Hoe ziet het leven van Adam Levine eruit in 2021?

Inhoudsopgave:

Hoe ziet het leven van Adam Levine eruit in 2021?
Hoe ziet het leven van Adam Levine eruit in 2021?
Anonim

De 42-jarige muzikant en zanger Adam Levine verwierf internationale bekendheid als leadzanger van de pop-rockband Maroon 5. Naast zijn succes als bandlid bracht Levine ook een handvol singles met verschillende internationale artiesten. Enkele van zijn nummers die hij speelde, zijn Heard 'Em Say van Kanye West, Say It Again van Natasha Bedingfield, My Life van 50 Cent, Somebody That I Used To Know en Remix van French Montana voor Famous. Adam is ook een songwriter en een platenproducent. Hij won in 2011 en 2016 2 OFTA Television Awards voor zijn rol in het hosten van The Voice.

Na meer dan 20 jaar met Maroon 5 te hebben gewerkt en internationale bekendheid te hebben verworven met de hitnummers van de band, heeft Adam Levine in 2021 veel te doen gehad, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

9 Adam Levine was te zien in de levensstijl van Jason Derulo

Eerder dit jaar werkte Adam Levine samen met Jason Derulo aan zijn single Lifestyle. De beroemde zangers proberen in hun lied een vrouw te versieren met een eersteklas smaak. Derulo kondigde het nieuws aan in een bericht op zijn Instagram en onthulde in zijn bijschrift dat hij enthousiast is over het nieuwe nummer en fans verwelkomde in de New Era. 'Lifestyle' werd op 21 januari uitgebracht door Atlantic Records, tegelijk met de dansvideo. Fans dachten aan de verwijzing van Jason Derulo naar het nummer als 'New Era' op Instagram als een weergave van zijn aankomende muziekalbum. Derulo bracht zijn laatste album Everything Is 4 uit in 2015.

8 Hij presteerde goed in 'PAW Patrol: The Movie'

Levine droeg een origineel lied bij voor de Canadese computergeanimeerde actie-avonturenkomedie Paw Patrol: The Movie die in augustus van dit jaar in de bioscoop werd uitgebracht. De muziek die Adam zong heet Good Mood, en Levine plaatste het nieuws van Paw Patrol: The Movie en zijn aanbevolen nummer op Instagram, waarbij hij zijn wereldwijde fans opdroeg het te streamen. Paw Patrol: The Movie kwam uit op 20 augustus en wordt geregisseerd door Cal Brunker. De filmsterren Tyler Perry, Ron Pardo, Will Brisbin en Kingsley Marshall.

7 Adam Levine presenteerde zijn nieuwe blauwe haar

Adam Levine werd eerder deze maand shirtless gespot in Los Angeles met een nieuw blauw kapsel. Bovendien toonde hij zijn lichaam vol tatoeages en nam het dezelfde dag mee naar Instagram om de nieuwe Giant Butterfly-tatoeage te onthullen die hij in zijn nek had geïnkt door Nathan Kostechko.

6 Adam Levine dringt aan op actie tegen klimaatverandering

Naast topmuziekberoemdheden, zoals Dua Lipa, Lady Gaga, Justin Timberlake, Shawn Mendes en Billie Eilish, richtte Adam Levine een brief aan leiders van entertainmentbedrijven om op te treden hun inspanningen in de strijd tegen klimaatverandering. Levine plaatste ook op Instagram een oproep tot actie om het congres ertoe aan te zetten de meest cruciale klimaatwetgeving in de Amerikaanse geschiedenis aan te nemen.

5 Zijn vrouw gelukkig maken

Victoria's Secret-model en de vrouw van Adam Levine, Behati Prinsloo, deelden in september een zeldzame Instagram-post van haar man en hun twee dochters samen. De foto toonde het prachtige gezin in het water dat uitkijkt op een eiland en elk van de ouders met een van hun dochters. Prinsloo onderschreef de post en zei: Mijn hele hart, zomer 2021. Adam en Behati delen twee meisjes, de oudste, Dusty Rose, van vier, en de jongste, Gio Grace, van drie.

4 Adam Levine werkt aan zijn aanstaande documentaire over Maroon 5

2022 markeert het 20-jarig jubileum van Maroon 5 als band, en de regisseur van hun muziekvideo's, David Dobkin, werkt aan een documentaire over de wereldberoemde band. David kwam tot die beslissing nadat Adam Levine hem had overtuigd om dat te doen. De show belicht het unieke karakter, de geschiedenis van Maroon 5 en hoe ze internationale bekendheid verwierven met hun hits en legendarische optredens.

3 Adam Levine produceert een 'Thorn'-serie

Adam Levine is eigenaar van het productiebedrijf 222 Productions dat de uitvoerende productie van de TV Thorn-serie, gebaseerd op romans van James W Hall, zal uitvoeren. Levine produceerde al andere werken, zoals Sugar uit 2018 en de Amerikaanse NBC-songwritingcompetitieserie Songland uit 2019. Een schrijver en cast voor de Thorn-serie moeten nog worden gekozen.

2 Zijn nettowaarde bereikte $120 miljoen

Tijdens zijn 27-jarige carrière in zingen, songwriting, het hosten van tv-shows en het produceren van films, vergaarde Adam Levine maar liefst 120 miljoen dollar, volgens Celebrity Net Worth. De legendarische zanger van Maroon 5 verdiende naar verluidt gemiddeld $ 8 miljoen per seizoen toen hij The Voice presenteerde tussen 2011 en 2019.

1 Hij bracht Maroon 5's 'Jordi' uit

Maroon 5 bracht hun nieuwste album Jordi uit in juli 2021. Het muziekalbum bestaat uit 14 nummers, waaronder "Memories", "Nobody's Love", "Beautiful Mistakes" en "Lost." De band nam een muziekvideo op voor "Beautiful Mistakes", waarin Megan Thee Stallion te zien was. Adam Levine heeft bijgedragen aan het schrijven van verschillende nummers voor het nieuwe album.

Aanbevolen: