Deze video van Oprah en Lizzo die meezingen met Adele is alles

Inhoudsopgave:

Deze video van Oprah en Lizzo die meezingen met Adele is alles
Deze video van Oprah en Lizzo die meezingen met Adele is alles
Anonim

Adele's twee uur durende special met Oprah Winfrey is uitgezonden in de VS.

De zangeres, die volgende week haar nieuwe album '30' uitbrengt, ging zitten voor een interview met Winfrey, dat werd uitgezonden tijdens de twee uur durende show. Op het programma stond ook een concert in het Griffith Observatory in Los Angeles, een optreden dat vorige maand werd opgenomen.

Oprah Winfrey en Lizzo dansen hun hart uit op Adele's hit 'Hello'

De Engelse zangeres speelde zowel haar klassieke hits als haar nieuwste nummers, waaronder Easy On Me. Nadat de special was uitgezonden, ging Winfrey naar Twitter om een video te plaatsen van haar en Lizzo die meezongen met Adele's krachtige ballad 'Hallo' -- en het is alles.

"@adele had ons op hallo! @lizzo naar welk concert gaan we nu?!" Winfrey ondertitelde de video.

In de clip hebben de presentator en de zanger duidelijk de tijd van hun leven, dansend op Adele's break-up hit, uitgebracht in 2015.

De paaseieren van Adele's video van 'Easy On Me' afbreken

Wat betreft haar nieuwste nummers, Adele's langverwachte nummer 'Easy On Me' werd vorige maand uitgebracht. Het nummer is opgenomen in haar aankomende album 30 aka The Divorce Album, zoals Adele zelf bevestigde in haar nu iconische eerste Instagram-live. Het record documenteert haar scheiding van ex-man Simon Konecki, met wie hij een kind deelt, Angelo James.

Voordat het album op 19 november uitkwam, hadden fans wat tijd om de overvloed aan paaseieren te ontcijferen die verborgen waren in de video van Adele's nieuwe single.

Ten eerste, het huis dat ze in de nieuwe video ziet verlaten, is blijkbaar hetzelfde huis waar ze introk tijdens haar 'Hallo'-video. Volgens fans is de scène waarin Adele de deur uitloopt, koffer in de hand, naar verluidt een verwijzing naar het verlaten van haar man en het aanvragen van een echtscheiding.

Adele's fans waren er ook snel bij om te wijzen op andere overeenkomsten met een van haar vorige video's. In 2010 zag de video voor 'Rolling in the Deep' de kunstenaar in een stoel van een nauwelijks gemeubileerde woning zitten. In haar nieuwste video zit ze in diezelfde stoel in exact dezelfde kamer van het huis. Deze keer is de kamer echter volledig gemeubileerd en opnieuw geverfd.

Eerder dit jaar vertelde de zangeres -- die nu een relatie heeft met de Amerikaanse sportagent Rich Paul -- aan Vogue dat ze deze nieuwe plaat heeft gemaakt om haar 8-jarige zoon uit te leggen waarom zij en zijn vader gescheiden.

Ik wilde hem via deze plaat, wanneer hij in de twintig of dertig is, uitleggen wie ik ben en waarom ik er vrijwillig voor koos om zijn hele leven te ontmantelen in het streven naar mijn eigen geluk, zei Adele.

"Het maakte hem soms echt ongelukkig. En dat is een echte wond voor mij waarvan ik niet weet of ik ooit zal kunnen genezen," voegde ze eraan toe.

Aanbevolen: