Alles wat we weten over de verloving van Jacqueline Toboni en Kassandra Clementi

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de verloving van Jacqueline Toboni en Kassandra Clementi
Alles wat we weten over de verloving van Jacqueline Toboni en Kassandra Clementi
Anonim

Als je Jacqueline Toboni en Kassandra Clementi op Instagram volgt, was je waarschijnlijk niet verrast om het blijde nieuws te horen dat ze eind augustus van dit jaar met hun volgers deelden: Jacqueline vroeg Kassandra ten huwelijk… en ze zei ja ! De Instagram-accounts van beide vrouwen documenteren hun relatie, met foto's van de twee die zich samen verkleden voor chique gala-evenementen, op vakantie zijn in prachtige locaties en thuis chillen en samen plezier hebben. Het lijkt allemaal redelijk perfect; je zou het bijna haten als je geen fan was! Jacqueline Toboni stormde het toneel op en speelde de sympathiek disfunctionele Finley in The L Word: Generation Q van Showtime, terwijl Kassandra Clementi voor het eerst onze aandacht trok toen ze speelde als Crystal in UnREAL van Lifetime.

Ze zijn allebei jong, prachtig en getalenteerd, met een coole stijl en vrolijke, vrolijke persoonlijkheden. Is het een wonder dat ze bij elkaar kwamen, verliefd werden en nu (vermoedelijk) een droomhuwelijk aan het plannen zijn? Noem ons hopeloze romantici, maar we hebben een goed gevoel bij deze twee! Hoewel we ernaar uitkijken om binnenkort over een trouwdatum te horen en onze vingers kruisen dat deze relatie er een is die lang zal duren, is hier alles wat we weten over de verloving van Jacqueline Toboni en Kassandra Clementi.

7 Het was een voorstel aan de oceaan

Jaloers al? Ik kan niet zeggen dat we het je kwalijk nemen! De posts die het powerkoppel deelde, tonen een prachtig aanzoek aan de oceaan, waarbij de twee glimlachen voor de camera terwijl Cassandra haar ring laat zien. Jacqueline Toboni gutste over haar nieuwe verloofde in het bijschrift en schreef: "@kassandraclementi Ik voel me zo ongelooflijk gelukkig dat ik zo'n gekke, slimme, grappige, vriendelijke ziel in jou heb gevonden. Bedankt dat je me elke dag aan het lachen maakt. Ik kan niet wachten om dit voor altijd te doen. Ik hou van je x"

6 Ze deelden het grote nieuws op Instagram

Hoewel veel stellen, vooral beroemdheden, ervoor kiezen om even te wachten voordat ze hun gelukkige geheim prijsgeven, wilden Jacqueline Toboni en Kassandra Clementi hun grote nieuws meteen delen. Ze postten kort na het grote evenement op Instagram en fans waren er niet boos om! De liefde, steun en opwinding voor het dromerige paar begon binnen te stromen en het duurde niet lang voordat fans een trouwdatum eisten. Wanneer het ook is, je weet dat de bruiloft het feest van het jaar wordt! Als je op de een of andere manier een uitnodiging voor jezelf scoort, geef ons dan de aansluiting, huh?

5 Jacqueline Toboni was super nerveus

Jacqueline Toboni lijkt iemand die moeilijk te begrijpen is, maar als je een huwelijksaanzoek doet aan de liefde van je leven, gaat alles waarschijnlijk een beetje uit het raam. Ze maakte grapjes over zichzelf omdat ze nerveus was voordat ze Cassandra Clementi een aanzoek deed. In haar bijschrift op de Instagram-post waarin ze het nieuws van hun verloving deelde, schreef ze: "Deze eerste foto is vlak voordat ik haar ten huwelijk vroeg. De laatste was toen we merkten dat ik zo nerveus was dat ik uitbrak in netelroos…" Blijkbaar geeft haar verloofde haar nog steeds vlinders!

4 Ze vierden hun verloving met vrienden

Een paar weken na het voorstel vierden Jacqueline Toboni en Kassandra Clementi hun grote nieuws met een groep vrienden op wat leek op een best leuk feest! Op een dromerig ogende boot lachten en knuffelden de twee voor een prachtige zonsondergang, en hun vrienden leken dolblij om hen te vieren.

3 Ze wonen al een tijdje samen

Het is niet bekend wanneer deze twee hun relatie begonnen, maar ze plaatsten al in 2019 samen foto's op Instagram. Iets meer dan een jaar geleden, te oordelen naar de datums op hun berichten, verhuisden ze naar een huis in Los Angeles samen. Jacqueline Toboni komt uit het relatief nabije San Francisco, terwijl Kassandra Clementi ver weg is van haar familie, ze is geboren en getogen in Adelaide, Australië. Met bloeiende carrières en een gelukkig huis, hadden we kunnen raden dat er ook een voorstel onderweg was!

2 Ze delen al een hond

Een Instagram-bericht van Kassandra Clementi toonde een openhartige video van Jacqueline Toboni met de hond van het stel, Finn, die op haar schoot zat en een tennisbal in zijn mond hield. "Finn, we zijn verloofd", zei ze in een andere post tegen de hond. "Je weet niet eens wat dat betekent, maar het is spannend." Het paar is duidelijk dol op hun hond en hij is een frequente aanwezigheid op beide Instagram-pagina's. We kruisen gewoon onze vingers, we zullen Finn helemaal verkleed zien op hun trouwdag!

1 Cassandra Clementi heeft enkele beroemde exen

Dit zal niet de eerste relatie van Cassandra Clementi zijn met iemand met een beetje de status van beroemdheid. De Australische actrice had eerder een relatie met dierenarts Dr. Chris Brown van Bondi Vet en The Open Road met Doctor Chris roem. Het gerucht gaat dat ze eerder een relatie had met een mede-Australische acteur, Andrew Morley, die ze ontmoette tijdens het werken aan Home and Away, een Australische soap.

Aanbevolen: