90 dagen verloofde: Jenny en Sumit betalen letterlijk de kosten voor hun liefde

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde: Jenny en Sumit betalen letterlijk de kosten voor hun liefde
90 dagen verloofde: Jenny en Sumit betalen letterlijk de kosten voor hun liefde
Anonim

Verhuizen door het land voor onze geliefde is een van de engste levenskeuzes die iemand kan maken. De sterren van 90 Day Fiancé: The Other Way zijn zeker bereid om alles op tafel te zetten voor hun geliefden, vooral Jenny Slatten. De 61-jarige gaf Sumit net een tweede kans, maar haar vertrouwen in hem is niet het enige dat ze deze keer op het spel zet.

Liefde kan blind zijn, maar kan je ook berooid achterlaten

Afbeelding
Afbeelding

Californië Jenny Slatten gelooft dat mensen gekke dingen doen als ze verliefd zijn. Misschien is dat oké om te zeggen in de films, maar in werkelijkheid hebben die "gekke dingen" een prijs. In het geval van Jenny kostte het bijna haar hele spaargeld. Liefde is geweldig, maar het beta alt de rekeningen niet.

De 61-jarige grootmoeder leerde dat op de harde manier nadat ze in seizoen 1 van 90 Day Fiancé: The Other Way probeerde naar India te verhuizen. Sumit was uit het huis van zijn ouders verhuisd om bij Jenny te gaan wonen in een nieuw appartement dat hij voor hen had gekocht. De inwoner van Californië wist niet dat haar 32-jarige vriend op dat moment werkloos was. Volgens bronnen heeft Sumit zijn baan opgezegd om "meer tijd met Jenny door te brengen".

De kers op de taart kwam toen Jenny en Sumit er via een immigratieadvocaat achter kwamen dat ze een huwelijksaanzoek moesten doen door een brief naar de ambtenaar van de burgerlijke stand te sturen. Zij zouden dan de melding naar het ouderlijk huis van Sumit sturen. Kortom, Jenny zou legaal moeten vechten voor haar huwelijk met Sumit, wat te duur bleek. Haar spaargeld van $ 6.000 zou zeker niet de bruiloftskosten dekken. Het is duidelijk dat het paar niet over alles had nagedacht.

Hun nieuwe financiële plan

Afbeelding
Afbeelding

Sumit's leugens waren duidelijk niet de enige factor die bijdroeg aan de korte breuk van het paar. Hun financiële strijd vreet ook aan hun relatie. Of dat dachten we allemaal. In seizoen twee van 90 Day Fiance: The Other Way gaat Jenny voor de tweede keer terug naar India om voor altijd met Sumit door te brengen.

Haar nieuwe financiële plan is sterk afhankelijk van de besteding van haar sociale zekerheidscontrole. Met slechts $ 625,00 per maand lijkt wonen in India niet praktisch. Bovendien, als ze eerder met pensioen gaat, loopt ze het risico minder geld te verzilveren. "Het is een soort laatste redmiddel, maar het is mijn enige optie." Nog zenuwslopender is dat Sumit nog steeds geen baan heeft. Ik weet niet zeker hoe dat uiteindelijk uitpakt voor het paar.

Aanbevolen: