Zo ziet het leven van Hannah Berner eruit sinds ze 'Summer House' heeft verlaten

Inhoudsopgave:

Zo ziet het leven van Hannah Berner eruit sinds ze 'Summer House' heeft verlaten
Zo ziet het leven van Hannah Berner eruit sinds ze 'Summer House' heeft verlaten
Anonim

Summer House had het behoorlijk druk met Hannah Berner. De ster debuteerde op de show in het eerste seizoen en groeide snel uit tot een favoriet bij de fans vanwege haar humor. Samen met haar beste vriendin en toenmalige collega, Paige DeSorbo, gaf het duo de show een "jongere energie". Dit hielp in zijn aantrekkingskracht op de jonge bevolking van de kijkers. Later kwam er een abrupt einde aan haar tijd in de show na het derde seizoen.

Op 14 mei kondigde Hannah via een Instagram-bericht aan dat ze niet zou terugkeren naar de show. Volgens haar was de reden voor haar vertrek uit de show, zodat ze zich kon concentreren op een aantal andere projecten waar ze naartoe had gewerkt. Hoewel haar fans in het begin kapot waren, waren ze opgewonden toen ze zagen wat de ster had uitgespookt sinds de show. Hier is de essentie.

6 Ze is gefocust op haar carrière als komiek

Toen Hannah het Summer House-team verliet, was het duidelijk dat de ster een goed doordacht plan had, aangezien haar vertrek ertoe leidde dat ze al haar energie op haar carrière als komiek richtte, terwijl ze ook werkte in een paar andere dingen. Volgens de Instagram-post van toen ze wegging, verklaarde Hannah: "Dit afgelopen jaar is een van de belangrijkste in mijn leven geweest voor zelfreflectie, liefde en het leren van veel dingen… Ik heb nieuwe carrière-ondernemingen, uitdagingen en obstakels, en groeimogelijkheden. Terwijl we uit de emotionele loopgraven van 2020 klimmen, kijk ik uit naar een opwindende zomer, maar met gemengde gevoelens kan ik aankondigen dat ik het niet in de zomer zal doorbrengen huis." Sinds ze Summer House heeft verlaten, heeft ze deelgenomen aan verschillende stand-upcomedyshows over de hele V. S. S.

5 Hannah jaagt actief op de tas

Er is passie en dan is er geld, en het lijkt erop dat de voormalige Bravo-realityster met geen van beide risico's neemt. Hoewel ze zich actief bezighoudt met haar carrière als komiek, heeft de ster ook verschillende promotiedeals in de wacht gesleept. Momenteel heeft Hannah's Instagram bijna 500.000 volgers en daardoor heeft de ster veel geld kunnen verdienen met het promoten van verschillende merken.

4 Hannah Berner's podcast heeft grote terrein gewonnen

Kort voordat Hannah in 2019 een plekje op Summer House belandde, stopte de ster met haar oude baan en begon een podcast met de naam Berning In Hell. Volgens de beschrijving omvat de show Hannah die mensen in de lucht host om de verhalen van hun "persoonlijke hel" te delen. De meerderheid van de mensen die ze in de show laat zien, zijn meestal komieken, influencers of realitysterren.

In wezen zijn het mensen met een grote aanhang en leven ze het droomleven als sterren. Hannah zorgt ervoor dat haar gasten openhartig zijn over hun innerlijke demonen, wat over het algemeen vermakelijk is, want wie houdt er niet van details over beroemdheden?. Toen de show begon, had het slechts een paar honderd luisteraars, nu trekt de show duizenden fans aan, terwijl ze afstemmen om te horen over enkele van de grootste angsten en onzekerheden van hun favoriete beroemdheden.

3 Haar TikTok Fame

De laatste tijd lijkt iedereen gek te zijn op TikTok, en beroemdheden worden niet uitgesloten. Volgens Hannah's Instagram lijkt de ster liefde te hebben gevonden voor het sociale netwerkplatform, aangezien ze op verschillende TikTok-trends heeft gesprongen. Vanwege haar invloed als beroemdheid heeft ze ook een paar eigen TikTok-trends gecreëerd.

2 Ze is op tournee

Nee, het is geen muzikale tour… het is een comedytour. Sinds Hannah haar carrière in comedy begon na te streven, heeft de ster verschillende grote stappen gezet. Afgezien van haar tijd met verschillende kleine stand-up comedyshows, heeft ze ook haar eigen show gehost. Een van de shows op haar tourlijst vond plaats in augustus in The Houston Improv en van wat fans zeggen, was het niets minder dan een hit.

1 Ze gaat waarschijnlijk eerder trouwen dan we denken

Volgens Hannah zelf was een van de belangrijkste redenen voor haar vertrek uit Summer House haar besluit om haar huwelijk met Des Bishop te plannen. Het paar verloofde zich vorig jaar op Valentijnsdag, kort nadat ze in de zomer van 2020 met elkaar gingen daten. Hannah verklaarde ook dat ze in het verleden moeite had met het vinden van liefde, maar die energie naar haar komedie leidde, in plaats van te mokken. In haar woorden: "Ik had gewoon slechte datingervaringen en op een dag verloofde ik me, dus het is moeilijk voor mij", verklaarde Hannah. “Mijn komedie ging helemaal over single zijn, en toen gebeurde de pandemie en nu moet ik al dit nieuwe materiaal schrijven over verloofd zijn, maar ik heb nog steeds veel van mijn datingspullen bewaard omdat het belangrijk is. En mensen zeggen: 'Ben je niet meer verloofd?' en ik heb zoiets van, 'Nee, dat ben ik, ik wil gewoon nog steeds mijn hart luchten over daten!'"

Sinds Hannah en Des bij elkaar kwamen, was het alsof ze een match made in heaven waren. Het paar was het er ook over eens dat hun huwelijk anders zou zijn dan de meeste, omdat ze al stappen hebben gezet om de knoop door te hakken. De ster onthulde: "Ik ging naar een stripwinkelcentrum in het midden van Long Island om wat willekeurige vormen te proberen, omdat je niet weet hoe je eruitziet in een trouwjurk en ik zweer bij God, de eerste jurk die ik probeerde Ik had zoiets van, 'ik vind het leuk'", onthulde Hannah. "En ik probeerde er nog een paar, maar ik had zoiets van, 'ik vind de eerste leuk.' En ik denk dat je het beste van het leven kunt leven, het beste van het beste. Maar deze jurk sprak me aan. We hadden een klein moment. Je kunt 6 maanden lang trouwjurken kopen. Ik heb mijn jurk uitgezocht en ik ben toegewijd."

Aanbevolen: