Hoe het leven van Brittany Murphy eruit zag voor haar tragische dood

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Brittany Murphy eruit zag voor haar tragische dood
Hoe het leven van Brittany Murphy eruit zag voor haar tragische dood
Anonim

Op 20 december 2009 kregen fans over de hele wereld het nieuws van de dood van Brittany Murphy te horen. De jonge, levendige actrice was pas 32 jaar oud. Het werd nog verontrustender toen het nieuws over haar doodsoorzaak de krantenkoppen begon te halen. De autopsie onthulde dat ze was overleden aan complicaties veroorzaakt door longontsteking, evenals een cocktail van voorgeschreven en vrij verkrijgbare medicijnen die ze had geconsumeerd. Er waren geen illegale drugs gevonden in haar systeem. De vragen rond haar mysterieuze dood begonnen zich op te stapelen en de details rond haar tragische laatste dagen begonnen naar boven te komen.

10 Brittany Murphy's huis was in complete wanorde

Als de meeste mensen denken aan hun favoriete beroemdheden, is een leven vol glitter en glamour het eerste dat in je opkomt. Helaas werden de laatste momenten van Brittany Murphy helemaal niet doorgebracht in de schoot van luxe. Murphy woonde in een uitgestrekt herenhuis van 10.000 vierkante meter, maar het stond vol met kleren en dozen en was in een staat van totale wanorde. Degenen die de scène bijwoonden, beschreven wat ze zagen als het huis van een verzamelaar.

9 Brittany Murphy's uiterlijk was alarmerend zwak

Nog verontrustender was het feit dat Murphy duidelijk al geruime tijd ziek was voordat ze stierf. Haar visagist, Trista Jordan, is naar voren gekomen om te onthullen dat terwijl ze met Brittany aan haar laatste film aan het werken was, ze geschokt was door hoe kwetsbaar ze was. "Haar ogen waren zo ingevallen en ze leek gewoon zo verdrietig", zegt Jordan.

8 Brittany Murphy kon amper op eigen benen staan

In een alarmerend rapport van Jordan werd ook onthuld dat Murphy zo zwak was dat ze niet eens alleen kon opstaan. Ze had zichtbaar moeite om zichzelf bij elkaar te houden. Jordan zegt: "Ze was zichzelf niet. Ze had zoveel pijn. Ze had Bambi-benen en kon niet opstaan."

7 Reeds bestaande gezondheidsproblemen van Brittany Murphy

Tijdens haar laatste dagen, toen Brittany Murphy worstelde met een longontsteking, probeerde ze ook al bestaande gezondheidsproblemen onder controle te krijgen. Murphy had last van een hartgeruis en was ernstig bloedarmoede. Er wordt gezegd dat ze geprobeerd heeft om die aandoeningen te beheersen naast het begin van haar longontstekingsymptomen.

6 Ze was omringd door vuil

Het was niet alleen het huis van Brittany Murphy dat een puinhoop was, haar eigenlijke bed werd beschreven als ongelooflijk vies. Volgens Bryn Curt, de auteur van "Brittany Murphy Files", was Brittany's bed alarmerend smerig. Hij zegt: "Ze was omringd door een berg kleding, make-up, parfums, een zuurstofapparaat en medische benodigdheden … Het was een kant-en-klare drogisterij. Het grote bed was bevlekt en de lakens waren verwrongen en doordrenkt van het zweet. aan elke kant van het bed waren nachtkastjes bedekt met … Halfdronken flessen water, flesjes met voorgeschreven medicijnen, sommige open en andere leeg, en gebruikte tissues.”

5 Brittany Murphy was behoorlijk ziek door longontsteking

Slechts enkele dagen voor haar dood begon de gezondheid van Brittany Murphy achteruit te gaan. Ze was niet alleen ziek, ze was ernstig ziek en kampte met ernstige longontstekingsverschijnselen. Ze vond het moeilijk om te ademen, wat leidde tot verschillende vragen over waarom haar man haar niet naar een dokter haastte voor professionele medische zorg. In februari 2010 heeft de L. A. County Lijkschouwer Asst. Chef Ed Winter bevestigde dat ze vandaag misschien nog in leven was, als ze naar een dokter was gegaan om haar longontsteking te behandelen.

4 Simon Monjack had de volledige controle over het leven van Brittany Murphy genomen

Simon Monjack en Brittany Murphy trouwden in 2007, ondanks zware waarschuwingen van Murphy's dierbaren. Zijn criminele verleden was voor hen zorgwekkend, maar Bretagne was toegewijd aan het doorzetten van haar huwelijk.

Kort voor haar dood werd gemeld dat Monjack Murphy had geïsoleerd van haar vrienden, haar telefoonlijnen had verbroken en de volledige controle had over alle aspecten van haar leven. Op het moment van haar dood trad hij op als haar manager, agent en soms zelfs als haar visagist.

3 Bretagne Murphy's carrière viel uit elkaar

Brittany Murphy's carrière liep uit de hand vlak voor haar dood. Ze werd geschrapt uit het vervolg op de kinderfilm Happy Feet en haar personage werd ook geknipt uit de film The Expendables van Jason Statham. Ze werd ook geschrapt uit Disney's Tinker Bell-film uit 2008. Er klopte iets niet helemaal met Murphy, en de filmwereld kon haar niet meer aan.

2 Ze kreeg zware medicijnen

Brittany Murphy erkende duidelijk dat er iets mis was met haar afnemende gezondheid. Voor haar dood gebruikte ze een valse naam om met een arts te praten en kon ze aan farmaceutische producten komen. Haar autopsie onthulde ook een cocktail van medicijnen die ze nam om haar symptomen te behandelen. Murphy slikte "antidepressiva, antibiotica, migrainepillen, hoestmedicijnen en bètablokkers" vlak voordat ze stierf.

1 Brittany Murphy had het gevoel dat ze ging sterven

Tragisch genoeg was Brittany Murphy zich ervan bewust dat haar gezondheid niet zou herstellen, met rapporten die aangaven dat ze haar aanstaande dood aan haar eigen moeder had aangekondigd. De dag dat ze stierf, had Murphy zich naar verluidt zo ziek en zo gevoeld zwak dat ze zich tot haar moeder wendde en zei: "Ik ga dood. Ik ga dood. Mama, ik hou van je." Er wordt beweerd dat haar moeder thee is gaan zetten, maar dat er op dat moment geen oproep tot medisch ingrijpen was.

Aanbevolen: