Dakota Johnson geeft toe dat hij elke regel kent van deze iconische Romcom uit de jaren 2000

Inhoudsopgave:

Dakota Johnson geeft toe dat hij elke regel kent van deze iconische Romcom uit de jaren 2000
Dakota Johnson geeft toe dat hij elke regel kent van deze iconische Romcom uit de jaren 2000
Anonim

Dakota Johnson heeft onthuld welke films haar na aan het hart liggen, zodat ze alle regels kent.

De actrice, vooral bekend van haar rol in de '50 Shades'-trilogie naast Jamie Dornan, promoot 'The Lost Daughter', het met sterren bezaaide regiedebuut van Maggie Gyllenhaal, nu beschikbaar op Netflix.

In een video met het streamingplatform onthulde Johnson dat ze alle regels van "veel" films kent, maar er kwamen er meteen drie bij me op. Naast de cultfilms 'Mary Poppins' en 'Home Alone' is Johnson een grote fan van een klassieke romantische komedie uit de vroege jaren 2000.

Dakota Johnson houdt van deze romcom met Kate Hudson en Matthew McConaughey

In de clip beantwoordt de actrice een reeks vragen over haar smaak in film, inclusief welke films ze zo goed kent dat ze ze ter plekke kan citeren.

Nadat ze toegaf een fan te zijn van 'Mary Poppins' en 'Home Alone', voegt Johnson eraan toe dat ze 'raar' de hele regel kent van 'How To Lose A Guy In Ten Days'.

De film, uitgebracht in 2003, schittert met het gouden duo Kate Hudson en Matthew McConaughey als Andie Anderson en Benjamin "Ben" Barry. De hoofdrolspelers gaan een weddenschap aan met hun collega's: terwijl Andie binnen tien dagen een man moet vinden om te dumpen, belooft Ben dat hij binnen dezelfde tijd een vrouw voor hem zal laten vallen. Onbewust van de weddenschap van de ander, beginnen de twee met daten, en natuurlijk ontstaan er complicaties.

"Dat is een geweldige film", zei Johnson over de romcom.

Ze onthulde ook dat ze een gecompliceerde relatie had met het meesterwerk van Stanley Kubrick, 'The Shining'.

"Toen ik het zag, was ik klein en ik voelde me zo gestoord en bang", zei de actrice.

"Maar nu vind ik het een meesterwerk", vervolgde ze.

"Ik denk, weet je, als je naar films kijkt, leer je naar bepaalde dingen te kijken. En het is gewoon mooi, die film."

Johnson speelt Nina in Maggie Gyllenhaals 'The Lost Daughter'

In 'The Lost Daughter' speelt Johnson een jonge moeder genaamd Nina die een bedwelmende, gecompliceerde band ontwikkelt met hoofdpersoon Leda Caruso, gespeeld door 'The Crown'-ster Olivia Colman.

Geschreven en geregisseerd door Gyllenhaal, is de film een bewerking van de gelijknamige roman van de Italiaanse schrijfster Elena Ferrante. In de film spelen ook Jessie Buckley, Paul Mescal, Peter Skarsgård en Ed Harris.

'The Lost Daughter' is beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: