‘90 Day Fiance’: de grootste momenten van Jenny en Sumit in 2021

Inhoudsopgave:

‘90 Day Fiance’: de grootste momenten van Jenny en Sumit in 2021
‘90 Day Fiance’: de grootste momenten van Jenny en Sumit in 2021
Anonim

Jenny Slatten en Sumit Singh zijn een van de meest populaire koppels geworden in de 90 Day Fiancé-franchise (misschien hebben ze binnenkort zelfs hun eigen show). Fans ontmoetten ze voor het eerst in het eerste seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way en sindsdien zijn ze in elk seizoen van de spin-offshow te zien geweest. Het stel speelde de afgelopen maanden in het derde seizoen van de show en we hebben alles te zien gekregen wat ze dit jaar hebben gedaan.

Jenny en Sumit hebben dit jaar een aantal van de grootste momenten in hun relatie gehad. Ze hebben samen COVID gehad, Jenny moest bijna terug naar Amerika en nu wonen ze bij Sumits ouders. Het is zeker een bewogen jaar voor hen geweest. Ze hebben problemen gehad met Sumit's ouders sinds ze voor het eerst in de franchise verschenen, maar het lijkt erop dat ze (hopelijk) binnenkort een keerpunt zullen hebben. Hier zijn alle grootste momenten van Jenny en Sumit dit jaar.

6 Ze gingen naar een astroloog

Hoewel Jenny niet echt in astrologie gelooft, nam Sumit haar toch mee naar een astroloog voor haar verjaardag. Hij wilde haar hoop geven voor hun toekomst. Het ging echter niet precies zoals hij had gehoopt en de astroloog zei dat ze niet overhaast moesten trouwen. Tijdens een aflevering van 90 Day Fiancé: The Other Way zei Jenny: "Wat die astroloog ook zegt, het kan me niet schelen. Sumit moet met me trouwen. Ik bedoel, het is triest, ik wou dat de man van wie ik hou gewoon kon maken een beslissing, en stop met luisteren naar iemand anders - of het nu je moeder is, je ouders, wie dan ook - en ga je gang en doe wat je wilt doen, dit is wat je zegt dat je wilt, laten we het dan doen. Houd me hier, laten we bij elkaar blijven, en laten we gelukkig zijn, dit is wat we allebei willen."

5 Ze hadden een enorm gevecht (maar werden meteen verzonnen)

Nadat Sumit en Jenny de astroloog hadden ontmoet, hadden ze nog een gesprek over het huwelijk en hoe ze bij elkaar kunnen blijven als ze niet trouwen. Maar het gesprek ging snel bergafwaarts en het paar kreeg een enorme ruzie. Tijdens een andere aflevering van 90 Day Fiancé: The Other Way, begon Jenny te schreeuwen en zei: Ik blijf niet elke verdomde zes maanden terugkomen en vertrekken. Ik blijf het niet doen. Je gaat het niet blijven vertellen me, je gaat met me trouwen… ik heb veel meegemaakt en ik heb veel moeten verdragen. En ik kwam op het punt waar, je weet hoe het is, ik het niet meer aankan.' Jenny gooide zelfs een stoel omdat ze zo overstuur was. Het paar maakte het uiteindelijk goed en het gevecht leek Sumit te doen beseffen dat hij harder moest proberen om Jenny in zijn leven te houden.

4 Ze ontmoetten een immigratieadvocaat

Na hun grote ruzie besloten Jenny en Sumit een immigratieadvocaat te raadplegen, zodat ze konden uitzoeken hoe ze bij elkaar konden blijven totdat ze konden trouwen.“Het koppel overlegde met een immigratieadvocaat, die hun opties uitlegde. Omdat Jenny een toeristenvisum voor 10 jaar heeft, kan ze maximaal zes maanden in het land blijven, vertrekken maar dan nog eens zes maanden terugkeren. Het paar zou samen kunnen reizen naar een naburig land met open grenzen voor Indiase en Amerikaanse reizigers, daar voor een langere vakantie blijven en dan India weer binnenkomen om Jenny's zes maanden durende verblijf in India te hervatten. Een andere optie zou zijn dat Jenny als Hare Krishna-toegewijde een zendingsvisum aanvraagt, maar het zou enkele jaren duren voordat ze de status van toegewijde in de religieuze beweging zou bereiken', aldus In Touch Weekly. De beste optie is dat ze trouwen, maar Jenny overweegt een toegewijde van Hare Krishna te worden, zodat ze in India kan blijven totdat dat gebeurt.

3 Jenny heeft geleerd dat haar leeftijd niet de enige reden is waarom Sumits moeder het moeilijk heeft om haar te accepteren

Sumits ouders hebben al jaren een probleem met Jenny. Het leeftijdsverschil tussen Sumit en Jenny is natuurlijk altijd een probleem voor hen geweest, maar Sumit heeft dit jaar net toegegeven dat er misschien een andere reden is waarom zijn moeder het moeilijk heeft om hun relatie te accepteren. “Sumit zei dat hij een zus had die ongeveer anderhalf jaar jonger was dan hij, maar ze stierf op 8 maanden oud als gevolg van geelzucht. Sindsdien had Sahna het gevoel dat ze een dochter zou kunnen krijgen als haar zonen zouden trouwen. Sahna had een goede band met Sumits ex-vrouw, omdat ze regelmatig met elkaar praatten en tijd met elkaar doorbrachten. Toen Sumit scheidde van zijn ex, was het opnieuw een verlies voor Sahna , aldus In Touch Weekly. Ze zag de ex-vrouw van Sumit als haar dochter, dus het is heel moeilijk voor haar om Jenny nu als haar dochter te zien.

2 Ze gingen naar een gezinsadviseur bij Sumits familie

Toen Sumit Jenny vertelde wat zijn moeder had meegemaakt, besloten ze naar een gezinstherapeut te gaan. Het was niet gemakkelijk, maar Sumits ouders stemden er uiteindelijk mee in om Jenny een kans te geven en te proberen haar te accepteren als hun toekomstige schoondochter. Maar de enige manier waarop ze denken dat ze dat kunnen doen, is door bij Sumit en Jenny te wonen om te zien hoe hun relatie werkelijk is en om Jenny te leren hoe ze een echte Indiase schoondochter kan zijn.

1 Sumits ouders trekken bij hem in en Jenny

Toen ze bij de therapiesessie waren, leek het alsof Sumits ouders er positief over waren om bij hem en Jenny in te trekken. In een interview met Desert Sun zei Sumit: De allereerste keer dat mijn ouders de relatie leerden kennen, was toen ik getrouwd was. Mijn moeder probeert misschien onze relatie te begrijpen, daarom is ze van plan om bij ons in te trekken… Ik weet niet of ik veel kan zeggen, maar mijn moeder zal bij ons komen logeren, en we hopen alleen dat het een positieve plek. Het is iets (mijn ouders) komen tot de positieve mentaliteit van.” Sumit lijkt nog steeds hoopvol over de situatie, maar de dag dat zijn ouders bij hem introkken en Jenny leek helemaal niet positief. Sumits moeder beledigde Jenny in haar moedertaal, zodat ze haar niet zou begrijpen en aan het eind van de dag nog steeds van streek was over de relatie tussen haar en Sumit. Het lijkt er echter niet op dat Jenny en Sumit het opgeven. We zullen moeten zien of hun liefde de obstakels kan overwinnen waarmee ze worden geconfronteerd en of Sumits ouders ze ooit zullen accepteren.

Aanbevolen: