Zijn de postpartumstrijd van Hayden Panettiere de reden dat ze haar dochter zelden ziet?

Inhoudsopgave:

Zijn de postpartumstrijd van Hayden Panettiere de reden dat ze haar dochter zelden ziet?
Zijn de postpartumstrijd van Hayden Panettiere de reden dat ze haar dochter zelden ziet?
Anonim

Toen Hayden Panettiere aankondigde dat zij en verloofde Wladimir Klitscho in 2014 een baby verwachtten, namen de producenten van de hitserie Nashville de zwangerschap van de actrice op in de verhaallijn.

Het temperamentvolle personage dat Hayden speelde, country-superster Juliette Barnes, had zich een weg omhoog geklauwd uit haar verleden in het caravanpark. Kijkers waren er vrij zeker van dat ze vuurwerk konden verwachten tijdens de nieuwe verhaallijn, en ze hadden geen ongelijk.

Scriptschrijvers hebben PPD opgenomen in de verhaallijn van Juliette Barnes

De uitbarstingen die fans van Juliette gewend waren tijdens de eerste seizoenen van Nashville groeiden mee met haar zwangerschap, en kijkers volgden haar tumultueuze reis met groeiende ontzetting.

Nadat de moeder op het scherm was bevallen, waren fans die hoopten op een ommekeer voor de vijandige countryster geschokt toen Juliette niets met haar pasgeboren baby te maken leek te willen hebben.

Seizoen 3 eindigde met Barnes die een sneeuwbol gooide naar echtgenoot Avery Barkley, die amper baby Cadence miste, die hij vasthield. En seizoen 4 begon met de countryster die aan het feesten was op de weg, zonder veel na te denken over de familie die ze had achtergelaten.

Er werd onthuld dat het personage worstelde met postpartumdepressie of PPD.

De boog heeft destijds zorgen geuit

De boog was destijds relatief controversieel, aangezien de echte actrice die Juliette Barnes uitbeeldde zwanger was.

Net als Juliette was Hayden snel weer aan het werk nadat ze haar baby had gekregen. De actrice werd door fans aangekondigd als een sterke vrouw voor het nemen van die stap. Op dat moment zei Hayden echter dat ze zich vreemd voelde tijdens het filmen van seizoen 4.

Hoewel de basis voor de postpartum-verhaallijn maanden eerder was gelegd, zou er een schokkende real-life wending komen. Toen Hayden onthulde dat ze zelf behandeling zocht voor PPD, was het een bittere pil voor fans om te slikken.

Barnes zocht geen hulp, maar Hayden wel

Het verschil tussen de acteur en haar persona op het scherm is dat terwijl Juliette Barnes weigerde hulp te zoeken, wat leidde tot een neerwaartse spiraal, Hayden dat deed.

Een jaar na de geboorte van haar dochter, Kaya, ondernam de actrice stappen om te beginnen met de behandeling van ernstige postpartumdepressie.

Hayden en haar personage Juliette behoren tot de vele nieuwe moeders die PPD ervaren. Een klinische diagnose van depressie, het is geen unieke ervaring. Huidige schattingen laten zien dat 1 op de 7 nieuwe moeders PPD zal ervaren in het eerste jaar na de bevalling.

Er zijn veel beroemdheden bij wie postpartumdepressie is vastgesteld, waaronder Chrissy Tiegen, Cardi B, Drew Barrymore en Adele.

Prinses Diana worstelde ook beroemd met PPD.

Hayden nam vrijaf van acteren

Toen Hayden aankondigde dat ze wat tijd vrij zou nemen om te genezen, was dat volkomen begrijpelijk. De actrice staat in de schijnwerpers sinds ze 5 jaar oud was, toen ze een hoofdrol won in de populaire soapserie One Life To Live.

Sinds 1994 speelde Panettiere in vele andere films en tv-shows, waaronder de hitseries Ally McBeal en Heroes en de films Racing Stripes en Ice Princess.

Ze was ook bezig als stemartiest en fans hoorden haar stem als de lieve Dot in de Pixar-film A Bug's Life.

Hayden en Wladimir splitsen in 2018

Een van de bijwerkingen van PPD zijn gevoelens van ontoereikendheid en niet in staat zijn om voor je baby te zorgen, maar het is niet duidelijk of Hayden dat heeft ervaren. Hayden heeft echter altijd de lof van Wladimir als vader gezongen.

Toen het paar in 2018 besloot hun relatie te beëindigen, kreeg de ex-bokser de voogdij over hun dochter, een beslissing die werd gesteund door Panettiere. Hij nam toen de beslissing om met Kara terug te keren naar Oekraïne.

Er zijn niet veel berichten met Kara

Zoals veel ouders van beroemdheden, hebben Hayden noch Wladimir de beslissing genomen om niet te veel foto's van hun dochter te plaatsen.

Een van de posts van de actrices in december 2020 toonde een afbeelding van een speciale taart ter gelegenheid van de 6e verjaardag van haar dochter, in plaats van een afbeelding van haar gezicht.

Dat heeft sommige fans ertoe gebracht te geloven dat de actrice niet veel contact heeft met haar dochter. Maar er zijn berichten die die mening tegenspreken en de speciale band van Hayden en Kaya laten zien.

Hayden heeft echter vaak gezegd dat ze dagelijks facetime met haar kind doorbrengt en reist om zoveel mogelijk bij haar te zijn. Dat is misschien veranderd tijdens het Russische offensief tegen Oekraïne.

Hayden heeft gesproken over haar Oekraïense dochter na de Russische invasie en onthulde dat Kara momenteel niet in het belegerde land is.

Fans maken zich zorgen over het effect van Haydens gewelddadige relatie

Intussen is Haydens leven in de VS gewoon doorgegaan. Fans maken zich zorgen over het effect dat de relatie tussen Panettiere en Brian Hickerson heeft op de Ice Princess-ster, en zijn bezorgd dat dit haar reis naar herstel kan beïnvloeden.

Hoewel er dingen zijn die Panettiere buiten de schijnwerpers wil houden, is haar relatie met de acteur beladen met drama. Het paar ging uiteindelijk uit elkaar nadat hij in mei vorig jaar gevangen zat en in een gevangenis in LA County zat, als gevolg van meerdere beschuldigingen van huiselijk geweld en mishandeling tijdens zijn relatie met de actrice.

Het paar is echter weer samen gezien, wat de fans woedend maakte.

Die stress, gecombineerd met de zorg die ze moet hebben voor de veiligheid van Kara en de vader van het kind, kan gevaarlijk zijn voor de ster.

Fans hopen zeker dat dat niet het geval zal zijn, en ze kijken ernaar uit om haar snel volledig te zien herstellen, zodat moeder en dochter meer tijd samen kunnen doorbrengen.

Aanbevolen: