Hayden Panettiere's relatie met haar dochter en ex, Wladimir Klitschko

Inhoudsopgave:

Hayden Panettiere's relatie met haar dochter en ex, Wladimir Klitschko
Hayden Panettiere's relatie met haar dochter en ex, Wladimir Klitschko
Anonim

Terwijl de politieke crisis in Oekraïne blijft escaleren, hebben veel mensen hun mening over de oorlog gewogen. Sommigen van degenen die zich uitspreken hebben niet echt een hond in de strijd, maar voor anderen komt het conflict heel dicht bij huis. Actrice en muzikant Hayden Panettiere is een van hen. De ster uit Nashville was beroemd betrokken bij de legendarische Oekraïense bokser Wladimir Klitschko, een relatie die hun nu 7-jarige dochter, Kaya Evdokia Klitschko, baarde. uit het oorlogsgebied, hoewel Klitschko zelf - nu burgemeester van hoofdstad Kiev - actief betrokken is bij daadwerkelijke gevechten op de grond in zijn thuisland. Hoewel Panettiere niet langer romantisch betrokken is bij de voormalige bokser, is ze ongetwijfeld aan het wroeten voor hem. We duiken in het verhaal van haar relatie met Klitschko en hun dochter Kaya.

8 Hoe Hayden Panettiere en Wladimir Klitschko elkaar ontmoetten

Hayden Panettiere was een van de sterren van het NBC-superheldendrama Heroes, dat in de jaren 2000 enorm populair was. Nadat ze een korte date had gehad met haar costar uit de show, Milo Ventimiglia, woonde ze de lancering bij van het boek Room 23 van haar vriendin Diana Jenkins in 2009. Het was hier dat zij en Wladimir Klitschko's paden elkaar voor het eerst kruisten, en ze begonnen kort daarna te daten.

7 Hayden Panettiere en Wladimir Klitschko gingen voor het eerst uit elkaar in 2011

Zoals de meeste relaties, was het eerste jaar van hun romance vol verliefdheid, toen ze samen in het openbaar verschenen. Hayden Panettiere maakte zelfs een paar cameo's op de eerste rang tijdens enkele van de gevechten van haar minnaar.

In mei 2011 waren er echter al problemen in het paradijs toen ze aankondigde dat ze uit elkaar waren gegaan. Ze noemden het feit dat ze vaker uit elkaar dan samen waren, en zeiden dat het "moeilijk was om een relatie tussen twee continenten te beheren."

6 Het koppel kwam begin 2013 weer bij elkaar

Toen ze in 2011 uit elkaar gingen, moesten zowel de zanger als de atleet met pijn in het hart uitleggen dat ze nog steeds veel genegenheid voor elkaar koesterden. Deze gevoelens werden ongeveer twee jaar later bevestigd, toen Panettiere in een interview met het tijdschrift Glamour bevestigde dat ze hun liefde opnieuw hadden aangewakkerd.

"Ik denk dat het vrij duidelijk is [dat we weer bij elkaar zijn]", zei ze. "Ik ga het niet ontkennen."

5 Hayden Panettiere en Wladimir Klitschko's verloving

Zoals de eerste keer het geval was, werd het vrij snel weer behoorlijk serieus tussen hen. Het interview met Glamour magazine vond plaats in april en zes maanden later had Klitschko al een ring om de vinger van zijn vriendin gedaan, om hun relatie effectief naar een hoger niveau te tillen.

Panettiere bevestigde het nieuws van hun verloving in een aflevering van Live With Kelly and Michael op ABC, nadat medepresentator Kelly Ripa een grote diamanten ring aan de hand van de actrice had gezien."Ben je verloofd?" vroeg ze haar gast, waarop Panettiere gewoon zei: "Ik ben."

4 Kaya Evdokia Klitschko werd geboren in december 2014

Hayden Panettiere en Wladimir Klitschko's eeuwige band werd bezegeld met de geboorte van hun dochter Kaya, op 10 december 2014. Destijds was de grootste taak van de actrice het personage Juliette Barnes te spelen in het muzikale tv-drama, Nashville.

Terwijl ze door het bezorgproces ging, miste Panettiere de opnames van een paar afleveringen van de show, hoewel ze kort daarna terugkeerde naar de set.

3 Hayden Panettiere leed aan postpartumdepressie na de geboorte van Kaya Klitschko

Hayden Panettiere is heel open geweest over de uitdagingen waarmee ze werd geconfronteerd bij het maken en onderhouden van haar gezin. Geen van deze is acuter dan haar worsteling met postpartumdepressie na de geboorte van Kaya.

Ze sprak hier openhartig over in een andere verschijning op Live With Kelly And Michael in 2015. "Ik kan me er heel goed in vinden. Het is iets dat veel vrouwen ervaren", zei ze. "[PPD] is echt pijnlijk, en het is echt eng, en vrouwen hebben veel steun nodig."

2 Hayden Panettiere en Wladimir Klitschko gingen weer uit elkaar in 2018

Terwijl de Hayden Panettiere streden voor haar mentale welzijn en Wladimir Klitschko bleef wereldreizen voor zijn bokscarrière, ontstonden er opnieuw scheuren in hun relatie. In augustus 2018 onthulde een bron dicht bij de familie van Panettiere dat het paar na amper negen jaar samen opnieuw uit elkaar was gegaan.

Deze specifieke splitsing kwam als een beetje een verrassing voor de fans, aangezien het stel een maand eerder met hun dochter op vakantie was in Griekenland.

1 Hayden Panettiere woont niet bij haar dochter, Kaya

Kort nadat hij gescheiden was van Wladimir Klitschko, begon Hayden Panettiere een relatie met makelaar Brian Hickerson. Ze zouden in 2020 uit elkaar gaan, na beschuldigingen van fysiek misbruik door Hickerson.

Om deze reden zou Wladimir Klitschko erg op zijn hoede zijn voor Kaya die tijd doorbrengt in de buurt van Hickerson. Als zodanig is hij grotendeels de belangrijkste verzorger van het kleine meisje gebleven. Dat gezegd hebbende, er zijn geen langdurige voogdijgevechten geweest tussen het beroemde paar, en Panettiere krijgt Kaya regelmatig te zien.

Aanbevolen: