Hoe vaak ziet Hayden Panettiere haar dochter Kaya?

Inhoudsopgave:

Hoe vaak ziet Hayden Panettiere haar dochter Kaya?
Hoe vaak ziet Hayden Panettiere haar dochter Kaya?
Anonim

Hoewel fans van Hayden Panettiere echt hoopten dat ze zou eindigen met haar voormalige co-ster Milo Ventimiglia, had de 'Heroes'-ster andere plannen. Iedereen was verrast om haar in 2009 contact te zien maken met Wladimir Klitschko, omdat het leek alsof de beroemde bokser niet helemaal in Haydens sociale kring paste.

Toch waren de twee bijna twee jaar samen voordat ze uit elkaar gingen vanwege de uitdagingen van hun langeafstandsrelatie. Wladimir komt tenslotte uit Oekraïne, hoewel hij duidelijk veel gereisd heeft vanwege zijn carrière.

Uiteindelijk kwam het paar weer bij elkaar, in 2013, en waren later verloofd. Het jaar daarop werd hun dochter Kaya geboren, hoewel het paar in 2018 definitief uit elkaar ging. Het blijkt echter dat ze de zaken op goede voet hebben beëindigd en Wladimir lijkt Panettiere te hebben gesteund door latere uitdagingen.

In een trieste wending onthulde Hayden later dat ze te maken had met postpartumdepressie na de geboorte van haar dochter. Terwijl Wladimir blijkbaar voor hun dochter zorgde, onderging Hayden twee keer een klinische behandeling in de jaren na de komst van hun dochter.

En niet lang daarna verhuisde Klitschko naar Oekraïne, met de peuterdochter van het voormalige stel op sleeptouw.

Waarom kreeg de ex van Hayden Panettiere voogdij?

Voor de meeste fans leek het vreemd dat Hayden Panettiere, misschien wel de bekendere en waarschijnlijk welgestelde van het voormalige echtpaar, geen primaire voogdij over haar dochter zou krijgen. Maar Wladimir eindigde niet alleen met de primaire voogdij, maar kon ook met de kleine Kaya naar Oekraïne verhuizen.

Het blijkt dat Haydens ex waarschijnlijk de voogdij heeft gekregen omdat ze dat wilde.

Wladimir is naar verluidt een hands-on vader

Wladimir is in alle opzichten een uitstekende vader en was vanaf de eerste dag erg praktisch met baby Kaya. In een interview toen Kaya drie maanden oud was, sprak Wladimir met een journalist over verschillende politieke kwesties, maar ook over het vaderschap.

Terwijl Page Six zegt dat Wladimir "een grapje" maakte toen hij zei dat hij de nagels van de baby knipte, luiers verschoonde en haar in bad gaf: "Vrijwel tegelijkertijd moeder en vader spelend", klinkt het een beetje alsof hij was toen al de primaire verzorger.

Andere publicaties bevestigen dit perspectief en suggereren dat Wladimir voor Kaya zorgde terwijl Hayden werd behandeld en toen ze daarna terugkeerde naar Hollywood. Het lijkt duidelijk genoeg dat Hayden en haar ex vriendschappelijk zijn en dat ze werken aan co-ouderschap van hun dochter samen.

Toch vragen fans zich af hoeveel tijd Hayden met haar dochter kan doorbrengen, aangezien Kaya op een ander continent woont.

Hoe vaak ziet Hayden Panettiere haar dochter?

Hoewel uit geen enkele verklaring van Hayden precies blijkt hoe vaak ze haar dochter bezoekt, zijn er een paar hints. Om te beginnen werd een advocaat van Panettiere geciteerd die zei dat hun cliënt Kaya "regelmatig" ziet.

Sommigen vermoeden echter dat Hayden haar dochter wat minder regelmatig heeft gezien tijdens haar naar verluidt tumultueuze relatie met knipperlicht-vriend Brian Hickerson. Dit komt voort uit beweringen die "bronnen" hebben gemaakt met betrekking tot Wladimir's perceptie van Hickerson.

Nadat hij was gedagvaard voor een huiselijk incident waarbij Hayden betrokken was, hoewel ze naar verluidt weigerde een aanklacht in te dienen, suggereren bronnen dat het Brian in feite verboden was om mee te gaan met Haydens bezoeken aan Kaya.

Wladimir wilde naar verluidt niet dat Brian in de buurt van Kaya was en zette zijn voet op de grond met betrekking tot Haydens wensen. Betekent dat dat Hayden haar dochter minder ziet als ze bij Brian is?

Bronnen beweren dat Hayden Kaya niet vaak ziet

Hoewel het op dit moment pure speculatie is, suggereren meerdere bronnen dat Hayden haar dochter niet vaak gaat bezoeken. Weer andere bronnen zeggen dat Wladimir vaak met zijn dochter door Europa reist, en dat ze zich ook af en toe naar Florida wagen.

Aangezien Hayden de afgelopen jaren blijkbaar in zowel Californië als Tennessee heeft gewoond, is het logisch dat het trio graag reist om elkaar te zien. Maar een zeldzame bevestiging via de sociale media van Hayden zorgt er vaak voor dat mensen gaan praten en speculeren over de vraag of ze contact heeft met haar kleine meisje.

Wat het ook waard is, Wladimir plaatst ook geen foto's van de dochter van het stel op zijn sociale media.

Het is duidelijk dat een gebrek aan foto's op sociale media niet betekent dat Panettiere niet vaker opvoedt dan voorheen. Beide ouders kunnen zich tenslotte veel reizen veroorloven, en de meeste kinderen van beroemdheden zijn tegenwoordig ook globetrotters.

Dat alles om te zeggen dat Hayden haar dochter waarschijnlijk meer ziet dan mensen zouden verwachten, en ondanks haar relatieproblemen, lijkt het erop dat zij en Kaya's vader een sterk respect voor elkaar hebben en toegewijd zijn aan het opvoeden van hun dochter in de gezondste manier mogelijk.

Zelfs als dat betekent dat haar ouders op verschillende continenten wonen.

Aanbevolen: