdens een krabjacht in juli 2018. Het paar klikte en begon officieel twee maanden later te daten. Na iets meer dan een jaar daten, trouwden Christian en Sadie op 25 november 2019. Volgens People trouwde het jonge stel op de boerderij van haar familie in Louisiana, omringd door 600+ gasten.

1 Moeder worden voor Honey James

Hoewel ze veel heeft bereikt in haar korte 24 jaar, is Sadie Robertsons grootste onderneming sinds haar dagen op Duck Dynasty waarschijnlijk moeder worden. Na anderhalf jaar huwelijk werden Sadie en haar man, Christian, op 11 mei 2021 ouders van een klein meisje. Volgens US Magazine noemde het stel hun dochter Honey James Huff. Sadie Robertson heeft zeker een wilde rit gemaakt sinds het einde van Duck Dynasty iets meer dan vier jaar geleden.

Aanbevolen: