Alles wat we weten over het leven van deze kindster na roem en zijn tragische dood

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het leven van deze kindster na roem en zijn tragische dood
Alles wat we weten over het leven van deze kindster na roem en zijn tragische dood
Anonim

Kinderacteur Matthew Mindler had voor zijn tragische overlijden al een behoorlijke carrière opgebouwd.

Bekend vanwege zijn rollen in My Idiot Brother en As The World Turns, het leven van de 19-jarige was zo veelbelovend en er was nog zoveel voor hem om te ontdekken en van te genieten. Helaas werd ontdekt dat deze getalenteerde acteur en stralende ster stilletjes vocht tegen innerlijke demonen, en zijn leven kwam tot een plotseling en verwoestend einde.

Deze situatie heeft de geestelijke gezondheid in de schijnwerpers gezet en heeft echt duidelijk gemaakt hoe een leven vol roem en fortuin een enorme en soms onhoudbare druk uitoefent op jonge sterren. Hier is het verhaal van Matthew Mindler, een getalenteerde jonge man die veel te vroeg zijn leven verloor…

10 Hij vervulde zijn droom om een ster te worden

TMZ meldt dat acteur worden altijd een droom was die Matthew Mindler had willen bereiken, en dat deed hij ook. Ondanks het feit dat zijn leven heel kort was, was Mindler zeker in staat om succes te vinden door zijn acteerwerk en had hij al significante resultaten gezien van de inspanningen die hij in zijn werk stak. Met een terugkerende rol in As The World Turns en een belangrijke rol in Our Idiot Brother verdiende Matthew Mindler veel geld en had hij al een nettowaarde van $ 2 miljoen verzameld.

9 Matthew Mindler's laatste rol was in 2016

Matthew Mindler's laatste rol was in de tv-film Chad: An American Boy uit 2016. Deze film draait om een jongen genaamd Chad, die worstelde om de lastige en uitdagende jaren van de adolescentie door te komen, maar merkte dat hij de rol van de man des huizes op zich moest nemen. Celeb Hook onthult dat Matthew Mindler de rol van Peter speelde in deze film, die slechts één ster kreeg.

8 Hij was gefocust op zijn opleiding

Hoewel hij succes boekte met zijn acteercarrière, waren rollen soms moeilijk te vinden en waren er talloze hiaten tussen banen. Matthew Mindler was enthousiast over zijn focus op zijn opleiding en het creëren van een geplande levensstijl met hogere leermogelijkheden. Hij was ingeschreven op de universiteit in Pennsylvania en had zijn moeder verteld dat hij van zijn eerste dagen genoot en zich echt begon te settelen, voordat het noodlot toesloeg.

7 Hij leed aan verlammende angst

Matthew Mindler's moeder is naar voren gekomen om aan te geven dat hij leed aan wat zij noemde als 'verlammende angst' op het moment van dit overlijden, maar ze gaf aan dat hij de dingen in die tijd veel beter leek te beheren in de aanloop naar zijn dood. Ze had hem meegenomen naar een reeks professionals en therapeuten om hem te helpen bij het creëren van coping-mechanismen voor zijn angst, en Matthew leek tekenen van duidelijke verbetering te vertonen.

6 Hij werd als vermist opgegeven op de universiteit

Op het moment dat hij vermist werd en de zoektocht naar Matthew Mindler begon, was hij ingeschreven aan de Millersville University in Pennsylvania en woonde hij in hun woningen. Mindler had regelmatig gecorrespondeerd met zijn moeder, die zorgvuldig zijn angstniveaus in de gaten hield, toen hij plotseling niet reageerde, en ambtenaren bevestigden dat hij ook werd vermist in zijn woning op de campus.

5 Matthew Mindler's dood werd als zelfmoord geregeerd

Helaas, drie dagen nadat hij als vermist was opgegeven in zijn kamer op de campus, werd de eerstejaarsstudent en kindster overleden aangetroffen in Manor Township, in de buurt van zijn school. Mindlers doodsoorzaak was niet meteen duidelijk, maar binnen enkele dagen zou het nieuws over zijn schokkende doodsoorzaak aan de wereld worden onthuld.

4 De schokkende doodsoorzaak

De lijkschouwer verklaarde dat de officiële doodsoorzaak van Matthew Mindler natriumnitraatvergiftiging was. Hij had gevaarlijke en onhoudbare hoeveelheden natriumnitraat ingenomen en was als gevolg daarvan onmiddellijk overleden. Natriumnitraat is een stof die vaak wordt gebruikt bij het conserveren van bepaalde soorten voedsel, voornamelijk in vlees, maar is zeer gevaarlijk wanneer het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd.

3 Zijn zelfmoord werd grondig onderzocht

Misschien waren de meest verwoestende feiten die over deze zaak aan het licht kwamen, de feiten die aan het licht kwamen nadat het rapport van de lijkschouwer was onthuld. Matthew Mindler's moeder begon diep in de laatste dagen van het leven van haar zoon te graven om te zien of ze beter kon begrijpen wat hem ertoe bracht zijn eigen leven te nemen. Ze ontdekte dat zijn zelfmoord goed was onderzocht.

Hij had veel tijd online besteed aan het leren over welk niveau van natriumnitraat tot zelfmoord zou leiden, en er waren veel internettabbladen gewijd aan verschillende manieren om zijn eigen leven te beëindigen. Mindler bestelde uiteindelijk een zak natriumnitraat bij Amazon, wat hem niet meer dan $ 15 kostte. De inhoud van die tas bevatte genoeg om vier volwassen mensen te doden.

2 Er waren geen waarschuwingssignalen

Er waren geen duidelijke waarschuwingssignalen dat Matthew Mindler zelfmoord overwoog, volgens de moeder van Mindler. Hij leek zich in ieder geval heel goed aan te passen aan school en was gelukkig geweest tijdens hun laatste paar gesprekken met elkaar. De veldslagen en demonen waarmee Mindler worstelde, bleken een zeer stille, interne strijd te zijn, en hij gaf geen teken dat er problemen in het verschiet lagen.

1 Een waarschuwing van een moeder voor elke ouder

Sinds de dood van haar zoon heeft Matthew Mindler's moeder het tot haar missie gemaakt om ervoor te zorgen dat hij niet voor niets stierf. Ze heeft zich uitgesproken over zijn doodsoorzaak en heeft alle ouders gewaarschuwd om te controleren wat hun kinderen online doen en ervoor te zorgen dat ze waakzaam zijn en iedereen aanmoedigen om geestelijke gezondheid serieus te nemen. Ze waarschuwt andere ouders voor de gevaren van online winkelen en voor het gemak en de betaalbaarheid waarmee haar zoon aan dit gevaarlijke mengsel van natriumnitraat kon komen.

Aanbevolen: