Selena Gomez heeft net deze modestijl uit de jaren 2000 teruggebracht

Inhoudsopgave:

Selena Gomez heeft net deze modestijl uit de jaren 2000 teruggebracht
Selena Gomez heeft net deze modestijl uit de jaren 2000 teruggebracht
Anonim

Zangeracteur Selena Gomez bracht de iconische dress-over-pants-trend uit de jaren 2000 terug en haar fans worden gek. De ster van The Only Murders in the Building werd gefotografeerd toen ze afscheid nam van haar vrienden na een avondje stappen in de Sunset Tower in Los Angeles.

De 29-jarige zangeres droeg voor haar diner een lange, lichtblauwe gebreide jurk met een lichtblauwe spijkerbroek, die ze combineerde met zwarte hakken en een elegante leren tas. Gomez werd gefotografeerd terwijl ze twee van haar vrienden omhelsde voordat ze naar hun auto gingen.

In de foto's die door Just Jared zijn geüpload, merkten fans dat Selena de trend van jurk-over-broeken uit de vroege jaren 2000 droeg en vroegen ze zich af of de starlet er in de toekomst mee zou blijven pronken! De beweging veroverde destijds de streetstyle-mode en iedereen, van Miley Cyrus tot Brie Larson en zelfs WandaVision-acteur Elizabeth Olsen, heeft het gedragen!

Selena Gomez rockt elke outfit

Ondanks zijn immense populariteit, wordt de trend van jurk-over-broeken beschouwd als een van de slechtste mode-statements ooit, maar de Ice Cream-zanger heeft lof gekregen voor het stylen van een gebreide jurk over jeans, en fans hebben gezegd dat Gomez kan elke look rocken!

"De mode voor jurken en jeans uit 2000 maakt een comeback!!" een fan schreef in de reacties.

"Ze rockt elke outfit!" gutste een ander.

"FASHION GIRL", schreef een derde.

Gomez domineerde onlangs het gesprek op sociale media met haar onberispelijke gevoel voor mode in Hulu's Only Murders in the Building, waar haar personage, Mabel Mora, tijdloze winteroutfits aantrok. De ster verdiende ook erkenning voor haar acteervaardigheden en viel op in een serie met komische legendes Martin Short en Steve Martin.

Selena zal later dit jaar beginnen met het filmen van het tweede seizoen van de show. Vorige maand ging het gerucht dat ze een relatie had met MCU-ster Chris Evans.

Het paar zou op dezelfde dag een restaurant en een opnamestudio hebben verlaten, maar er lijkt weinig waarheid in het gerucht te zitten. Gefotoshopte foto's van de acteurs werden gelekt naar sociale media, en Chris begon de zanger al snel te volgen op Instagram, wat bijdroeg aan de geruchten!

Selena volgde hem ook terug, maar er is nog geen nieuws over de koppels van de sterren.

Aanbevolen: