90 Day Fiancé: 10 beste momenten uit seizoen 7

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé: 10 beste momenten uit seizoen 7
90 Day Fiancé: 10 beste momenten uit seizoen 7
Anonim

TLC's hitshow 90 Day Fiancé vermaakt zijn kijkers sinds 2014. De show is zo'n groot succes dat er door de jaren heen verschillende spin-offs zijn ontstaan. Critici hebben de 90 Day Fiancé-producenten beschuldigd van het in scène zetten van scènes en zijn zelfs zo ver gegaan te beweren dat sommige van de afgebeelde koppels nep zijn. Hoe dan ook, de show is een schuldig genoegen waar velen van genieten.

Hoewel sommige momenten op 90 Day Fiancé duidelijk overdreven zijn, zijn andere gewoon te echt om te worden vervalst. Rekening houdend met het feit dat de koppels in de show hun leven voor een bepaalde tijd voor de camera moesten leven, lijdt het geen twijfel dat delen van de show 100% echt zijn. Het drama is echter altijd goed voor de kijkcijfers, dus het is redelijk om te concluderen dat ze sommige scènes hebben nagebootst.

10 Michael's ex-vrouw die zijn huwelijk met Juliana regelt

Michael- Juliana bruiloft 90 dagen verloofde
Michael- Juliana bruiloft 90 dagen verloofde

Toen Michael Juliana ontmoette, was hij een gescheiden vader van twee kinderen. 90 Day Fiancé-kijkers waren nieuwsgierig naar de dynamiek tussen Juliana en Michaels eerste vrouw Sarah. Wat kijkers niet verwachtten te zien, was dat Sarah de nieuwe dame van Michael onder haar hoede nam.

De relatie van de twee vrouwen groeide uit tot iets moois, Sarah leidde zelfs de bruiloft van Michael en Juliana. Wat sommige kijkers nogal onhandig vonden. Nou, wat ex-vrouwen betreft, is Sarah de coolste van allemaal, ze heeft bewezen dat exen burgerlijk en dramavrij kunnen zijn.

9 Mursel keert terug naar Anna na een korte scheiding

Anna en Mursel - 90 dagen verloofde
Anna en Mursel - 90 dagen verloofde

Anna en Mursel hebben hun verloving even afgezegd omdat Mursel zijn familie niet had geïnformeerd over Anna's kinderen. Toen hij ze eindelijk over de kinderen vertelde, accepteerden ze de moeder van drie en haar kroost niet. De Turkse autochtoon moest terug naar zijn land en brak daarbij Anna's hart.

Mursels familie heeft eindelijk Anna en haar schattige kinderen geaccepteerd. En met nog 6 uur op zijn visum reisde hij terug naar de VS. Het was een tranentrekkende reünie.

8 Tania en Syngin's bruiloft

tania en syngin discussie
tania en syngin discussie

Ondanks de onthulling van Tania dat Syngin niet haar soulmate was, stapte het paar toch in het huwelijksbootje. Tania besloot de traditie te doorbreken en droeg een zwarte jurk voor haar grote dag. Het paar besloot ook af te zien van trouwringen en koos ervoor om in plaats daarvan bijpassende tatoeages te nemen.

Ze waren het het hele seizoen niet over veel eens. Zoals Tania die een gezin wilde stichten terwijl een aarzelende Syngin wilde wachten. Ze werkten zich een weg door hun verschillen, althans tijdens hun huwelijk. Het was een mooi moment, hun chemie was voelbaar en ze leken verliefder dan ooit.

7 Mike's aankomst in Oekraïne

Mike en Natalie - 90 dagen verloofde seizoen 7
Mike en Natalie - 90 dagen verloofde seizoen 7

Toen 90 Day Fiancé-kijkers voor het eerst kennismaakten met Mike en Natalie, waren de meesten van hen aangetrokken tot het duo. Toen Natalie's visum om naar de VS te reizen werd uitgesteld, reisde Mike naar Oekraïne om in plaats daarvan bij haar te zijn.

Natalie ontmoette Mike op het vliegveld en de tortelduifjes staarden elkaar liefdevol aan. Ze leken op dat moment smoorverliefd, het was prachtig om te zien. Dat was waarschijnlijk het moment waarop ze een geliefd koppel bij fans werden… totdat het drama begon.

6 Michael en Angela's Airport Reunion

Michael en Angela 90 dagen verloofde
Michael en Angela 90 dagen verloofde

Angela en Michael waren misschien geen favoriet bij de fans toen kijkers hen voor het eerst ontmoetten, maar uiteindelijk groeiden ze op de meeste mensen. Toegegeven, ze zijn een onwaarschijnlijk paar en veel mensen zijn nog steeds sceptisch over hen. Michael is ervan beschuldigd met Angela getrouwd te zijn, alleen om een groene kaart te krijgen, maar ze lijken allebei om elkaar te geven.

Toen Michael Angela ontmoette op het vliegveld, bracht hij haar een taart. Hun gezichten lichtten op toen ze elkaar zagen, en het was genoeg om elke criticus van gedachten te doen veranderen.

5 Anny Trouwjurk Winkelen met Robert's zus

seizoen 7 90 dagen verloofde robert en anny
seizoen 7 90 dagen verloofde robert en anny

Anny verliet haar familie en vrienden in de Dominicaanse Republiek om een leven te beginnen met Robert in de VS. Ondanks de band met Roberts zoon Bryson, stonden Anny en Robert voor veel uitdagingen. Van hun woonsituatie tot hun financiën, ze hadden veel obstakels om door te komen.

Het stel was vastbesloten om bij elkaar te blijven, en dat deden ze ook. Misschien was een van de moeilijkste momenten van hun relatie Anny's bruidsjurk shoppen. Ze had graag gezien dat haar moeder erbij was. Ondanks dat het een emotioneel moment was, kwam Roberts zus naar voren en bood Anny de steun die ze nodig had.

4 CeCe en Max gaan helemaal los voor hun eerste ontmoeting met Juliana

Juliana en Michael 90 dagen verloofde seizoen 7
Juliana en Michael 90 dagen verloofde seizoen 7

Juliana en Michael hebben het niet gemakkelijk gehad, critici hebben hem ervan beschuldigd misbruik te maken van de beïnvloedbare jonge vrouw. Aan de andere kant werd Juliana ervan beschuldigd met Michael te trouwen voor zijn geld.

Het paar lijkt echter oprecht om elkaar te geven. Michaels kinderen zijn dol op Juliana en hebben veel energie gestoken in het leren kennen van haar cultuur. Toen CeCe en Max de nieuwe dame van hun vader voor het eerst ontmoetten, verwelkomden ze haar met een voedselpakket dat ze zelf hadden klaargemaakt. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel moeite ze erin hadden gestoken.

3 Jasmin kiest ervoor om zich te concentreren op haar 'innerlijke rust' boven haar werk

Jasmin en Blake-90 Day Fiance seizoen 7
Jasmin en Blake-90 Day Fiance seizoen 7

Toen de families van Jasmin en Blake elkaar ontmoetten voor de lunch, vroeg Blake's moeder Jasmin wat haar plan was met betrekking tot werk en school. Jasmin reageerde met: "Ik hou er niet van om zo te werken. Ik kan af en toe sociale media gebruiken, maar ik wil geen 9 tot 5 baan. Ik wil me gewoon concentreren op mijn innerlijke rust."

De blik op het gezicht van Blake's moeder was onbetaalbaar en Blake leek gestrest door Jasmins antwoord. Jasmin zei dat ze niet werkgericht was en dat ze het prettig vond dat Blake de kostwinner was. Het zorgde zeker voor een goede kijkervaring.

2 Sasha onthult per ongeluk dat hij met Emily begon te praten terwijl hij nog getrouwd was

Sasha en Emily-90 dagen verloofde seizoen 7
Sasha en Emily-90 dagen verloofde seizoen 7

Terwijl hij zich voorbereidde op een ontmoeting met Masha, Sasha's tweede vrouw, beweerde de ster van 90 dagen verloofde dat hij, terwijl hij getrouwd was met Masha, een nieuwe baan in de fitness was begonnen. Hij werd gespierder en daar hield ze niet van. Volgens hem leidde dat ertoe dat hij op zoek ging naar iemand die zijn nieuwe lichaamsbouw zou waarderen.

Dat was toen hij en Emily elkaar ontmoetten, maar later onthulde hij dat hij haar kende voordat de problemen in zijn huwelijk begonnen. Emily reageerde hierop door te verduidelijken dat ze op dat moment alleen als vrienden aan het praten waren. Hmmm…

1 Elke scène met Mike en Natalie's moeder erin

Mike en Natalie - 90 dagen verloofde seizoen 7
Mike en Natalie - 90 dagen verloofde seizoen 7

90 Day Fiancé-kijkers hoopten dat Mike en Natalie het vanaf het begin zouden halen. Hoewel, sommige mensen veranderden van gedachten nadat ze het duo samen hadden gezien. Er waren te veel problemen tussen hen die moesten worden opgelost. Volgens Screenrant zijn Mike en Natalie nu getrouwd.

Waar sommige kijkers echter geen genoeg van konden krijgen, was de relatie tussen Mike en Natalie's moeder. De manier waarop ze met elkaar omgingen was schattig. Hun interacties waren waarschijnlijk het beste deel van Natalie en Mike's tijd samen op de show.

Aanbevolen: